Mozgatható válaszfalak, térelválasztók

 
SIMO Acoustic System hangelnyelő és látványelem

A SIMO Acoustic System egy saját fejlesztésű hangelnyelő és látványelem rendszer, mely Európa különböző gyártóitól beszerzett, kiváló hangelnyelő képességű anyagokból épül fel. Megfelel minden olyan elvárásnak, ami elengedhetetlen a hatékony irodai munkavégzés szempontjából. A SIMO Acoustic elemek a változatos szín-, felület- és anyagválasztéknak köszönhetően az iroda különlegességei lehetnek, melyek magas szinten ötvözik az esztétikumot és a funkcionalitást.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
DEKO MV mobilfalak

A DEKO mobilfalak a mobil térelhatárolás mellett optimális hanggátló tulajdonsággal rendelkeznek a speciális rögzítés kialakításának és a beépített alsó - felső tömítéseknek köszönhetően. Mivel a rendszer különálló elemekből épül fel, ezért számos parkoltatási lehetőséggel alakíthatók ki.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
DEKO FV harmonikafalak

A DEKO harmonikafalak a mobil térelhatárolás mellett szintén optimális hanggátló tulajdonsággal rendelkeznek. A modulok telepíthetőek felső függesztéses, vagy alsó-felső sínes megoldással.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Ropimex kórházi függönyök és térelválasztók

Antibakteriális, lángálló, kórházi függönyök és térelválasztók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A mozgatható válaszfalak belső terek elválasztását, felosztását, összenyitását, alkalmi eseményekhez szükséges ideiglenes terek igény szerinti létrehozását teszik lehetővé. Szállodák, irodák, konferenciaközpontok, előadótermek, vendéglátóhelyek (éttermek, ebédlők), oktatási intézmények nagyobb tereinek praktikus kiegészítői. A mobil válaszfalak egyszerűen, kézzel vagy motoros mechanikával mozgathatók, könnyűszerkezetes elemekből állnak. Felső függesztésű vagy padlózati sínre szerelt, egy oldalra vagy középről két oldalra nyitható, egyenes vagy akár íves kivitelűek is lehetnek. A mobilfalak nagyobb felületű elemekből állnak, melyekbe ajtó is szerelhető. A harmonika falak előnye, hogy keskenyebb falelemei összecsukott állapotban kis helyet foglalnak. A harmonikafalak és paravánfalak, valamint a tömör tolófalak felületképzéseként különböző anyagok (pl. fa-furnér, textil, fém, tapétázható vagy festhető CPL, HPL, laminált lap) választhatók. A mozgatható üvegfalak átláthatóságot, nyitottság érzetet, szükség esetén természetes fényt biztosítva választanak el tereket. Az üveg tolófalak készülhetnek akár biztonsági, átlátszó, homokfúvott, színezett üvegtípusból. A harmonikafalak és tolófalak jellemzően jó hangszigetelő és hőszigetelő vagy akár tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Vizuális elhatárolást szolgálnak a mobil, paneles és függönyös paravánok például kórházi betegszobákban.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...