Burkolati profilok, kiegészítők

Schlüter®-QUADEC profil Schlüter®-RONDEC profil Schlüter®-JOLLY záróprofil Schlüter®-SCHIENE TS záróprofil
 
Schlüter® falsarkok és lezárások, fürdőszobai kiegészítők
23 termék

A Schlüter®-JOLLY, Schlüter®-RONDEC és Schlüter®-QUADEC sorozatokhoz tartozó profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a csempéből, illetve természetes kőből készülő lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai. A dekoratív Schlüter®-DESIGNLINE és Schlüter®-QUADEC-FS bordűr-profilokkal kombinálva a Schlüter® rendszer alkalmazásával lehetséges a hangsúlyozottan dizájnos kivitelezés.

23 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Fal-, élvédő, és saroktakaró rendszerek
 
Fal-, élvédő, és saroktakaró rendszerek, ütközéshárítók

Standard-, gyors-, tisztatéri-, és moduláris rendszerek, falpanel fogadó csatornák.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter ®-DILEX-EZ 6 / 9 feszültségmentesítő profil Schlüter ®-DILEX-RF fugaprofil szegélyekhez Schlüter®-DILEX-BT szerkezeti dilatációs profil Schlüter®-DILEX-EDP fugaprofil
 
Schlüter® dilatációs, perem- és csatlakozófuga profilok
32 termék

A Schlüter-DILEX sorozat pro?ljai karbantartásmentes és a funkciónak megfelelő megoldást kínálnak az összes releváns burkolólap dilatációs fugáira. Kínálatunk számos pro?ltípust tartalmaz a szerkezeti fugákhoz, az aljzatfugákhoz és hidegburkolati dilatációs, perem- és csatlakozófugákhoz. Az összes pro?l beépítésére a burkolat kialakítása során kerül sor. DILEX-pro?lok a burkolat későbbi mechanikai, vagy vegyi terhelésének megfelelően különböző anyagkivitelben készülnek.

32 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
MapeLevel EasyWDG System burkolat szintező rendszer
 
MapeLevel EasyWDG System burkolat szintező rendszer

A MapeLevel EasyWDG System egy burkolat szintező rendszer kerámia és kő burkolólapokhoz padlóra és falakra. Különösen javasolt nagy formátumú burkolólapok fektetéséhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ARCANSAS burkolatváltó profilok
 
ARCANSAS burkolatváltó profilok

Az ARCANSAS dekoratív burkolatváltó profiljait különböző anyagú és vastagságú burkolatokhoz tervezték. A végeredmény nem csak funkcionális, de gyönyörű is a széles termékválasztéknak köszönhetően. A profil átfedi a szomszédos felület anyagát és védi az éleket a mechanikai hatásoktól. A lapos és széles burkolatváltó T-profil univerzális felhasználású és esztétikus megjelenésű. Diszkrét azonos síkban lévő burkolatváltások esetén ajánlott. A 30 mm-es klasszikus, ívelt exkluzív megjelenésű küszöbprofil (lencseprofil), az azonos szintben lévő burkolatok közti dilatáció áthidalására szolgál.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-LEVEL PLV 60 szintező alátét
 
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek

A Schlüter®-TROBA-LEVEL egy egymással szabadon kombinálható alátét-rendszer, amely 3 mm és 1 m közötti egyedi beépítési magasságokat tesz lehetővé. Egy álpadló jön létre. Segítségével bármilyen 0 % és 10 % közötti lejtés kiegyenlíthető. A szabadon, kötőanyag nélküli burkolat lerakható erkélyeken, teraszokon, tetőteraszokon és más járható felületeken. Ezáltal lehetséges a vezetékek és a padlóösszefolyók ellenőrzése a járólapok alatt kialakuló beépítési magasságban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gres alumínium záróprofil Gres záróprofilhoz külső sarokelem Gres záróprofilhoz toldóelem SB Plus Gres PVC dilatációs távtartó
 
Eterno Ivica szintezőtalp rendszerek
10 termék

A STAR.T és a SB Plus állítható szintezőtalp rendszerek.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter® LIPROTEC fényprofil technika
 
Schlüter® LIPROTEC fényprofil technika

A fény felhasználása egy tér-atmoszféra létrehozásához meghatározó fontosságú. A puszta megvilágítási hatáson túlmenően a modern világítástechnikával kreatívan és dekoratívan lehet tereket alakítani. Akár lágy, pihentető fényt szeretne nyugalmi zónákhoz, akár semleges fényt munkaterületekhez, vagy ha színes környezeti fényt akar – a Schlüter®-LIPROTEC korszerű LED-fényprofil technikájával a megfelelő fényt hozhatja létre a megfelelő helyen. Lehetőség nyílik arra, hogy hatásosan és feltűnés nélkül olyan helyiség-atmoszférát hozzon létre, amely pontosan megfelel az építtetői egyéni igényeknek. A tartóprofilok lakótérbe történő harmonikus beillesztéséről gondoskodik a Schlüter-Systems bevált profiltechnikája – itt első ízben a világítás- és vezérléstechnika egyedileg összehangolt csúcstermékeivel kombinálva. S azért, hogy a beépítés gyorsan és könnyedén elvégezhető legyen, számos alkalmazáshoz előre konfigurált készletek kaphatók profilokkal, LED-sávokkal és szerelési tartozékokkal együtt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem
 
ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem

Az ACO Kerb lábazati szegélyelemek élelmiszeripari környezetben alkalmazható, szigorú higiéniai előírásoknak is megfelelő termékek. Az íves kialakítás meggátolja a szennyeződés lerakódását és könnyű, gyors tisztítást tesz lehetővé. Az ACO Kerb anyaga polimerbeton vagy rozsdamentes acél. Típus szerint alkalmazható műgyanta vagy lapburkolathoz is. Az ACO Kerb lábazati szegélyelem megbízható falvédelmet garantál, és védi a szerkezetet a sérülésektől, legyen szó fizikai vagy vegyi behatásokról.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter ®-TREP-E lépcsőprofilok Schlüter®-TREP-G lépcsőprofilok Schlüter®-TREP-B lépcsőprofilok Schlüter®-TREP-FL lépcsőprofilok
 
Schlüter® lépcsőprofilok
7 termék

A lépcsőfokok szélei erős mechanikai terhelésnek vannak kitéve és balesetveszélyesek. A Schlüter-TREP-profilok csúszásgátló kivitelük és optikai felismerhetőségük révén biztonságosabbak. Óvják a lépcsőfokok peremét, és ezáltal biztosítják, hogy a lépcsők burkolata ne károsodjon. A Schlüter®-TREP profilok ideálisan kombinálhatók a Schlüter®-LIPROTEC fényprofil technikával a lépcsőfokok megvilágítására.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-BEKOTEC burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK burkolatszerkezet rendszer
 
Schlüter® BEKOTEC aljzatkialakítás
5 termék

A Schlüter®-BEKOTEC rendszer egy különösen gyorsan előállítható, vékonyrétegű, nem felpúposodó és feszültségmentes aljzat kialakítás.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-BARA-RTK szegélyprofil Schlüter® BARIN ereszcsatorna Schlüter®-BARA-RTKE szegélyprofil Schlüter®-BARA-RTP szegélyprofil
 
Schlüter®-BARA erkély- és teraszkialakítások
18 termék

A balkonok és teraszok szegélyei folyamatosan kitettek az időjárás viszontagságainak. A Schlüter®-BARA szegélyprofilok ezeket a területeket hatásosan védik és tiszta lezárást eredményeznek.

18 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-SCHIENE M záróprofil Schlüter ®-SCHIENE-BASIC záróprofilok Schlüter ®-SCHIENE-ES záróprofilok Schlüter®-SCHIENE-V záróprofilok
 
Schlüter® padlóburkolat-lezárás
10 termék

Az olyan élzáróprofilok, mint az eredeti Schlüter-SCHIENE lehatárolják a burkolat szélét és védik a kerámia- vagy természetes kőlapok külső éleit a mechanikus erőbehatás okozta sérülésektől. A Schlüter-RENO profilok lépcsőzetmentes átmenetet biztosítanak az egymással szomszédos padlóburkolatok között. Padlóburkolatokhoz készített záróprofiljaink hozzájárulnak a padlóburkolat szép összképéhez és tartósságához.

10 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
ML1003 piros lapszintező talp
 
MM-Levelling lapszintező rendszer

A nagyobb méretű burkolatok burkolása nem egyszerű folyamat, hiszen nagy a súlyuk, és a gyártást követően felületi egyenetlenség (görbület) jelentkezik a legyártott lapoknál. A nagy felület miatt minden kis apró hiba jól láthatóvá válik a kész felületen. Az MM-Levelling lapszintező rendszer használatával I. osztályú munka kivitelezhető, és a burkolási folyamat is költséghatékonnyá válik. A lapszintező rendszer elemei a különböző vastagságú talpak, (1 mm, 2 mm, 3 mm) melyek vastagsági mérete határozza meg a burkolatok fugatávolságait.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-SHOWERPROFILE-S lejtéskialakító ékprofil
 
Schlüter®-SHOWERPROFILE-S / -R lejtéskialakító ékprofil

A Schlüter®-SHOWERPROFILE-S lejtéskialakító ékprofil szálcsiszolt nemesacélból készül a padlószintbe illeszkedő tusolók oldalainak borítására, 2 % lejtéssel. A hátoldalán fátyolréteg található a csemperagasztóba való rögzüléshez. A padlóoldali fogadásra szolgál a rendszer részét képező kemény PVC-ből készülő tartóprofil, különböző magasság-méretekben, U-alakú fogadó-núttal. A kello magasság kialakításához a túlnyúló lejtés-kialakító éket az alacsony és/ vagy a magas oldalon igény szerint beszabjuk. A lejtés-kialakító ék balról vagy jobbról használható a padozat-csatlakozásnál, vagy a válaszfal csempeburkolata alatt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter ®-VINPRO-S záróprofil Schlüter ®-VINPRO-T burkolatváltó profil Schlüter®-VINPRO-STEP lépcsőprofil Schlüter ®-VINPRO-RO záróprofil
 
Schlüter® profilok rugalmas fal- és padlóburkolatokhoz
6 termék

Védi a padló-, fal- és lépcsőburkolatok széleit. Gyorsan és egyszerűen beépíthető. Megakadályozza azt, hogy a különféle anyagú és magasságú padlóburkolatok csatlakozásánál megbotoljunk.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Fekete rozsdamentes listello dekorprofil
 
Fekete rozsdamentes listello dekorprofil

Díszítő magasfényű listello dekorprofil, mely dekorációként elválaszt a falon két csempefelületet, felhasználható továbbá díszítő keretként is, ha eltérő szerkezetű anyagokat helyeznek fel.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Salag padlószegélyek Salag burkolatváltó profilok Salag csempe- és kerámialapok profiljai Salag lépcsőprofilok
 
Salag burkolati profilok
5 termék

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat. A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására. A Salag cég legfőbb alapelve az innováció. A világ számos országában jelen van szabadalmaztatott termékeivel. A cég nagy gondot fordít a minőségre, valamint a termelés teljes ellenőrzésére.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK profilok
 
Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK profilok

A Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS egy kétrészes profil eloxált alumíniumból a padlószintbe illeszkedo tusolók által történo elöntés elleni védelemhez. A Schlüter®-SHOWERPROFILE-WSK egy kétrészes profil eloxált alumíniumból a padlószintbe illeszkedő tusolók által történő elöntés elleni védelemhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Orac prémium lábazatok
 
Orac prémium lábazatok

A lábazati lécek kötik össze a padlót és a falat – egy stílusos elem diszkréten elrejti a kábeleket, vagy épp elfedi a korábban használt, régi lábazati elemet. A padló és a fal közti átmeneten felül karaktert adnak az enteriőröknek és akár optikailag magasíthatják is a szobát. Ütés- és vízálló, valamint rendkívül könnyű.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gerflor Design skirting Gerflor Decor skirting
 
Gerflor lábazati elemek
2 termék

A Gerflor moduláris PVC burkolataihoz tökéletes befejezésül szolgál az MDF design lábazata. Illeszkedik a Creation 55, Creation 30, Top Silence és Rigid kollekciókkal, valamint festhető fehér változata is elérhető. Amellett, hogy a padlóval szín azonos lábazat tökéletes befejezést nyújt, elfedi a dilatációs hézagot.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-KERDI-BOARD profilok
 
Schlüter®-KERDI-BOARD profilok

A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZW 30 x 30 mm-es nemesacél-szögprofil, amelynek mindkét szára perforált. A Schlüter®-KERDI-BOARD lapokkal kialakított konstrukció rögzítésére és stabilizálására szolgál. A rögzítés történhet vagy csavarozással, vagy vékonyágyas habarccsal. A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZC U-alakú profil szálcsiszolt nemesacélból készül, az egyik szára perforált. Különösen konyhai munkalapok, mosdóasztalok és ehhez hasonlók kialakítására alkalmas. A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZA U-alakú profil szálcsiszolt nemesacélból készül és mindkét szára perforált. Különösen alkalmas az elválasztó falak és lerakó felületek látható éleinek optikai lezárására. A Schlüter®-KERDI-BOARD-ZB U-alakú nemesacél profil. Három oldalról perforált, ezért körbeburkolható. A Schlüter®-KERDI-BOARD burkoló lapokkal kialakított konstrukció rögzítésére és stabilizálására szolgál.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kőhatású alumínium terasz vízorr profilhoz toldóelem, fekete szürke színben
 
Márka-Mix terasz vízvető profil

A Márka-Mix vízelvezető profilok biztosítják az erkélyek és teraszok esztétikus kidolgozását, lezárását. A profilok kialakítása lehetővé teszi azok hézagmentes illeszkedését a kerámia padlóburkolatához, valamint a burkolat felületén felgyülemlett víz elvezetését, cseppentését, megelőzve ezzel az épület külső falán keletkező vízfoltokat.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Decoba kórházi ütközők és kapaszkodók
 
Decoba kórházi ütközők és kapaszkodók

Kórházi ütközősávok, kórházi kapaszkodók, fogódzók, sarok elvédők, ütközés elnyelő profilok, polikarbonát falvédő lemezek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A burkolati profilok és kiegészítők a beltéri falburkolatok, beltéri és kültéri járófelület burkolatok lezárására, megerősítésére, csatlakoztatására, védelmére szolgáló elemek. Ilyenek a burkolatváltók, szegélylécek, ütközéshárítók, lépcsőprofilok, dilatációs fuga profilok, falvédő és élvédő profilok alkalmazhatók. Anyaguk lehet PVC, alumínium, réz vagy rozsdamentes acéllemez. Rögzítésük történhet ragasztással, csavarozással, szegezéssel, bepattintással. A burkolatváltók melegburkolatok és hidegburkolatok illesztésére, kis mértékű szintkülönbségek áthidalására szolgálnak. A szegélylécek a parketták, laminált padlók, szőnyegpadlók és a fal találkozásánál helyezkednek el, eltakarják a burkolat szélén levő dilatációs hézagot, keretezést és lezárást képeznek. Igényesebb kialakításhoz léteznek külső és belső sarokelemek, jobbos és balos végzáróelemek is. Egyes szegélylécek kialakítása lehetővé teszi a kábelek, vezetékek eltakarását is. A lépcsőprofilok az élek védelmét szolgálják, valamint csúszásgátlást biztosítanak. A csúszásgátló szalagokkal biztonságosabbá válnak a lépcsőfokok. A dilatációs fugaprofilok a hőtágulásból adódó mozgások során keletkező repedések, törések kialakulását, a padlólapok leválását előzik meg. Az L-alakú, vagy íves élvédők a fali burkolatok lezárására, ütésálló és kopásálló tulajdonságaik révén a sarkok mechanikai védelmét szolgálják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...