Mozgatható válaszfalak, térelválasztók

Room in room egy személyes telefonboxok Room in room két személyes tárgyalók, társalgók Room in room 8-10 személyes tárgyalók - 6.2 típus Room in room 10-12 személyes tárgyalók
 
Room in room moduláris rendszer
4 termék

A német Woodtech által gyártott vetroCUBE moduláris rendszer egy helyiség a helyiségben, mely szabadon elhelyezhető szinte bárhol az épületben. A konstrukció könnyedén beszerelhető utólag is: az épület szerkezetétől függetlenül felállítható a munkaállomások vagy a munkavégzés helyszínének közvetlen közelében és nem kell az épület falához, a homlokzathoz vagy a mennyezethez csatlakoztatni.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
DEKO FV tömör harmonikafal
 
DEKO FV harmonikafalak

A DEKO harmonikafalak a mobil térelhatárolás mellett szintén optimális hanggátló tulajdonsággal rendelkeznek. A modulok telepíthetőek felső függesztéses, vagy alsó-felső sínes megoldással.

CAD
BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
LIKO-S OASIS® tárgyalófülke
 
LIKO-S OASIS® tárgyalófülke

A teljesen üvegből készült OASIS® tárgyalófülke még a legforgalmasabb munkahelyen is nyugodt és csendes munkakörnyezetet, valamint a legmodernebb technológiákat biztosítja az alkotáshoz és együttműködéshez. A kulcs nélküli nyitás, az ajtóba integrált kétoldalas foglaltságjelző, az automatikus világítás és szellőzés, valamint az interaktív SMART-i-WALL® képernyő mind hozzájárulnak a felhasználók kényelméhez. A tárgyalófülke egyedi dizájnját a kézzel fújt kristálylámpák, a fülke teljes kerületén szabályozható intelligens üveg, valamint az üveg válaszfalak egyedi, lekerekített, keret nélküli megmunkálása is hangsúlyozza.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
LIKO-Space mobilfalak VACUWALL mobilfal
 
LIKO-S mobilfalak
2 termék

A LIKO-S mobilfalakkal tetszőleges térmegoldások alakíthatóak ki. A falak elérhetők üvegezett vagy teli panelekkel. Alkalmazhatók irodákban, közintézményekben, szállodákban, sport- és kultúrális intézményekben.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
LIKO-S Acoustic Booths mobil akusztikus fülkék
 
LIKO-S Acoustic Booths mobil akusztikus fülkék

Az akusztikus tárgyalófülke biztosítja a tökéletes magánszférát a zavartalan párbeszédekhez, találkozókhoz és a megszakítás nélküli telefonhívásokhoz. Rejtett kerekeinek köszönhetően a fülke bármikor elmozdítható, áthelyezhető. Egyszerű és gyors bekötés egy kábellel a mennyezeten vagy a padlón keresztül.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Silva hangcsillapító és térelválasztó panelek
 
Silva hangcsillapító és térelválasztó panelek

A lombos erdők fái által inspirált Silva álló panelek az őszi és a tavaszi erdő színeiben, kétféle magassági méretben (115 és 155 cm), kőrisfa talppal készülnek. Mutatósak és hasznosak, a funkcionális design megtestesítői; 0-1-ig terjedő skálán mérve a felületükre érkező hanghullámok elnyelése 0,75-ös értéket mutat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
DEKO MV mobilfalak
 
DEKO MV mobilfalak

A DEKO mobilfalak a mobil térelhatárolás mellett optimális hanggátló tulajdonsággal rendelkeznek a speciális rögzítés kialakításának és a beépített alsó - felső tömítéseknek köszönhetően. Mivel a rendszer különálló elemekből épül fel, ezért számos parkoltatási lehetőséggel alakíthatók ki.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
SilentPet akusztikus panelek
 
SilentPet akusztikus panelek

A műanyag flakonokból és textil szálakból készült SilentPet panelek akusztikai hangszigetelése kimagasló, formájuk tetszés szerint alakíthatók, és nem utolsó sorban esztétikus válaszfalként is megállják a helyüket.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
abo]space mobilfal abo]sign akusztikai mobilfal abo]pure egyrétegű üveg mobilfal abo]clear hangszigetelt üveg mobilfal
 
abo]part mobil válaszfalrendszerek
4 termék

Mozgatható tömör vagy üvegezett mobilfal panelek alkalmazásával nagyobb tereket lehet összenyitni vagy azokat egymástól elválasztani. Az üvegezett panelekkel a helyiségeket vizuálisan összekapcsolhatjuk, miközben továbbra is lehetővé válik a terek fizikai elválasztása. A manuális, félautomata vagy akár teljesen automata zárási-mozgatási opciók biztosítják a funkcionális rugalmasságot, amely ugyanolyan fontos tulajdonsága lehet a belső térnek, mint az energetikai szempontok vagy az akusztikai paraméterek. Az abo]part mobilfalrendszerek esetében az optimális térhasználat és magas hangszigetelés egyedülálló dizájnnal párosul. Akár egyedi mintázatok alkalmazására is lehetőség nyílik. Az abo]part mobilfalak számtalan alkalmazási lehetőséget kínálnak: irodai terekben, iskolákban, mozikban, színház– és koncerttermekben, bevásárló központokban, üzlethelyiségekben, hotelekben, rendezvénytermekben, nyilvános terekben vagy akár lakó terekben is.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
DigiFol™ csendkapszula
 
DigiFol™ csendkapszulák

A DigiFol™ csendkapszula egy magas minőségű anyagokból készült innovatív zárt tér, mely csendes környezetet biztosít a munkához, pihenéshez és találkozókhoz. A DigiFol™csendkapszula nem csupán egyszerű eszközök gyűjteménye, hanem egy olyan különleges hely, ahol mindenki elmerülhet a csend és a koncentráció világában. A DigiFol™ csendkapszula segít a privát terek létrehozásában, így ideális választás irodákba, nyilvános helyekre (repülőtér, könyvtár, pályaudvar, bevásárlóközpont, stb.), egészségügyi és oktatási intézményekbe, valamint szállodákba. Az igényeknek megfelelően különböző méretekben készül, kezdve az egyéni munkaterületektől egészen a négy vagy hat személyes, találkozókhoz tervezett kapszulákig.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ropimex kórházi függönyök és térelválasztók
 
Ropimex kórházi függönyök és térelválasztók

Antibakteriális, lángálló, kórházi függönyök és térelválasztók. A Ropimex kórházi függönyrendszerei és térelválasztói az egészségügy minden területén felhasználhatóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A mozgatható válaszfalak belső terek elválasztását, felosztását, összenyitását, alkalmi eseményekhez szükséges ideiglenes terek igény szerinti létrehozását teszik lehetővé. Szállodák, irodák, konferenciaközpontok, előadótermek, vendéglátóhelyek (éttermek, ebédlők), oktatási intézmények nagyobb tereinek praktikus kiegészítői. A mobil válaszfalak egyszerűen, kézzel vagy motoros mechanikával mozgathatók, könnyűszerkezetes elemekből állnak. Felső függesztésű vagy padlózati sínre szerelt, egy oldalra vagy középről két oldalra nyitható, egyenes vagy akár íves kivitelűek is lehetnek. A mobilfalak nagyobb felületű elemekből állnak, melyekbe ajtó is szerelhető. A harmonika falak előnye, hogy keskenyebb falelemei összecsukott állapotban kis helyet foglalnak. A harmonikafalak és paravánfalak, valamint a tömör tolófalak felületképzéseként különböző anyagok (pl. fa-furnér, textil, fém, tapétázható vagy festhető CPL, HPL, laminált lap) választhatók. A mozgatható üvegfalak átláthatóságot, nyitottság érzetet, szükség esetén természetes fényt biztosítva választanak el tereket. Az üveg tolófalak készülhetnek akár biztonsági, átlátszó, homokfúvott, színezett üvegtípusból. A harmonikafalak és tolófalak jellemzően jó hangszigetelő és hőszigetelő vagy akár tűzgátló tulajdonságokkal rendelkeznek. Vizuális elhatárolást szolgálnak a mobil, paneles és függönyös paravánok például kórházi betegszobákban.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...