Burkolati profilok, kiegészítők

Schlüter® KERDI polietilén vízszigetelő lemez Schlüter®-KERDI-KEBA csatlakozások, toldások szigetelésére falnál és padlónál Schlüter® KERDI-TS rendszer Schlüter®-KERDI-COLL-L kétkomponensű vízszigetelő ragasztó
 
Schlüter® vízszigetelés, vízelvezetés
12 termék

A Schlüter-Systems által kínált vízelvezetési megoldások pontosan a Schlüter®-KERDI valamint -DITRA használatával kialakított többrétegű szigetelésekhez vannak hangolva. Így biztosítható, hogy a nedvességet ne csak az épülettől tartsa távol, hanem el is vezesse oda, ahol már nem okozhat kárt.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-ARCLINE-APW profil Schlüter®-ARCLINE-APE profil Schlüter®-ARCLINE-BAK-H törölközőtartó fogas PLAN üvegtartón Schlüter®-TRENDLINE profilok
 
Schlüter® sarkok és lezárók
21 termék

A Schlüter®-JOLLY, Schlüter®-RONDEC és Schlüter®-QUADEC sorozatokhoz tartozó profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a csempéből, illetve természetes kőből készülő lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai. A dekoratív Schlüter®-DESIGNLINE és Schlüter®-QUADEC-FS bordűr-profilokkal kombinálva a Schlüter® rendszer alkalmazásával lehetséges a hangsúlyozottan dizájnos kivitelezés.

21 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Fal-, élvédő, és saroktakaró rendszerek
 
Fal-, élvédő, és saroktakaró rendszerek, ütközéshárítók

Standard-, gyors-, tisztatéri-, és moduláris rendszerek, falpanel fogadó csatornák.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-TROBA-LEVEL PLV 60 szintező alátét
 
Schlüter®-TROBA-LEVEL szintező alátétek

A Schlüter®-TROBA-LEVEL egy egymással szabadon kombinálható alátét-rendszer, amely 3 mm és 1 m közötti egyedi beépítési magasságokat tesz lehetővé. Egy álpadló jön létre. Segítségével bármilyen 0 % és 10 % közötti lejtés kiegyenlíthető. A szabadon, kötőanyag nélküli burkolat lerakható erkélyeken, teraszokon, tetőteraszokon és más járható felületeken. Ezáltal lehetséges a vezetékek és a padlóösszefolyók ellenőrzése a járólapok alatt kialakuló beépítési magasságban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem
 
ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem

Az ACO Kerb lábazati szegélyelemek élelmiszeripari környezetben alkalmazható, szigorú higiéniai előírásoknak is megfelelő termékek. Az íves kialakítás meggátolja a szennyeződés lerakódását és könnyű, gyors tisztítást tesz lehetővé. Az ACO Kerb anyaga polimerbeton vagy rozsdamentes acél. Típus szerint alkalmazható műgyanta vagy lapburkolathoz is. Az ACO Kerb lábazati szegélyelem megbízható falvédelmet garantál, és védi a szerkezetet a sérülésektől, legyen szó fizikai vagy vegyi behatásokról.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter® LIPROTEC fényprofil technika
 
Schlüter® LIPROTEC fényprofil technika

A fény felhasználása egy tér-atmoszféra létrehozásához meghatározó fontosságú. A puszta megvilágítási hatáson túlmenően a modern világítástechnikával kreatívan és dekoratívan lehet tereket alakítani. Akár lágy, pihentető fényt szeretne nyugalmi zónákhoz, akár semleges fényt munkaterületekhez, vagy ha színes környezeti fényt akar – a Schlüter®-LIPROTEC korszerű LED-fényprofil technikájával a megfelelő fényt hozhatja létre a megfelelő helyen. Lehetőség nyílik arra, hogy hatásosan és feltűnés nélkül olyan helyiség-atmoszférát hozzon létre, amely pontosan megfelel az építtetői egyéni igényeknek. A tartóprofilok lakótérbe történő harmonikus beillesztéséről gondoskodik a Schlüter-Systems bevált profiltechnikája – itt első ízben a világítás- és vezérléstechnika egyedileg összehangolt csúcstermékeivel kombinálva. S azért, hogy a beépítés gyorsan és könnyedén elvégezhető legyen, számos alkalmazáshoz előre konfigurált készletek kaphatók profilokkal, LED-sávokkal és szerelési tartozékokkal együtt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
STAR.T GRES állítható szintezőtalp rendszer SB Plus GRES állítható szintezőtalp rendszer STAR.T WPC szintezőtalp rendszer SB Plus WPC állítható szintezőtalp rendszer
 
Eterno Ivica szintezőtalp rendszerek
4 termék

A STAR.T és a SB PLUS állítható szintezőtalp rendszerek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ARCANSAS burkolatváltó profilok
 
ARCANSAS burkolatváltó profilok

Az ARCANSAS dekoratív burkolatváltó profiljait különböző anyagú és vastagságú burkolatokhoz tervezték. A végeredmény nem csak funkcionális, de gyönyörű is a széles termékválasztéknak köszönhetően. A profil átfedi a szomszédos felület anyagát és védi az éleket a mechanikai hatásoktól. A lapos és széles burkolatváltó T-profil univerzális felhasználású és esztétikus megjelenésű. Diszkrét azonos síkban lévő burkolatváltások esetén ajánlott. A 30 mm-es klasszikus, ívelt exkluzív megjelenésű küszöbprofil (lencseprofil), az azonos szintben lévő burkolatok közti dilatáció áthidalására szolgál.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-BEKOTEC burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS burkolatszerkezet rendszer Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK burkolatszerkezet rendszer
 
Schlüter® BEKOTEC aljzatkialakítás
5 termék

A Schlüter®-BEKOTEC rendszer egy különösen gyorsan előállítható, vékonyrétegű, nem felpúposodó és feszültségmentes aljzat kialakítás.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-DITRA 25 polietilén lemez Schlüter®-DITRA-DRAIN 4 drénlemez Schlüter®-DITRA-HEAT polipropilén lemez Schlüter®-DITRA-SOUND lépészaj-szigetelés
 
Schlüter® közvetlenül burkolható rétegelválasztó, feszültségmentesítő, vízszigetelő lemezek
4 termék

A Schlüter-Systems találta fel a csempeburkolatok esetében a rétegelválasztást. 1987 óta akadályozza a DITRA-lemez, hogy a hidegburkolatokat a konstrukcióban fellépő feszültség károsítsa. A Schlüter®-DITRA-DRAIN, a világszerte első és egyedülálló burkolható kapilláris-passzív többrétegű drainlemez a rétegelválasztás mellett teljes felületén kiszellőzteti a burkolatot, ezáltal lehetővé teszi a nagyméretű csempék és természetes kőlapok biztonságos lerakását, kültéren is.

4 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Schlüter®-BARA-RHA záróprofil Schlüter® BARIN ereszcsatorna Schlüter®-BARA-RAK erkély szegélyprofil Schlüter®-BARA-RAKE szegélyprofil
 
Schlüter® erkély- és teraszkialakítások
18 termék

A balkonok és teraszok szegélyei folyamatosan kitettek az időjárás viszontagságainak. A Schlüter®-BARA szegélyprofilok ezeket a területeket hatásosan védik és tiszta lezárást eredményeznek.

18 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Salag padlószegélyek Salag burkolatváltó profilok Salag csempe- és kerámialapok profiljai Salag lépcsőprofilok
 
Salag burkolati profilok
5 termék

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat. A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására. A Salag cég legfőbb alapelve az innováció. A világ számos országában jelen van szabadalmaztatott termékeivel. A cég nagy gondot fordít a minőségre, valamint a termelés teljes ellenőrzésére.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok
 
Schlüter® dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok

Schlüter-DILEX rétegelválasztó profilok, mezőelhatároló profilok esztrich-hez, habarágyhoz és vékony ágyazathoz, peremfuga profilok, csatlakozófuga profilok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Decoba kórházi ütközők és kapaszkodók
 
Decoba kórházi ütközők és kapaszkodók

Kórházi ütközősávok, kórházi kapaszkodók, fogódzók, sarok elvédők, ütközés elnyelő profilok, polikarbonát falvédő lemezek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
STAR.T WPC szintezőtalp rendszer
 
STAR.T WPC szintezőtalp rendszer

A STAR.T WPC állítható szintezőtalp rendszer WPC és természetes fa teraszburkolatok rögzítés nélküli elhelyezésére, szintezésére kifejlesztett rendszer. A rendszer alapesetben 10-15 mm közötti szintező tartományban használható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Padlóburkolat-lezárás
 
Schlüter® padlóburkolat-lezárás

Szegélyvédelem és átmeneti profilok
A Schlüter®-SCHIENE a tiszta lezárást összekombinálja a csempeburkolatok optimális szegélyvédelmével. A szabadalmaztatott profil-geometria révén a felmerülő terhelést biztonságosan adja tovább az alapfelületnek és ezáltal megóvja a csempét a károsodástól.
Ha még a szegélyvédelem mellé magasság-kiegyenlítés is szükséges a szomszédos burkolat irányába, akkor a Schlüter®-RENO profilokkal biztonságosan megvalósítható az átmenet. Ezzel elkerülhető, hogy veszélyes, buktató szegélyek alakuljanak ki.
Így teljesíthetők az akadálymentes, az idős emberek és a fogyatékkal élők igényeihez igazodó kivitelezéssel szemben támasztott elvárások.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Semmelrock laptartó tappancsok
 
Semmelrock laptartó tappancsok

A beton teraszlapok és az AirPave porcelán lap kollekció ideális hordozórendszere. A műanyag laptartók precízen illeszkednek a talajhoz és a felülethez. Masszívan ellenállnak a környezet és az időjárás hatásainak. Elérhetőek fix és önbeálló fejjel, mindegyik típus magassága állítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gerflor Design skirting Gerflor Decor skirting
 
Gerflor lábazati elemek
2 termék

A Gerflor moduláris PVC burkolataihoz tökéletes befejezésül szolgál az MDF design lábazata. Illeszkedik a Creation 55, Creation 30, Top Silence és Rigid kollekciókkal, valamint festhető fehér változata is elérhető. Amellett, hogy a padlóval szín azonos lábazat tökéletes befejezést nyújt, elfedi a dilatációs hézagot.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SB Plus WPC állítható szintezőtalp rendszer
 
SB Plus WPC állítható szintezőtalp rendszer

Az SB PLUS WPC állítható szintezőtalp rendszer WPC és természetes fa teraszburkolatok rögzítés nélküli elhelyezésére, szintezésére kifejlesztett rendszer. A rendszer 4 mérettartományban érhető el, alapesetben 27-120 mm közötti szintező magassági beállítással használhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lépcsőprofilok
 
Schlüter® lépcsőprofilok

A lépcsőfokok szélei erős mechanikai terhelésnek vannak kitéve és balesetveszélyesek. A Schlüter-TREP-profilok csúszásgátló kivitelük és optikai felismerhetőségük révén biztonságosabbak. Óvják a lépcsőfokok peremét, és ezáltal biztosítják, hogy a lépcsők burkolata ne károsodjon. A Schlüter®-TREP profilok ideálisan kombinálhatók a Schlüter®-LIPROTEC fényprofil technikával a lépcsőfokok megvilágítására.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Orac prémium lábazatok
 
Orac prémium lábazatok

A lábazati lécek kötik össze a padlót és a falat – egy stílusos elem diszkréten elrejti a kábeleket, vagy épp elfedi a korábban használt, régi lábazati elemet. A padló és a fal közti átmeneten felül karaktert adnak az enteriőröknek és akár optikailag magasíthatják is a szobát. Ütés- és vízálló, valamint rendkívül könnyű.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A burkolati profilok és kiegészítők a beltéri falburkolatok, beltéri és kültéri járófelület burkolatok lezárására, megerősítésére, csatlakoztatására, védelmére szolgáló elemek. Ilyenek a burkolatváltók, szegélylécek, ütközéshárítók, lépcsőprofilok, dilatációs fuga profilok, falvédő és élvédő profilok alkalmazhatók. Anyaguk lehet PVC, alumínium, réz vagy rozsdamentes acéllemez. Rögzítésük történhet ragasztással, csavarozással, szegezéssel, bepattintással. A burkolatváltók melegburkolatok és hidegburkolatok illesztésére, kis mértékű szintkülönbségek áthidalására szolgálnak. A szegélylécek a parketták, laminált padlók, szőnyegpadlók és a fal találkozásánál helyezkednek el, eltakarják a burkolat szélén levő dilatációs hézagot, keretezést és lezárást képeznek. Igényesebb kialakításhoz léteznek külső és belső sarokelemek, jobbos és balos végzáróelemek is. Egyes szegélylécek kialakítása lehetővé teszi a kábelek, vezetékek eltakarását is. A lépcsőprofilok az élek védelmét szolgálják, valamint csúszásgátlást biztosítanak. A csúszásgátló szalagokkal biztonságosabbá válnak a lépcsőfokok. A dilatációs fugaprofilok a hőtágulásból adódó mozgások során keletkező repedések, törések kialakulását, a padlólapok leválását előzik meg. Az L-alakú, vagy íves élvédők a fali burkolatok lezárására, ütésálló és kopásálló tulajdonságaik révén a sarkok mechanikai védelmét szolgálják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...