Oktatási, prezentációs és interaktív eszközök

DigiFol Office iTouch falrendszer
 
DigiFol™ Office iTouch falrendszer

Okosfóliával bevont üvegfalrendszer, mely a Future Visual Kft. által forgalmazott ultra short touch projektorral, illetve smart AV (audiovizuális) eszközök telepítésével az irodai meetingek egyik legmodernebb eszköze lehet. Érintőképernyős üvegpanelének köszönhetően akár prezentációkra is kiválóan alkalmas.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SMART-i-WALL interaktív válaszfalak
 
SMART-i-WALL interaktív válaszfalak

A SMART-i-WALL egy interaktív, multimédiás, érintőképernyős felület, mely a falba beépítve bármely funkció elvégzésére alkalmas.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya

Az oktatási és prezentációs eszközök a tanórák, illetve előadások vizuális információnak átadását teszik lehetővé. A kerámia-acél és a táblamázas-acél felületű iskolatáblákra krétával lehet írni, felületük mágnesezhető. Felületük karcálló és vegyszerálló. A zománc-acél táblák ellenálló, fehér színű felületére filctollal lehet írni, felszínük vetítőfelületként is funkcionálhat. A prezentációk hasznos eszközei a papírfunkciós, flipchart táblák.

Az előadótermek leggyakoribb oktatást segítő prezentációs berendezései a projektorok (LCD, DPL). Alkalmasak video anyagok, számítógépes ábrák, szöveges információk, grafikák, animációk megjelenítésére. Gyakoriak multimédiás alkalmazásai is (koncertek, bemutatók, áruházak, prezentációk, televíziós műsorok), de lehetnek irányító központok, vezérlő termek, biztonsági rendszerek tartozékai is. A dokumentumkamerák segítségével a nyomtatott tananyag, a szemléltető ábrák vagy a dokumentumkamera tárgylemezén végzett események (például kísérletek) minden diák számára jól láthatóan bemutathatók, elmentve később újra áttekinthetők.

A legújabb infokommunikációs technológia eszközeinek használata a tanulók ezen IKT képességeit fejleszti. Az interaktív táblák a hagyományos táblák előnyeit ötvözik az informatikai technológiákkal (számítógép, érintőképernyő). Előre elkészített multimédiás tananyagelemek megjelenítésére és óraközi kiegészítő jegyzetelésre is alkalmasak. A digitalizáló whiteboard-ok a legegyszerűbb interaktív táblák. A táblára felírt adatok a számítógép monitorján jelennek meg, amelyek így lementhetők, továbbíthatók és archiválhatók. Az interaktív táblák többsége egyszerre digitalizáló tábla és érintőképernyős visszajelző felület. Projektorral kombinálva a számítógép a tábláról közvetlenül, digitális tollakkal vagy manuális érintéssel is vezérelhetővé válik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...