Új DigiFol™ 3D LED fólia

Új DigiFol™ 3D LED fólia

Alkalmazásával lélegzetelállító, 3 dimenziós reklámfelület készíthető az üvegfelületekből

A többéves fejlesztést és tesztelést követően, a DigiFol™ 3D LED üveg piacra kerülése után a Future Visual Kft. – a DigiFol™ digitális fóliák gyártója – forgalomba hozta a DigiFol™ 3D LED fóliát. A cég ezzel a termékével újabb lépést tesz a hazai piacon az extrém méretű médiafelületek létrehozásának lehetőségében.

Új DigiFol™ 3D LED fólia
Új DigiFol™ 3D LED fólia

A DigiFol™ 3D LED fólia használatával bármilyen, már meglévő épület üvegfelületéből lélegzetelállító, 3 dimenziós képalkotásra képes reklámfelületet készíthet a beruházó, az üzemeltető vagy a tulajdonos. Mindezt teheti úgy, hogy nem gátolja a természetes fény beáramlását, vagy a korábbi kilátás adta panoráma élményt.

Új DigiFol™ 3D LED fólia
Új DigiFol™ 3D LED fólia

A technológia

A LED-es átlátszó fóliát fotoelektromos fóliának is nevezik. Ez a technológia egy RGB LED-ből készült könnyű és átlátszó kijelzőfólia, amely a fólia alapanyagába kevert epoxi üvegszállal lett integrálva, majd egyedi technológiájú fólianyomás segítségével lett összefogva. Az ezzel a technológiával előállított LED fólia vastagsága <2 mm. A sík első és hátsó részt nagyfokú átlátszóság, kiemelkedő tartósság és könnyű karbantartás jellemzi.

A DigiFol™ 3D LED fólia néhány jellemzője:

  • Kimagasló átláthatóság: 50-90%-os fizikai átláthatóság különböző ponttávolságokkal, az optimális nézőtávolságból pedig 99%-os vizuális átláthatóság. A javasolt nézőtávolságok típustól függően: 10, 15, 20, 30 vagy 40 méter.
  • Állítható fényerő: különböző pixelsűrűséggel a hagyományos 3000 cd/m², a kiemelkedő 5000 cd/m² és az egyedi > 7000 cd/m².
  • Ultravékony: a LED-ek rejtve vannak és a hagyományos elülső és hátsó sík fóliák <2,5 mm vastagságúak. Az ultravékony, egyedi első és hátsó sík fóliák mindössze <1,5 mm vastagságúak.
  • Egyszerűsített telepítési folyamat: a DigiFol™ digitális fóliához hasonlóan speciális installátor csapattal üvegre telepíthető és a vezérlő könnyedén csatlakoztatható. Fontos: a vezérlő elhelyezése előzetes felmérést igényel!
A hírben szereplő termékek
DigiFol™ 3D LED fólia
 
DigiFol™ 3D LED fólia

A DigiFol™ 3D LED fólia egy RGB LED-ből készült könnyű és átlátszó kijelzőfólia, mellyel bármilyen épület üvegfelületéből lélegzetelállító, 3 dimenziós képalkotásra képes reklámfelületet készíthető. Az üvegfelületre felhelyezett 3D LED fólia a természetes fény beáramlását és a kilátást sem gátolja. A 3D LED fólia széles körben alkalmazható üvegfalakon, kirakatokban, reklámhordozókon, de térdekorációként vagy térelválasztóként is használható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Kültéri tájékoztató rendszerek és hirdetési felületek
Kültéri tájékoztató rendszerek és hirdetési felületek
Videofalak
Videofalak
Oktatási, prezentációs és interaktív eszközök
Oktatási, prezentációs és interaktív eszközök
Információs rendszerek
Információs rendszerek
Audio- és vizuáltechnika
Audio- és vizuáltechnika
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...