Burkolati profilok, kiegészítők

 
Szegőlécek
9 termék

Különböző magasságú és formájú, elegáns kialakítású MDF és PVC szegélylécek.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Sarokkialakítás és lezárás falburkolatnál
17 termék

A Schlüter®-JOLLY, Schlüter®-RONDEC és Schlüter®-QUADEC sorozatokhoz tartozó profilok mechanikai terhelésnek ellenálló és dekoratív lezárásokat eredményeznek a falburkolatoknál és a csempéből, illetve természetes kőből készülő lábazat- szegélyeknél. A számos anyag- és színváltozat révén ezekkel a profilokkal a kreativitásnak nincsenek határai. A dekoratív Schlüter®-DESIGNLINE és Schlüter®-QUADEC-FS bordűr-profilokkal kombinálva a Schlüter® rendszer alkalmazásával lehetséges a hangsúlyozottan dizájnos kivitelezés.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ACO Kerb higiénikus lábazati szegélyelem

Az ACO Kerb lábazati szegélyelemek élelmiszeripari környezetben alkalmazható, szigorú higiéniai előírásoknak is megfelelő termékek. Az íves kialakítás meggátolja a szennyeződés lerakódását és könnyű, gyors tisztítást tesz lehetővé. Az ACO Kerb anyaga polimerbeton vagy rozsdamentes acél. Típus szerint alkalmazható műgyanta vagy lapburkolathoz is. Az ACO Kerb lábazati szegélyelem megbízható falvédelmet garantál, és védi a szerkezetet a sérülésektől, legyen szó fizikai vagy vegyi behatásokról.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Ütközéshárítók

Alsó, hajlítható, moduláris, fali, és széles ütközéshárítók, rögzítő elemek.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gerflor lábazati elemek
2 termék

A Gerflor moduláris PVC burkolataihoz tökéletes befejezésül szolgál az MDF design lábazata. Illeszkedik a Creation 55, Creation 30, Top Silence és Rigid kollekciókkal, valamint festhető fehér változata is elérhető. Amellett, hogy a padlóval szín azonos lábazat tökéletes befejezést nyújt, elfedi a dilatációs hézagot.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Dilatációs fugák és feszültségmentesítő profilok

Schlüter-DILEX rétegelválasztó profilok, mezőelhatároló profilok esztrich-hez, habarágyhoz és vékony ágyazathoz, peremfuga profilok, csatlakozófuga profilok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Decoba kórházi ütközők és kapaszkodók

Kórházi ütközősávok, kórházi kapaszkodók, fogódzók, sarok elvédők, ütközés elnyelő profilok, polikarbonát falvédő lemezek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
ProfiFloor padlóprofilok

Rozsdamentes acél és fa dekoros, padlóprofilok, öntapadós dilatációs profilok, rejtett dübeles és öntapadós burkolatváltó profilok, csavaros és öntapadós lépcsőprofilok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Erkély és terasz rétegrendek, valamint vízorr profilok és csapadékvízelvezetés

Schlüter-BARA erkélyperem profilok, Schlüter-TROBA drénrendszerek és Schlüter-BARIN vízelvezető rendszerek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Padlóburkolat-lezárás

Szegélyvédelem és átmeneti profilok
A Schlüter®-SCHIENE a tiszta lezárást összekombinálja a csempeburkolatok optimális szegélyvédelmével. A szabadalmaztatott profil-geometria révén a felmerülő terhelést biztonságosan adja tovább az alapfelületnek és ezáltal megóvja a csempét a károsodástól.
Ha még a szegélyvédelem mellé magasság-kiegyenlítés is szükséges a szomszédos burkolat irányába, akkor a Schlüter®-RENO profilokkal biztonságosan megvalósítható az átmenet. Ezzel elkerülhető, hogy veszélyes, buktató szegélyek alakuljanak ki.
Így teljesíthetők az akadálymentes, az idős emberek és a fogyatékkal élők igényeihez igazodó kivitelezéssel szemben támasztott elvárások.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Lépcsőprofilok

Schlüter-TREP profilok műanyagból, alumíniumból és nemesacélból.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Salag burkolati profilok
7 termék

A Salag cég széles minta- és színválasztékban gyárt befejező munkálatokhoz használatos PVC, alumínium és réz alapanyagból készült profilokat. A legyártott termékeket kifejezetten hideg- és melegburkolatokhoz, és további építőiparon belüli befejező munkálatokhoz ajánlják. A Salag cég tervezési részlege a termékfejlesztéskor mindig figyelmemmel kíséri a mai trendeket és divatirányzatokat. Azok az építtetők, akik lakásukat korszerűen és stílusosan szeretnék berendezni, biztosan a Salag profilokat válasszák a befejező munkálatok korrekt és pontos lezárására. A Salag cég legfőbb alapelve az innováció. A világ számos országában jelen van szabadalmaztatott termékeivel. A cég nagy gondot fordít a minőségre, valamint a termelés teljes ellenőrzésére.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Fal-, élvédő, és saroktakaró rendszerek

Standard-, gyors-, tisztatéri-, és moduláris rendszerek, falpanel fogadó csatornák.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Burkolati profilok
2 termék

Szegélylécek, hideg- és melegburkolati profilok, valamint különböző dekorációs termékek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
PVC élvédők
2 termék

Csempe élvédők széles szín- és méretválasztékkal.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A burkolati profilok és kiegészítők a beltéri falburkolatok, beltéri és kültéri járófelület burkolatok lezárására, megerősítésére, csatlakoztatására, védelmére szolgáló elemek. Ilyenek a burkolatváltók, szegélylécek, ütközéshárítók, lépcsőprofilok, dilatációs fuga profilok, falvédő és élvédő profilok alkalmazhatók. Anyaguk lehet PVC, alumínium, réz vagy rozsdamentes acéllemez. Rögzítésük történhet ragasztással, csavarozással, szegezéssel, bepattintással. A burkolatváltók melegburkolatok és hidegburkolatok illesztésére, kis mértékű szintkülönbségek áthidalására szolgálnak. A szegélylécek a parketták, laminált padlók, szőnyegpadlók és a fal találkozásánál helyezkednek el, eltakarják a burkolat szélén levő dilatációs hézagot, keretezést és lezárást képeznek. Igényesebb kialakításhoz léteznek külső és belső sarokelemek, jobbos és balos végzáróelemek is. Egyes szegélylécek kialakítása lehetővé teszi a kábelek, vezetékek eltakarását is. A lépcsőprofilok az élek védelmét szolgálják, valamint csúszásgátlást biztosítanak. A csúszásgátló szalagokkal biztonságosabbá válnak a lépcsőfokok. A dilatációs fugaprofilok a hőtágulásból adódó mozgások során keletkező repedések, törések kialakulását, a padlólapok leválását előzik meg. Az L-alakú, vagy íves élvédők a fali burkolatok lezárására, ütésálló és kopásálló tulajdonságaik révén a sarkok mechanikai védelmét szolgálják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...