Recepciók, társalgók, várótermek bútorai

Vitra Abalon szófa
 
Vitra Abalon szófa

A Vitra Abalon szófájának nevét a jellegzetes formájú és vastag gyöngyház réteggel rendelkező tengeri kagyló adta, amely visszatérő inspirációs forrás az építészet számára. Az Abalon organikus, ívelt formájának köszönhetően egy bensőséges kört, ezáltal pedig egy vonzó ülőfelületet hoz létre, a különböző árnyalatú szövethuzatoknak köszönhetően pedig remekül illeszkedik bármilyen belső térbe.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Wilkhahn Asienta bútorcsalád
 
Wilkhahn Asienta bútorcsalád

Az alumínium váz és lábak karakteres megjelenést kölcsönöznek az ülőbútoroknak. A sorozat tagjai: fotel, kanapé és pad.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Stulwerk Kombi bútorcsalád
 
Stulwerk egyedi összeállítású bútorcsaládok

A Stulwerk egyedi összeállítású bútorai modern vonalvezetésükkel, szín- és anyagválasztékukkal könnyedén illeszkednek a legkülönfélébb belső terekbe, összhangot és egységet teremtenek. Modularitásuk révén a tervezői fantázia szabadon szárnyalhat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A pihenést, kényelmes várakozást, társalgást szolgálják azok az ülőbútorok, amelyeket szállodák, irodák, állomások, repülőterek, bevásárló központok közös tereiben, recepcióiban, ügyfélvárókban, orvosi rendelőkben helyeznek el. Az épülettípus és a belső tér funkciója meghatározza az ülőbútor jellegét, anyaghasználatát, kényelmi fokozatát. A fotelek, kanapék, sarokkanapék jellemzően szállodák és általában igényesebb terek bútorai. A kárpitozott, többnyire támlás, karfás ülőbútorok magas kényelmi szintet képviselnek. Formai kialakításuk és anyaghasználatuk (szövet, bőr, műbőr, textilbőr) nagyobb hangsúlyt kap a belsőépítészeti szempontok érvényesítése során. Az utasvárók, ügyfélvárók ülőbútorai is eleget kell tegyenek bizonyos szintű ergonómiai követelményeknek, ezek között azonban megjelennek a kárpitozás nélküli, fröccsöntött műanyag, fa illetve fém ülőfelületek is. Jellemzőik inkább a praktikum és a tartósság, a könnyű tisztíthatóság, helytakarékosság (léteznek rakásolható változatok is).

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...