proidea.hu online termékinformációs katalógus

Irodabútorok


Berendezések    Bútorok   Irodabútorok

Az irodai munkavégzés bútorai az íróasztalok, forgószékek, elemes bútorok, szekrények, zárható széfek, térelválasztók. Az irodaberendezések a szükséglethez igazodva átalakíthatóak és variálhatóak, így teszik lehetővé a csoportos munkafeladatok elvégzését, vagy az önálló, koncentrált munkát. Az egyterű irodahelyiségekben a munkaállomások, munkahelyek, munkablokkok térelválasztókkal szeparálhatóak. Az irodai ülőmunkánál fontos a megfelelő testtartás, ami ergonomikusan kialakított irodaszékekkel biztosítható. Állítható ülésmagassággal, ülésmélységgel, a háttámla dőlésének és a kartámla magasságának szabályozásával egyéni, kényelmes beállítás érhető el. Az íróasztalok praktikus kialakításúak, a munkához szükséges eszközök (például számítógép, iratrendező) elrendezéséhez. Fából, laminált bútorlapból, fémből, üvegből és ezek kombinációból készülhetnek. Az iratok, használati tárgyak tárolására fém vagy fa szekrények, asztalok alá elhelyezhető mobil konténerek szolgálnak. A tárgyalóterek bútorai a nagyméretű tárgyalóasztalok, konferenciaasztalok, melyek akár a multimédiás eszközök elhelyezésére is alkalmasak, és széles elemválasztékuknak köszönhetően változatos elrendezést tesznek lehetővé. A klasszikus, elegáns vagy modern stílusú vezetői irodákban a kényelem, a magas színvonal, az igényes anyaghasználat és a praktikum együttesen vannak jelen.
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
IVM ARKO asztalcsalád
Herman Miller irodabútorok
Wilkhahn ülőbútorok
RIM irodabútorok
Termékcsalád  RIM irodabútorok

A RIM az egyik legnagyobb irodabútorokat gyártó vállalat az Európai piacon. A legjobb cseh ipari hagyományokra épülő RIM-Cz spol. s r.o. 20 éve alakult Csehországban. A cég filozófiája, hogy olyan kényelmes, és ergonomikus ülőbútorokat, irodabútorokat gyártson, amivel megkönnyíti a mindennapi ülőmunka végzést, és hogy egyre több ember tapasztalhassa meg: igenis lehet egészségesen ülni, és dolgozni. A cég működésének alapjait a forma, az ergonómia, a termék széles használhatósága, a természetet kímélő környezettudatos gyártás, valamint a felhasználók hosszú távú egészsége és megelégedettsége képezi. A ma már több mint 20 európai országban forgalmazott minőségi termékek rendkívül jó ár/érték arányt képviselnek.

Züco irodabútorok
Termékcsalád  Züco irodabútorok

A piac felső szegmensét képviselő svájci Züco márka olyan felsővezetőknek készít ülőbútorokat, akik a kiváló minőséget és megbízhatóságot keresik. A Züco gyár kifejezetten arra szakosodott, hogy magas minőségű bőr feldolgozással állítson elő exkluzív ülőbútorokat. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kárpitozás, és varrás területén, ezáltal maximálisan megfelel minden követelménynek az ülőbútorok piacán. Számos választási lehetőség van anyagban és színekben egyaránt, és ezek kombinációja hoz egy új szintű kényelmet és stílust az irodai környezetbe. Az ülőbútoraikat a svájci minőség és megbízhatóság fémjelzi. Ezért ez a legkedveltebb ülőbútorokat gyártó márka az Európai piacon.

Dauphin irodabútorok
Termékcsalád  Dauphin irodabútorok

A német Dauphin a világ vezető irodaszék gyártója. A Közel 100 éves múlttal rendelkező családi vállalat az ergonómiára, az élet és a munkakörülmények javítására építette fel birodalmát, melynek központjában mind a mai napig megmaradt az ember. Szerte a világon a Dauphin neve egyet jelent az ergonomikus üléssel. Legyen ez a hely iroda, otthoni dolgozószoba, konferenciaterem vagy recepciós pult, a legfontosabb, hogy megoldást nyújtsanak a legoptimálisabb üléshez. A vállalat meggyőződése, hogy az ergonómia elengedhetetlen feltétele a jó design. Ezért külső tervező csapat segíti munkájukat, melynek eredménye, hogy minden ember megtalálja a saját igényének megfelelő és különböző munkahelyi környezetben kiválóan alkalmazható, ergonomikus kialakítású irodai forgószéket.

bordbar szekrények
ALFA irodabútor család
Dencon állítható magasságú asztal
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Hír
2019.06.27    
2019.05.26    
2019.03.29    
2019.02.07    
2019.02.07    
2019.01.31    
2018.11.28    
2018.11.14    
2018.07.12    
2018.05.09    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  irodabútor  íróasztal  íróasztalok  szék  székek