Irodabútorok

 
Wilkhahn ülő- és konferenciabútorok
6 termék

Az építészek által kedvelt letisztultabb vonalvezetésű és ökológiailag is elismert Wilkhahn cég munkaszékei, speciális tárgyalóberendezései, valamint közösségi ülőbútorai jelenítik meg legjobban a lakberendezés nyelvén az Europa Design hitvallását.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Herman Miller irodabútorok
6 termék

A Herman Miller a világ második legnagyobb irodabútorokat gyártó vállalata. Sikerét és népszerűségét főleg egonomikus munkaszékeinek köszönheti, melyek tökéletes kényelmet biztosítanak - testalkattól függetlenül - minden ember számára. A székek kvalitását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a gyártó 12 év garanciát vállal ezen termékeire. És nem utolsó sorban, a székek tervezésénél a környezetvédelmi szempontokat maximálisan figyelembe vették, így 66%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, és 99%-ban ők maguk is újrahasznosíthatók.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
bordbar szekrények

Az utasszállító repülőgépekről ismerős fedélzeti szekrényekből ikonikus dizájn berendezési tárgyat készítő német cég, a Bordbar Design Gmbh fiatal tervezői modern, több célú és a legkülönbözőbb enteriőrökhöz, felhasználási területekhez jól illeszkedő, trend teremtő mobiliát formáltak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Dencon állítható magasságú asztal

A Dencon termékei dán tervezők munkái dániai gyártással. Ez garantálja a magas minőséget úgy ergonómiai, mint tartóssági szempontból. A Delta termékcsalád célja az irodai munka hatékonyságának növelése és a használó közérzetének javítása. Rugalmasan alakítható kompozíciókkal és álló magasságig állítható asztalokkal járul hozzá a közületi terek eredményességéhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az irodai munkavégzés bútorai az íróasztalok, forgószékek, elemes bútorok, szekrények, zárható széfek, térelválasztók. Az irodaberendezések a szükséglethez igazodva átalakíthatóak és variálhatóak, így teszik lehetővé a csoportos munkafeladatok elvégzését, vagy az önálló, koncentrált munkát. Az egyterű irodahelyiségekben a munkaállomások, munkahelyek, munkablokkok térelválasztókkal szeparálhatóak. Az irodai ülőmunkánál fontos a megfelelő testtartás, ami ergonomikusan kialakított irodaszékekkel biztosítható. Állítható ülésmagassággal, ülésmélységgel, a háttámla dőlésének és a kartámla magasságának szabályozásával egyéni, kényelmes beállítás érhető el. Az íróasztalok praktikus kialakításúak, a munkához szükséges eszközök (például számítógép, iratrendező) elrendezéséhez. Fából, laminált bútorlapból, fémből, üvegből és ezek kombinációból készülhetnek. Az iratok, használati tárgyak tárolására fém vagy fa szekrények, asztalok alá elhelyezhető mobil konténerek szolgálnak. A tárgyalóterek bútorai a nagyméretű tárgyalóasztalok, konferenciaasztalok, melyek akár a multimédiás eszközök elhelyezésére is alkalmasak, és széles elemválasztékuknak köszönhetően változatos elrendezést tesznek lehetővé. A klasszikus, elegáns vagy modern stílusú vezetői irodákban a kényelem, a magas színvonal, az igényes anyaghasználat és a praktikum együttesen vannak jelen.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...