Milliken padlóburkolatok
33 termék

A Milliken kínálatban szereplő szőnyegpadlókat a közületi és a lakossági ügyfelek is előszeretettel használják. A cég termékeire kimagasló, 15 éves garanciát vállal. Milliken Carpet Europe szőnyeggyár a Milliken&Company cégcsoport része, mely a világ egyik legnagyobb, 100%-ban családi tulajdonban lévő, textilt és kemikáliákat előállító cégcsoportja. A cég központja Spartanburg-ban, South Californiában található. A világon megtalálható 60 gyárában több mint 12.000 alkalmazottat foglalkoztat és 38.000 különböző terméket állít elő. Az Európában forgalmazott szőnyegeket angliai gyárában Wigan-ben állítja elő.

33 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Modulyss modul szőnyegpadlók
44 termék

Nagy teherbírású, legkülönfélébb irodai és közületi felhasználásra fejlesztett modulszőnyegek, melyeket tartósság, fenntarthatóság és minőség jellemez. A Modulyss szőnyegek tartósságát és ökológiai jellegét kiváló minőségű alapanyagainak és innovatív gyártási folyamatainak köszönheti. Folyamatos magas minőséget 50 pontos minőségellenőrzési rendszerével garantálja a gyártó. A Modulyss termékek megfelelnek a legszigorúbb EU szabványoknak is.

44 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Gradus modul szőnyegpadlók

A Gradus egy kiváló minőségű, brit gyártmányú szőnyegpadló, mely erős alátéttel rendelkezik. A funkcionalitást, az esztétikát és a könnyű karbantartást tekintve kiváló. A nagy teljesítményű fonalak széles választékát alkalmazva a színek kombinálhatók, izgalmas és egyedi felületek hozhatók létre. A Gradus szőnyegeket ajánlják nagy forgalmú helyekre, kereskedelmi üzletekbe, irodákba, egészségügyi és oktatási környezetekbe egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Burmatex szőnyegek

A Burmatex szőnyegeket gyártó brit cég filozófiája a design és a termékfejlesztés környezetbarát alapokon. A sokak által ismert termékskála mellett az innovatív gyártmányokkal nyújt vonzó megoldást végfelhasználóknak, tervezőknek, kivitelezőknek, az oktatás, kereskedelem, egészségügy, irodaházak, szállodák piacán.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Balta-ITC modul szőnyegpadlók

A Balta szőnyegek európai piacvezetők a csomózott és szőtt polipropilén szőnyegek, az ITC a csomózott poliamid szőnyegek területén. Mind a Balta, mind az ITC a prémium lakossági alkalmazások magas minőségű termékei, ahol a kreativitás, a design, a megjelenés, a tartósság és a kopásállóság egyaránt fontos. Minden minőségi és biztonsági szempontot teljesítenek, melyet független testületek tanúsítanak (PRODIS, GUT, TÜV).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Pavitex padlószőnyegek

Az olasz Pavitex a tűfilc burkolatok szakértője, mely több mint 50 éves tapasztalattal bír az ilyen típusú burkolatok gyártásában és fejlesztésében. A Pavitex kollekciókban megtalálhatóak tekercses, illetve modul tűfilc burkolatok is, melyek alkalmasak nagy forgalmú terekbe, akár sport- és vásárcsarnokokba is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Sintelon szőnyegek

A szlovák Sintelon, mely immár 130 éves múltra tekint vissza a szőnyeggyártás terén, minden üzleti szegmensben jelen van. Kínálatuk a lakossági szőnyegektől egészen az intézményi felhasználásra kialakított szőnyegekig terjed. A kollekciójukban megtalálható minden termékhez kiváló műszaki paraméterek, egyedi minták és színek társulnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ideal szőnyegek

A Beaulieu csoporthoz tartózó belga szőnyeggyártó cég. A Carus Hospitality kollekció elsősorban szállodák részére készül, széles mintaválasztékban, egyedileg tervezhető színkombinációkban. A Carus Office kollekció buklé szőnyegeit irodákba ajánlják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Balsan padlószőnyegek

A francia Balsan Európa egyik vezető szőnyeggyára, mind a modul, mind a tekercses burkolatok területén. Több mint 2000 referencia, irodaházak, szállodák és egyéb létesítmények bizonyítják a kiváló minőséget, valamint az esztétikai megjelenés magas színvonalát. A Sonic Confort hátoldallal készülő modulszőnyegek lépéshanggátló tulajdonsága a 35 decibelt is eléri.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
DESSO szőnyegpadlók
2 termék

DESSO csúcsminőségű és innovatív padlószőnyegek, melyek elsősorban irodai, oktatási, vendéglátási és egyéb intézményekben történő alkalmazásra ajánlottak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
forbo Flotex textil padlóburkolatok
4 termék

A Forbo Flooring Systems által gyártott Flotex elektrosztatikus "flocking" eljárással készülő különleges szőnyeg: egy négyzetméterre 80 millió egyedi szál kerül beültetésre. Ennek köszönhetően a Flotex szőnyeg kiemelkedő mechanikai és tisztíthatósági tulajdonságokkal rendelkezik. Atka- és allergiamentes, vízálló, baktérium- és gombaálló. Szabása, fektetése egyszerű, nem foszlik.

Alkalmazási területek: vendéglátó-ipar, egészségügyi, szociális- és oktatási intézmények, irodák, szállodák, üzletek, áruházak, stb.
A Flotex szőnyeget Magyarországon az OEK (Országos Epidemiológiai Központ) kórházakban történő felhasználásra engedélyezte!

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Interfloor szőnyegalátétek

A brit Duralay és az amerikai Tredaire egyesülésével jött létre a multinacionális Interfloor cég. Az általuk gyártott speciális szőnyegalátétek növelik a komfortérzetet, csillapítják a lépészajt, méret- és formastabilitást biztosítanak a feszített és ragasztott szőnyegeknek, növelve azok élettartamát. Az ajánlott szintetikus alapanyagú termékek a hagyományos filc alátétekkel szemben megtartják rugalmasságukat, nem esnek össze, a használat során az alátét nem tömörödik, nem gyűjti magába a szennyeződést.

Alkalmazási területek: elsősorban szállodák (folyosók, szobák, stb.), vendéglátó- és szórakoztató ipar.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Jacaranda szőnyegek

100% természetes, ausztrál gyapjúból, illetve egyes típusoknál gyapjú/viszkóza keverékből készült, luxus kivitelű lakossági szőnyegek. A gyártás módja – típustól függően – kézi vagy gépi szövés, illetve tűzés. A tekercsek szélessége 4, illetve 5 méter. Egyedi méretű, szegett szigetszőnyegek is rendelhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Tecsom irodai modulszőnyegek

A francia Tecsom jelszava a modul padlószőnyeg gyártásban: fejlesztés, design és tapasztalat. A nyolcvanas években megváltozott építési módszerekre adott válasz a modul textilburkolat, amely praktikusan szállítható, gyorsan fektethető és könnyen cserélhető. Legfőbb alkalmazási területek: irodák, közösségi terek, bevásárló központok. A Tecsom modulszőnyegek egyedi tulajdonsága az újrafeldogozott PVC hátoldal, amely extra méretstabilitást és környezetbarát megoldást biztosít.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Strong Objekt ipari tűfilc burkolatok

A Strong Objekt ipari tűfilc burkolatokat a Condor csoport gyártja. A 4 féle tekercses, és 1 modul (50 x 50 cm-es és 25 x 100 cm-es méretű) kollekció széles színválasztékban és a normál antisztatikus kivitel mellett vezetőképes kivitelben is elérhető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Sit-In szőnyegek

Széles mintaválaszték és gyakorlatilag végtelen színkombinációs lehetőség jellemzi a Sit In szőnyegeket. Az egyedileg is tervezhető Contract Design és Easy Program mellett sok raktári típus is rendelhető, különböző műszaki adatokkal, minden felhasználási területre.
Az olasz RADICI csoport tagjai között szerepel szál- illetve fonalgyártó és szőnyeggyártó üzem is. Ez a teljes vertikum biztosítja a folyamatos jó minőséget.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
ege padlószőnyegek

A dán ege egyedülállóan gazdag színvilágú, exkluzív design szőnyegpadlói, modul szőnyegei és futószőnyegei 8 különböző közületi minőségben (630-tól 1400g/m² súlyig), 100% poliamid, illetve 80% gyapjú / 20% poliamid összetételben, öt év gyártó művi garanciával készülnek.A több mint ezer mintát és színállást felölelő kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern minták, az irodai és a szállodai rendeltetésű termékek.

Az Ege gyárban alkalmazott Millitron festési eljárásnak és a CAD/CAM tervezésnek köszönhetően szinte végtelen lehetőség nyílik a tervezett belső térhez legjobban illeszkedő színállás kiválasztására, illetve 100%-ban a megrendelő tervei alapján, egyedi mintázással történő gyártásra. A háromféle hátoldallal (textil, latex, extra hangszigetelő) szállítható szőnyegek között minden funkciónak, esztétikai igénynek megfelelő típus megtalálható.

Alkalmazási területek: szállodák, a vendéglátó- és szórakoztató ipar, irodák, lakások.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Lano tekercses padlószőnyegek közületi felhasználásra

Az 1970-ben alapított, patinás Belga szőnyeggyártó többek között a minőségi, nagy kopásállóságú, Bfl-S1-es tűzvédelmi kategóriájú, erős közületi forgalomhoz tervezett kínálatáról ismert, ráadásul esetükben a magas minőség rendkívül kedvező ár-érték aránnyal párosul.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Best Wool szőnyegek

100% természetes gyapjúból készülő közületi és lakossági, gépi tűzésű szőnyegek. Tekercsszélesség: 4 illetve 5 méter. Egyedi méretű, szegett szigetszőnyegek is rendelhetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A szőnyegpadlók jó hang- és hőszigetelő képességgel rendelkező melegburkolatok, különböző szín- és mintaválasztékban. Alkalmazásuk olyan helyen gyakori, ahol a komfortérzet igénye magasabb (pl. lakószobák, szállodák, irodák, előadótermek, fitnesztermek). A tekercses vagy modulos szőnyegekkel összefüggő, homogén felületek érhetők el. A tekercses szőnyegpadlókat a helyszínen kell méretre vágni, szabás után feszítéssel vagy ragasztással helyezhetők el. A modul padlószőnyegek meghatározott méretű lapokból, modulokból állnak, melyeket ragasztani, fixálni kell. A burkolandó felületnek teljesen tisztának, száraznak és pormentesnek kell lennie, egyenetlen padló esetén felületkiegyenlítés szükséges. A szőnyegpadlók alá külön ragasztott alátétek fektethetők, amivel meghosszabbítható az élettartam, növelhető a komfortérzet. Anyaguk szerint lehetnek műszálas poliamid vagy polipropilén, illetve természetes anyagból készült szizál, gyapjú, kókusz, tengerifű szőnyegek. Gyártási technológiájuk szerint lehetnek filcelt, hurkolt buklé és vágott velúr szőnyegek. A legstrapabíróbb a filc szőnyeg, amit erősen igénybevett felületeken érdemes alkalmazni. A hurkolt változat kemény és rusztikus hatású. A velúr szőnyegek puha, rugalmas és elegáns felületet adnak. A szőnyegpadlók alja szövött jutavászon, gélhab, hab vagy gumi alapanyagú lehet. A tartósabb jutavászon padlófűtéshez is alkalmazható. A habalátétes szőnyeg kiválthatja a födémek hangszigetelésének úsztatórétegét. A faltól-falig fektetett szőnyeget kifejezetten szőnyegpadlóhoz alkalmazható szegőkkel, vagy idomlécekkel zárják le. A gumi csendesebb, kényelmesebb, puhább járást biztosít. A padlószőnyegek lehet kopásálló, éghetetlen, szennyeződéstaszító, antisztatikus bevonattal is ellátni.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...