Ipari porszívók, építőipari légtisztító gépek

Husqvarna S 36 porszívó Husqvarna T 7500 ipari porszívó Husqvarna HTC D80 porelszívó Husqvarna W 70 P ipari nedves por- és iszapelszívó
 
Husqvarna por- és iszapkezelők
5 termék

A Husqvarna nagy teljesítményű por- és iszapkezelő berendezései lefedik az építőipar minden igényét és alkalmazási területét. Hatékony segítséget nyújtanak a beton vágása, fúrása vagy csiszolása közben keletkezett por és iszap kezeléséhez, biztosítva ezzel az egészséges munkakörnyezetet, és lehetővé téve a vonatkozó szabályok és előírások maradéktalan betartását. A széles termékválasztékban megtalálhatók a kisméretű, 1 fázisú, H osztályú porelszívók, a hatékony iszapelszívók, valamint a nagy, 3 fázisú, H osztályú porelszívók is.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az ipari porszívók professzionális, nagyüzemi használatra, akár folyamatos munkavégzésre is alkalmas, kerekekre szerelt takarítóeszközök. A háztartási porszívókéval megegyező fizikai elv szerint működnek, de a villamos motor teljesítménye, a tároló kapacitása, a készülék mérete, vákuumképző ereje és légszállítása nagyobb, mint a háztartási porszívóké. Segítségükkel középületek, szállodák, kereskedelmi épületek, műhelyek és gyárak kiterjedt alapterületein hatékonyan végezhető el a takarítás. A száraz porszívók között például kefés szőnyegporszívók, speciális és biztonsági porszívók teszik lehetővé, hogy a feladathoz legmegfelelőbb készülék legyen alkalmazható. Száraz porszívók esetében mind a porzsákos, mind a tartályos változat előfordul. A nedves-száraz porszívók tartályos kialakításúak. A nedves-száraz porszívók a por és apróbb törmelék mellett a nedves szennyeződéseket is felszívják. Ezekben a berendezésben a nagyteljesítményű elektromotor vízmentesen elválasztásra kerül a tartálytól. Az ipari porszívók akkumulátoros működtetésűek is lehetnek, ami nagyobb szabadságot jelenthet azáltal, hogy használat közben nem szükséges a hálózatra csatlakozni, viszont működési idejük az akkumulátor teljesítményétől függ. A porszívók felépítéséhez a villamos motorral hajtott ventilátoron, tároló tartályon kívül (például HEPA) szűrő, gégecső, szívócső, szívófej is tartozik. Porelszívó gépekre, a porral szennyezett levegő tisztítására a kivitelezések során és ipari környezetben is szükség lehet, a megfelelő levegőminőség biztosítása érdekében az ott dolgozók részére.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...