Milliken OBEX™ szennyfogó szőnyegek Milliken D2 szőnyegek Milliken First Call LVT padlóburkolatok Milliken Change Agent - Europe - Earth Sience LVT burkolat
 
Milliken padlóburkolatok
38 termék

A Milliken kínálatban szereplő szőnyegpadlókat a közületi és a lakossági ügyfelek is előszeretettel használják. A cég termékeire kimagasló, 15 éves garanciát vállal. Milliken Carpet Europe szőnyeggyár a Milliken&Company cégcsoport része, mely a világ egyik legnagyobb, 100%-ban családi tulajdonban lévő, textilt és kemikáliákat előállító cégcsoportja. A cég központja Spartanburg-ban, South Californiában található. A világon megtalálható 60 gyárában több mint 12.000 alkalmazottat foglalkoztat és 38.000 különböző terméket állít elő. Az Európában forgalmazott szőnyegeket angliai gyárában Wigan-ben állítja elő.

38 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DESSO AirMaster szőnyeglapok DESSO modul szőnyegpadlók
 
DESSO szőnyegpadlók
2 termék

DESSO csúcsminőségű és innovatív padlószőnyegek, melyek elsősorban irodai, oktatási, vendéglátási és egyéb intézményekben történő alkalmazásra ajánlottak.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
modulyss Fluid& modul szőnyegpadló modulyss Spark modul szőnyegpadló modulyss Gleam modul szőnyegpadló modulyss Dawn modul szőnyegpadló
 
modulyss modul szőnyegpadlók
45 termék

Nagy teherbírású, legkülönfélébb irodai és közületi felhasználásra fejlesztett modulszőnyegek, melyeket tartósság, fenntarthatóság és minőség jellemez. A Modulyss szőnyegek tartósságát és ökológiai jellegét kiváló minőségű alapanyagainak és innovatív gyártási folyamatainak köszönheti. Folyamatos magas minőséget 50 pontos minőségellenőrzési rendszerével garantálja a gyártó. A Modulyss termékek megfelelnek a legszigorúbb EU szabványoknak is.

45 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Gradus modul szőnyegpadlók
 
Gradus modul szőnyegpadlók

A Gradus egy kiváló minőségű, brit gyártmányú szőnyegpadló, mely erős alátéttel rendelkezik. A funkcionalitást, az esztétikát és a könnyű karbantartást tekintve kiváló. A nagy teljesítményű fonalak széles választékát alkalmazva a színek kombinálhatók, izgalmas és egyedi felületek hozhatók létre. A Gradus szőnyegeket ajánlják nagy forgalmú helyekre, kereskedelmi üzletekbe, irodákba, egészségügyi és oktatási környezetekbe egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Balta-ITC modul szőnyegpadlók
 
Balta-ITC modul szőnyegpadlók

A Balta szőnyegek európai piacvezetők a csomózott és szőtt polipropilén szőnyegek, az ITC a csomózott poliamid szőnyegek területén. Mind a Balta, mind az ITC a prémium lakossági alkalmazások magas minőségű termékei, ahol a kreativitás, a design, a megjelenés, a tartósság és a kopásállóság egyaránt fontos. Minden minőségi és biztonsági szempontot teljesítenek, melyet független testületek tanúsítanak (PRODIS, GUT, TÜV).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Balsan padlószőnyegek
 
Balsan padlószőnyegek

A francia Balsan Európa egyik vezető szőnyeggyára, mind a modul, mind a tekercses burkolatok területén. Több mint 2000 referencia, irodaházak, szállodák és egyéb létesítmények bizonyítják a kiváló minőséget, valamint az esztétikai megjelenés magas színvonalát. A Sonic Confort hátoldallal készülő modulszőnyegek lépéshanggátló tulajdonsága a 35 decibelt is eléri.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lano tekercses padlószőnyegek közületi felhasználásra
 
Lano tekercses padlószőnyegek közületi felhasználásra

Az 1970-ben alapított, patinás Belga szőnyeggyártó többek között a minőségi, nagy kopásállóságú, Bfl-S1-es tűzvédelmi kategóriájú, erős közületi forgalomhoz tervezett kínálatáról ismert, ráadásul esetükben a magas minőség rendkívül kedvező ár-érték aránnyal párosul.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sintelon szőnyegek
 
Sintelon szőnyegek

A szerb Sintelon, mely immár 130 éves múltra tekint vissza a szőnyeggyártás terén, minden üzleti szegmensben jelen van. Kínálatuk a lakossági szőnyegektől egészen az intézményi felhasználásra kialakított szőnyegekig terjed. A kollekciójukban megtalálható minden termékhez kiváló műszaki paraméterek, egyedi minták és színek társulnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Strong Objekt ipari tűfilc burkolatok
 
Strong Objekt ipari tűfilc burkolatok

A Strong Objekt ipari tűfilc burkolatokat a Condor csoport gyártja. A 4 féle tekercses, és 1 modul (50 x 50 cm-es és 25 x 100 cm-es méretű) kollekció széles színválasztékban és a normál antisztatikus kivitel mellett vezetőképes kivitelben is elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Pavitex padlószőnyegek
 
Pavitex padlószőnyegek

Az olasz Pavitex a tűfilc burkolatok szakértője, mely több mint 50 éves tapasztalattal bír az ilyen típusú burkolatok gyártásában és fejlesztésében. A Pavitex kollekciókban megtalálhatóak tekercses, illetve modul tűfilc burkolatok is, melyek alkalmasak nagy forgalmú terekbe, akár sport- és vásárcsarnokokba is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tecsom irodai modulszőnyegek
 
Tecsom irodai modulszőnyegek

A francia Tecsom jelszava a modul padlószőnyeg gyártásban: fejlesztés, design és tapasztalat. A nyolcvanas években megváltozott építési módszerekre adott válasz a modul textilburkolat, amely praktikusan szállítható, gyorsan fektethető és könnyen cserélhető. Legfőbb alkalmazási területek: irodák, közösségi terek, bevásárló központok. A Tecsom modulszőnyegek egyedi tulajdonsága az újrafeldogozott PVC hátoldal, amely extra méretstabilitást és környezetbarát megoldást biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szőnyegpadlók jó hang- és hőszigetelő képességgel rendelkező melegburkolatok, különböző szín- és mintaválasztékban. Alkalmazásuk olyan helyen gyakori, ahol a komfortérzet igénye magasabb (pl. lakószobák, szállodák, irodák, előadótermek, fitnesztermek). A tekercses vagy modulos szőnyegekkel összefüggő, homogén felületek érhetők el. A tekercses szőnyegpadlókat a helyszínen kell méretre vágni, szabás után feszítéssel vagy ragasztással helyezhetők el. A modul padlószőnyegek meghatározott méretű lapokból, modulokból állnak, melyeket ragasztani, fixálni kell. A burkolandó felületnek teljesen tisztának, száraznak és pormentesnek kell lennie, egyenetlen padló esetén felületkiegyenlítés szükséges. A szőnyegpadlók alá külön ragasztott alátétek fektethetők, amivel meghosszabbítható az élettartam, növelhető a komfortérzet. Anyaguk szerint lehetnek műszálas poliamid vagy polipropilén, illetve természetes anyagból készült szizál, gyapjú, kókusz, tengerifű szőnyegek. Gyártási technológiájuk szerint lehetnek filcelt, hurkolt buklé és vágott velúr szőnyegek. A legstrapabíróbb a filc szőnyeg, amit erősen igénybevett felületeken érdemes alkalmazni. A hurkolt változat kemény és rusztikus hatású. A velúr szőnyegek puha, rugalmas és elegáns felületet adnak. A szőnyegpadlók alja szövött jutavászon, gélhab, hab vagy gumi alapanyagú lehet. A tartósabb jutavászon padlófűtéshez is alkalmazható. A habalátétes szőnyeg kiválthatja a födémek hangszigetelésének úsztatórétegét. A faltól-falig fektetett szőnyeget kifejezetten szőnyegpadlóhoz alkalmazható szegőkkel, vagy idomlécekkel zárják le. A gumi csendesebb, kényelmesebb, puhább járást biztosít. A padlószőnyegek lehet kopásálló, éghetetlen, szennyeződéstaszító, antisztatikus bevonattal is ellátni.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...