Oktatási és kollégiumi bútorok

Campus előadótermi bútorcsalád Happy előadótermi bútorcsalád Omnia előadótermi bútorcsalád Omnia Evolution előadótermi bútorcsalád
 
Stulwerk előadótermi bútorok
7 termék

A Stulwerk előadótermi bútorok készülhetnek fix vagy mobil kivitelben, rögzített vagy lehajtható írólappal, íves vagy egyenes változatban, többféle ülés szélességgel és támla magassággal, kielégítve a modern közösségi terek legmagasabb igényeit.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LAMM E5000 ülésrendszer
 
LAMM E5000 ülésrendszer

Az E5000 rendszer örökölte az E4000 rendszer főbb jellemzőit, nagyobb rugalmasságot biztosítva a konstrukció és az összetétel terén: párnázott, automatikus visszatéréssel ellátott ülés, a sor elején és végén lévő lábak a támlákkal egy vonalban. Az ülés és a háttámla extra párnázottságának köszönhetően jelentősen növeli az üléskomfortot, amely az alapfelszereltség részét képezi.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Az óvodák, általános iskolák, középiskolák, szakközépiskolák, főiskolák, egyetemek és kollégiumok bútorai nagy igénybevételnek kitett bútorcsaládok, melyeknek ergonómiai követelményeknek is megkell felelniük. Az oktatási és kollégiumi bútorok időtálló, praktikus, könnyen tisztítható berendezési tárgyak. Az óvodabútorok 3- 6 éves korú kisgyermekek számára készülnek. Ezek között jellemzően székek, asztalok, ülőbútorok, tároló bútorok, öltözőpadok és szekrények, valamint a fekvőhelyek, fektetők találhatók. Az óvodai bútorcsaládok könnyű, biztonságos, masszív kialakításúak. Az iskolás korcsoportokhoz igazodnak az iskolai tantermi bútorok. A gyerekek testmagassága, ülésmagassága alapján az alsó tagozatban két csoport (1. osztály és 2-4. osztály), a felső tagozatban egy csoport (5-8. osztály), középiskolákban és felsőoktatásban szintén egy csoport különböztethető meg. Több korosztály igényeit is ki tudják elégíteni az állítható magasságú iskolai bútorok. A három és két személyes padok mellett előfordulnak egyszemélyes, egybeépített tanuló munkahelyek is. Felsőoktatási intézményekre jellemző bútortípus az egyetemi, főiskolai előadótermi pad lehajtható ülésekkel és egybefüggő asztallappal. Speciális iskolai bútorok szükségesek a nyelvi laborokban, kémiai laborokban, műhely termekben. A tanári asztalok és székek a tantermi bútorcsalád részei lehetnek. A könyvtárak kétoldalas, vagy egyoldalas könyvállványokkal, katalógusszekrénnyel, folyóirattartókkal, olvasóasztalokkal bútorozhatók be. A kollégiumi szobák bútorcsaládjai állhatnak egyszemélyes vagy emeletes ágyakból, ágyneműtartó rekeszekből, éjjeli szekrényekből, ruhatároló szekrényekből, fali polcokból.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...