Irodabútorok

Herman Miller Fuld szék Herman Miller Zeph szék Herman Miller OE1 Huddle asztal Herman Miller Lino görgős munkaszék
 
Herman Miller irodabútorok
11 termék

A Herman Miller a világ második legnagyobb irodabútorokat gyártó vállalata. Sikerét és népszerűségét főleg egonomikus munkaszékeinek köszönheti, melyek tökéletes kényelmet biztosítanak - testalkattól függetlenül - minden ember számára. A székek kvalitását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a gyártó 12 év garanciát vállal ezen termékeire. És nem utolsó sorban, a székek tervezésénél a környezetvédelmi szempontokat maximálisan figyelembe vették, így 66%-ban újrahasznosított anyagból készülnek, és 99%-ban ők maguk is újrahasznosíthatók.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Actiu védőpanelek Actiu TNK Flex irodaszékek Noom ülőbútorok Efit irodaszékek
 
Actiu irodabútorok
10 termék

Az 1968-ban alapított, spanyol Actiu kifejezetten irodabútorok gyártására specializálódott. Hitvallásuk szerint ők tervezik, gyártják és árulják a leghatékonyabb és legkényelmesebb irodai berendezéseket: asztalokat, székeket, szekrényeket és egyéb tárolókat/eszközöket. Termékeik az emberi igények kutatásait alapul véve készülnek, elsődleges feladatuknak tartják megtalálni a kapcsolatot a mindennapi élet kihívásai és a modern technológia között. Kínálatuk: design lámpa, design szék, elegáns irodabútor, előtéri szék, ergonomikus szék, exkluzív iroda, forgószék, gördíthető tárgyalóasztal, görgős szék, igazgatói iroda, íróasztal, iroda berendezés, irodabútor, iroda elrendezés, iroda ergonómia, irodai bőrfotel, irodai lámpa, irodaszék, kényelmes szék, lounge, lobby berendezés, modern iroda, munkahelyi szék, munkaszék, nappali berendezés, összecsukható tárgyalóasztal, rakásolható tárgyalószék, recepció, recepciós pult, számítógépes szék, tárgyalóasztal, tárgyalószék, vezetői asztal, vezetői bútor, vezetői iroda, vezetői munkaszék, vezetői szék, vezetői tárgyalók.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Wilkhahn Decide görgős konferenciaszék Wilkhahn Yonda székcsalád Wilkhahn Insit padok Wilkhahn Asienta bútorcsalád
 
Wilkhahn ülő- és konferenciabútorok
9 termék

Az építészek által kedvelt letisztultabb vonalvezetésű és ökológiailag is elismert Wilkhahn cég munkaszékei, speciális tárgyalóberendezései, valamint közösségi ülőbútorai jelenítik meg legjobban a lakberendezés nyelvén az Europa Design hitvallását.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Dencon állítható magasságú asztal
 
Dencon állítható magasságú asztal

A Dencon termékei dán tervezők munkái dániai gyártással. Ez garantálja a magas minőséget úgy ergonómiai, mint tartóssági szempontból. A Delta termékcsalád célja az irodai munka hatékonyságának növelése és a használó közérzetének javítása. Rugalmasan alakítható kompozíciókkal és álló magasságig állítható asztalokkal járul hozzá a közületi terek eredményességéhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Nowy Styl CS5040 munkaasztalok Nowy Styl Easy Space irodabútor család Nowy Styl eComo munkaasztalok Nowy Styl eUP2 munkaasztalok
 
Nowy Styl irodabútorok
6 termék

A Nowy Styl márka alatt megtalálhatóak székek, asztalok, ülőbútorok és még sok más bútormegoldás, amelyek segítségével átfogóan berendezhető egy iroda az ügyfél igényeinek, elképzeléseinek megfelelően.

6 termék
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Bejot Gummy Bear szék
 
Bejot Gummy Bear szék

A gumicukorra emlékeztető dizájn teszi népszerűvé a Gummy Bear foteleket. Anyaga rotációsan öntött műanyag, ami tartós, időjárásálló és hosszú élettartamot garantál. Újrahasznosítható. Az ülések öt színben kaphatók: fehér, szürke, bézs, szürke-melange és grafit-melange. A kárpitozott ülőpárna kiegészítő tartozék. Ideális pihenőhelyekre, szállodai előterekbe, a GB ROTO modell kültéren is használható.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
KÖRÖS irattároló szekrény 330/II. META F1 – 1 fiókos függőregiszter tartós irattároló A0 méretű 5 fiókos rajztároló
 
META irattároló szekrények
3 termék

Fém irattároló szekrények, polcos vagy fiókos kivitelben.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Novatilu Covi-Table védőpanel
 
Novatilu Covi-Table védőpanel

A Novatilu védőpanel kiválóan alkalmazható irodai munkaterületek, illetve ügyfélterek elválasztásához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az irodai munkavégzés bútorai az íróasztalok, forgószékek, elemes bútorok, szekrények, zárható széfek, térelválasztók. Az irodaberendezések a szükséglethez igazodva átalakíthatóak és variálhatóak, így teszik lehetővé a csoportos munkafeladatok elvégzését, vagy az önálló, koncentrált munkát. Az egyterű irodahelyiségekben a munkaállomások, munkahelyek, munkablokkok térelválasztókkal szeparálhatóak. Az irodai ülőmunkánál fontos a megfelelő testtartás, ami ergonomikusan kialakított irodaszékekkel biztosítható. Állítható ülésmagassággal, ülésmélységgel, a háttámla dőlésének és a kartámla magasságának szabályozásával egyéni, kényelmes beállítás érhető el. Az íróasztalok praktikus kialakításúak, a munkához szükséges eszközök (például számítógép, iratrendező) elrendezéséhez. Fából, laminált bútorlapból, fémből, üvegből és ezek kombinációból készülhetnek. Az iratok, használati tárgyak tárolására fém vagy fa szekrények, asztalok alá elhelyezhető mobil konténerek szolgálnak. A tárgyalóterek bútorai a nagyméretű tárgyalóasztalok, konferenciaasztalok, melyek akár a multimédiás eszközök elhelyezésére is alkalmasak, és széles elemválasztékuknak köszönhetően változatos elrendezést tesznek lehetővé. A klasszikus, elegáns vagy modern stílusú vezetői irodákban a kényelem, a magas színvonal, az igényes anyaghasználat és a praktikum együttesen vannak jelen.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...