Homogén pvc burkolatok

 
Gerflor homogén PVC burkolatok
9 termék

Könnyen karbantartható, waxolást nem igénylő, szennyeződéseknek és elszíneződésnek ellenálló PVC burkolatok, számtalan design-ban és széles színválasztékban.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Homogén PVC burkolóanyagok
10 termék

A Tarkett cég a világ legnagyobb homogén PVC gyártója, éves termelése meghaladja a 20 millió m²-t. A tarkett homogén PVC burkolóanyagok széles termék- és színválasztékuk, hosszú élettartamuk, könnyű karbantartásuk miatt közkedveltek az intézményi padlók piacán. Az általános célú objekt termékeken kívül speciális rendeltetésű - akusztikus, csúszásgátló, vezetőképes, stb. - találhatóak burkolóanyagaink között.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Grabo homogén egészségügyi padlók
2 termék

Elsősorban a kórházak, klinikák, rendelők és ápolási otthonok számára ajánlott homogén padlóburkolatok.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
ESD (elektrosztatikus kisülés ellen védő) homogén PVC burkolóanyagok
2 termék

Az elektrosztatikus kisülés elleni védelem alapvető fontosságú az egészségügy, elektronika, távközlés területén. A TORO EL vezetőképes PUR felületnemesítése az ilyen helyeken mindig kritikus karbantartást könnyíti meg. A TORO EL és Granit AS vezetőképes hátoldala a fektetési munkákat teszi egyszerűbbé, és állandó levezető ellenállási értékeket hoz létre a teljes felületen.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Csúszásgátló PVC burkolóanyagok
5 termék

A csúszásgátló PVC burkolóanyagok főleg olyan ipari környezetben szükségesek, ahol a padlóra kerülő szennyezőanyagok, folyadékok elesést, balesetveszélyt okozhatnak. Mezítlábas igénybevételre ajánlott speciális változatukat zuhanyozókba, öltözőkbe ajánljuk.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Altro falburkolatok és csúszásmentes padlók

Az angol Altro cég 1945 óta specialistája a csúszásmentes biztonsági burkoló anyagok gyártásának. A 2 méter széles, tekercses anyagok típustól függően alumínium-oxid, kvarc, és szilícium-karbid erősítéssel készült vinil alapanyagból üvegszálas szövet hordozó rétegre épülnek, így formatartóak, nagy kopásállóságúak, érdesített felületük csúszásgátló. A burkolat anyaga baktérium- és gombaálló, MRSA és VRE ellen is védelmet nyújtó adalékot tartalmaz. A burkolat hegesztéssel hézagmentessé tehető, vízálló, vízzáró felületet alkot. Felhajtott íves lábazat könnyen kialakítható.

Alkalmazási területek: egészségügyi, szociális és sportlétesítmények, kórházak, idősek otthona, wellness-központok, mosdók és öltözők, éttermek, konyhák, laboratóriumok, élelmiszer- és gyógyszerüzemek, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Flexi-Tile modul PVC burkolatok

Az ír Flexi-Tile könnyen, ragasztás nélkül lazán fektethető, rendkívül kopásálló PVC burkolatot gyárt modul kivitelben. A Flexi-Tile egymásba illeszthető moduljait nagy forgalmú terekbe ajánlják, legyen szó gyárról, raktár- vagy üzlethelyiségről, edzőteremről vagy iskoláról.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
PERGO padlóburkolatok

1977-ben szabadalmaztatta és kezdte el gyártani a svéd Perstorp az első laminált padlókat, és azóta is megőrizte piacvezető pozícióját. Kiemelkedő minőségű laminált burkolatok középületekbe és otthonra, gazdag minta és színválasztékban, sokféle kiegészítővel és tartozékkal.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Upofloor kvarcvinil padlólapok, homogén PVC-burkolatok

A finn Upofloor cég több mint 50 éve gyárt homogén szerkezetű PVC padlóburkolatokat. A költségkímélő HOVI család 30 x 30 cm-es lapjai magas kopásállóságú kvarcvinilből készülnek, felületük gyári poliuretán kezelést kap. Az ESTRAD 2 m széles, homogén, hengerelt vinil burkoló anyag, típustól függően antisztatikus/disszipatív kivitelben. Lábazatként felhajtható, hegeszthető.

Felhasználási területek:
Hovi: Szociális-, oktatási, kereskedelmi és vendéglátó-ipari létesítmények, stb.
Estrad: Egészségügyi, oktatási és ipari létesítmények, irodák, stb.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A PVC a vinil-klorid kémiai vegyület polimerizációja során létrejövő, hőre lágyuló, éghető, kémiailag ellenálló műanyag. A PVC-hez adott lágyító anyagokkal különböző keménységű műanyagok készíthetők. A PVC félkemény melegpadló burkolat lakossági, intézményi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas. A PVC padlóburkolat jó hő- és hangszigetelő, ellenálló, vízálló, egyszerűen és gyorsan lerakható. Nagy kopásállósága révén görgős székeknek és egyéb berendezési tárgyak okozta deformációnak, alakváltozásnak is ellenáll. Padlófűtés esetén is alkalmazható. Felületét többnyire speciális PUR bevonattal látják el, ami megkönnyíti a tisztántartását. Alkalmas padlófűtéshez. Változatos szín- és mintavariációk kialakítása lehetséges. A PVC burkolat modulos és tekercses formában kapható. A burkolatelemek illesztése hegesztéssel történik, amely teljesen egynemű felületet eredményez. Az egyes darabokat színazonos vagy eltérő színű PVC zsinórral fogják össze. A PVC padló leragasztás után már nem mozdítható. A PVC burkolat rétegfelépítése szerint lehet homogén, heterogén, ezen belül is speciális igényekre kifejlesztett (vezetőképes, antisztatikus, csúszásmentes). A homogén PVC burkolat teljes vastagságában egynemű, azonosan színezett, illetve mintázott felületet ad. Az egyrétegű PVC padló tisztítása a PUR bevonatnak köszönhetően egyszerű, költségtakarékos és környezetbarát. Utólagos felületkezelésre - úgymint vaxolás, pasztázás - nem szorul. Felhasználása elsősorban az erős igénybevételnek kitett, nagy forgalmú helyeken ajánlott, pl. kórházak, egészségügyi intézmények, szociális- és oktatási intézmények, irodaházak, bevásárlóközpontok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...