Interface Upon Common Ground modulszőnyeg - Spinifex, Undulating Water, Shallows, Sandbank, Dry Bark Interface Recreation modulszőnyeg Interface Works Effect modulszőnyeg Interface Works Element modulszőnyeg
 
Interface modulszőnyegek
37 termék

Az Interface attraktív és minőségi kompozíciói végtelen számú dizájn lehetőséget kínálnak, ugyanakkor lehetővé teszik a vásárlóknak, hogy kialakítsák az ideális térről alkotott elképzelésüket. A sztenderd Interface termékek 50x50 cm-es, illetve “Skinny Planks” 25x100 cm-es méretben készülnek. Moduláris rendszereik formában és méretben tökéletesen harmonizálnak, így végtelen számú minta és színkombináció építőkövei lehetnek, valamint kreatív szabadságot nyújtanak csodálatos terek kialakításához. A modul padló lehetővé teszi a csempénkénti dizájnt, megkönnyíti a rugalmas, többcélú terek megalkotását. Útmutatóul tud szolgálni különböző folyosók és részlegek között. Pusztán a színek vagy a textúra változtatásával zónákat tudunk kialakítani.

37 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Milliken OBEX™ szennyfogó szőnyegek Milliken D2 szőnyegek Milliken Continuation LVT padlóburkolat Milliken First Call LVT padlóburkolatok
 
Milliken padlóburkolatok
45 termék

A Milliken kínálatban szereplő szőnyegpadlókat a közületi és a lakossági ügyfelek is előszeretettel használják. A cég termékeire kimagasló, 10, 12 vagy akár 15 éves garanciát vállal. A Milliken Carpet Europe szőnyeggyár a Milliken&Company cégcsoport része, mely a világ egyik legnagyobb, 100%-ban családi tulajdonban lévő, textilt és kemikáliákat előállító cégcsoportja. A cég központja Spartanburg-ban, South Californiában található. A világon megtalálható 60 gyárában több mint 12.000 alkalmazottat foglalkoztat és 38.000 különböző terméket állít elő. Az Európában forgalmazott szőnyegeket angliai gyárában Wigan-ben állítja elő.

45 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
modulyss Blaze ecoBack modul szőnyegpadló modulyss Cambridge& modul szőnyegpadló modulyss Cobbles modul szőnyegpadló modulyss Core modul szőnyegpadló
 
modulyss modul szőnyegpadlók
44 termék

Nagy teherbírású, legkülönfélébb irodai és közületi felhasználásra fejlesztett modulszőnyegek, melyeket tartósság, fenntarthatóság és minőség jellemez. A Modulyss szőnyegek tartósságát és ökológiai jellegét kiváló minőségű alapanyagainak és innovatív gyártási folyamatainak köszönheti. Folyamatos magas minőséget 50 pontos minőségellenőrzési rendszerével garantálja a gyártó. A Modulyss termékek megfelelnek a legszigorúbb EU szabványoknak is.

44 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DESSO AirMaster szőnyeglapok DESSO modul szőnyegpadlók DESSO tekercses szőnyegek
 
DESSO szőnyegpadlók
3 termék

DESSO csúcsminőségű és innovatív padlószőnyegek, melyek elsősorban irodai, oktatási, vendéglátási és egyéb intézményekben történő alkalmazásra ajánlottak.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco INK.RUGS® Synesthesia szőnyegek - Sunset
 
Inkiostro Bianco INK.RUGS® Synesthesia szőnyegek

Az Inkiostro Bianco INK.RUGS® szőnyegek Synesthesia kollekcióját extravagáns, olykor eklektikus darabos szőnyegek alkotják. 33 különböző dizájn, 142 választható szín

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Interface Portmanteau 39 modulszőnyegek Interface Luxury Collection LC05 modulszőnyeg Interface Mod Café modulszőnyeg Interface Sampa modulszőnyeg
 
Interface Hospitality modulszőnyegek
12 termék

Interface Hospitality kollekciója a tervezés szabadságáról és a felejthetetlen vendégélményről szól: a minták, színek és stílusok széles palettája igazolja ezt. Változatos méretű és formájú helyiségekbe rakhatók, és a forgalmasabb területeken gyorsan cserélhetők. A sokszínűség és variálhatóság lehetőséget teremt annak is, hogy egy épület különböző funkciójú terei a legmegfelelőbb stílusú és típusú anyagokkal kerüljön megtervezésre, legyen az lépcső, folyosó, étterem, vagy maguk a vendégszobák. Az igazán egyedi megoldások érdekében a Hospitality modulszőnyeg kollekció modelljei illesztésmentesen burkolhatók egymás mellé más Interface LVT burkolatokkal és nora gumipadlókkal.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lano Carve szőnyegpadlók Lano SmartStand Loft Life Sweet szőnyegpadló
 
Lano szőnyegpadlók
2 termék

A belga székhelyű Lano szőnyeggyár 1970-ben, 3 nagy múlttal rendelkező gyártó egyesülésével alakult meg. Mára a Lano márkanév magas színvonalat képvisel világszerte a tekercses szőnyeg és műfű gyártás területén. A Lano kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozik, termékeit közületi és nagy forgalmú létesítmények, például szállodák, mozik, színházak, éttermek, irodák, konferencia- és rendezvényközpontok melegburkolásához ajánlják.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Balta-ITC modul szőnyegpadlók
 
Balta-ITC modul szőnyegpadlók

A Balta szőnyegek európai piacvezetők a csomózott és szőtt polipropilén szőnyegek, az ITC a csomózott poliamid szőnyegek területén. Mind a Balta, mind az ITC a prémium lakossági alkalmazások magas minőségű termékei, ahol a kreativitás, a design, a megjelenés, a tartósság és a kopásállóság egyaránt fontos. Minden minőségi és biztonsági szempontot teljesítenek, melyet független testületek tanúsítanak (PRODIS, GUT, TÜV).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
modulyss Core modul szőnyegpadló modulyss Litho modul szőnyegpadló modulyss Mezzo modul szőnyegpadló modulyss Etch modul szőnyegpadló
 
modulyss Artcore kollekciócsoport
4 termék

Az Artcore a modulyss legújabb, tudatosan kidolgozott szőnyegmodul kollekciócsaládja. Egyedi mintáival és színátmeneteivel szervesen mozog, feszegeti a szőnyeg padlóburkolatok határait.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Balsan padlószőnyegek
 
Balsan padlószőnyegek

A francia Balsan Európa egyik vezető szőnyeggyára, mind a modul, mind a tekercses burkolatok területén. Több mint 2000 referencia, irodaházak, szállodák és egyéb létesítmények bizonyítják a kiváló minőséget, valamint az esztétikai megjelenés magas színvonalát. A Sonic Confort hátoldallal készülő modulszőnyegek lépéshanggátló tulajdonsága a 35 decibelt is eléri.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
modulyss Rust modul szőnyegpadló modulyss Ivy modul szőnyegpadló modulyss Fade modul szőnyegpadló modulyss Trace modul szőnyegpadló
 
modulyss Modus kollekciócsoport
4 termék

A Modus kollekciócsoport szőnyegei univerzálisan használhatók, mintázatai és színei segítségével csodálatos terek hozhatók létre. A négyféle dizájn elemei: Rust, Fade, Ivy, Trace szabadon kombinálhatók egymással.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Gradus Stratus modul szőnyegpadlók
 
Gradus modul szőnyegpadlók

A Gradus egy kiváló minőségű, brit gyártmányú szőnyegpadló, mely erős alátéttel rendelkezik. A funkcionalitást, az esztétikát és a könnyű karbantartást tekintve kiváló. A nagy teljesítményű fonalak széles választékát alkalmazva a színek kombinálhatók, izgalmas és egyedi felületek hozhatók létre. A Gradus szőnyegeket ajánlják nagy forgalmú helyekre, kereskedelmi üzletekbe, irodákba, egészségügyi és oktatási környezetekbe egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
IVC modul szőnyegpadlók
 
IVC modul szőnyegpadlók

Az IVC szőnyegcsempék sokoldalúsága és rugalmassága szinte korlátlan lehetőségeket kínál, kompromisszum nélkül a stílus, a minőség és az érték között. Belgiumban készül Európa egyik legmodernebb szőnyeggyárában környezettudatos gyártástechnológiával a jövő érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TecSOM irodai modulszőnyegek
 
TecSOM irodai modulszőnyegek

A francia TecSOM jelszava a modul padlószőnyeg gyártásban: fejlesztés, design és tapasztalat. A nyolcvanas években megváltozott építési módszerekre adott válasz a modul textilburkolat, amely praktikusan szállítható, gyorsan fektethető és könnyen cserélhető. Legfőbb alkalmazási területek: irodák, közösségi terek, bevásárló központok. A TecSOM modulszőnyegek egyedi tulajdonsága az újrafeldogozott PVC hátoldal, amely extra méretstabilitást és környezetbarát megoldást biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sintelon szőnyegek
 
Sintelon szőnyegek

A szerb Sintelon, mely immár 130 éves múltra tekint vissza a szőnyeggyártás terén, minden üzleti szegmensben jelen van. Kínálatuk a lakossági szőnyegektől egészen az intézményi felhasználásra kialakított szőnyegekig terjed. A kollekciójukban megtalálható minden termékhez kiváló műszaki paraméterek, egyedi minták és színek társulnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Pavitex padlószőnyegek
 
Pavitex padlószőnyegek

Az olasz Pavitex a tűfilc burkolatok szakértője, mely több mint 50 éves tapasztalattal bír az ilyen típusú burkolatok gyártásában és fejlesztésében. A Pavitex kollekciókban megtalálhatóak tekercses, illetve modul tűfilc burkolatok is, melyek alkalmasak nagy forgalmú terekbe, akár sport- és vásárcsarnokokba is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Interface Superflor II modulszőnyeg
 
Interface Superflor II modulszőnyeg

Az Interface egy korábbi ikonikus kollekcióját keltette életre. Ez a különleges és rendkívül ellenálló szőnyegtípus a Superlor II. A rugalmas és strapabíró filc hatású szőnyeg, amely 10 különböző színben érhető el. A lerakási módja lehetővé teszi a vágási veszteség minimálisra csökkentését mivel nincs meghatározott telepítési módja, ennek köszönhetően könnyebben installálható és egyszerűbb a karbantartása. A termék teljes életciklusa során karbonsemleges.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Inkiostro Bianco Travelogue Pixeljungle
 
Inkiostro Bianco Travelogue kollekció

Az Inkiostro Bianco Travelogue kollekció 18 különböző elemét képzeletbeli projektek ihlették. 6 különböző projekttípuson keresztül kerülnek bemutatásra a szőnyegek, tapéták és dizájn fali elemek, amelyek felhasználása valójában a tervezők fantáziájára van bízva. Az egyes dizájnokat hálószobai, wellness, fürdőszobai, coworking terület, éttermi és szállodai felhasználással prezentálja a gyártó, ezzel is segítve az építészek és belsőépítészek munkáját.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szőnyegpadlók jó hang- és hőszigetelő képességgel rendelkező melegburkolatok, különböző szín- és mintaválasztékban. Alkalmazásuk olyan helyen gyakori, ahol a komfortérzet igénye magasabb (pl. lakószobák, szállodák, irodák, előadótermek, fitnesztermek). A tekercses vagy modulos szőnyegekkel összefüggő, homogén felületek érhetők el. A tekercses szőnyegpadlókat a helyszínen kell méretre vágni, szabás után feszítéssel vagy ragasztással helyezhetők el. A modul padlószőnyegek meghatározott méretű lapokból, modulokból állnak, melyeket ragasztani, fixálni kell. A burkolandó felületnek teljesen tisztának, száraznak és pormentesnek kell lennie, egyenetlen padló esetén felületkiegyenlítés szükséges. A szőnyegpadlók alá külön ragasztott alátétek fektethetők, amivel meghosszabbítható az élettartam, növelhető a komfortérzet. Anyaguk szerint lehetnek műszálas poliamid vagy polipropilén, illetve természetes anyagból készült szizál, gyapjú, kókusz, tengerifű szőnyegek. Gyártási technológiájuk szerint lehetnek filcelt, hurkolt buklé és vágott velúr szőnyegek. A legstrapabíróbb a filc szőnyeg, amit erősen igénybevett felületeken érdemes alkalmazni. A hurkolt változat kemény és rusztikus hatású. A velúr szőnyegek puha, rugalmas és elegáns felületet adnak. A szőnyegpadlók alja szövött jutavászon, gélhab, hab vagy gumi alapanyagú lehet. A tartósabb jutavászon padlófűtéshez is alkalmazható. A habalátétes szőnyeg kiválthatja a födémek hangszigetelésének úsztatórétegét. A faltól-falig fektetett szőnyeget kifejezetten szőnyegpadlóhoz alkalmazható szegőkkel, vagy idomlécekkel zárják le. A gumi csendesebb, kényelmesebb, puhább járást biztosít. A padlószőnyegek lehet kopásálló, éghetetlen, szennyeződéstaszító, antisztatikus bevonattal is ellátni.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...