proidea.hu online termékinformációs katalógus

A Stulwerk Kft. termékeivel bővült a proidea.hu


2019. április 23.

Magas elvárásoknak megfelelő oktatótermi ülőbútorok, fix kivitelű és falba tolható lelátórendszerek

A Stulwerk Kft. irodai és közületi terek ülőbútorait gyártja, standard és egyedi megoldásokat egyaránt kínálva megrendelőinek. Elégedettségüket jó design, megbízható minőség, szüntelen innováció és vevőorientált gondolkodásmód révén igyekeznek kivívni, tehetséges tervezők, ügyes kezű mesterek és szorgalmas csapatmunka segítségével.

A cég kiforrott műszaki megoldásokat, ISO 9001 szerinti standardizált, környezettudatos gyártást, megbízható minőséget kínál. Mindez lehetővé teszi, hogy a szokásosnál hosszabb garanciális időkkel álljanak termékeik mögött, mert arra törekednek, hogy minden vevőjük vissza is térjen hozzájuk.
A Stulwerk Kft. termékeivel bővült a proidea.hu
Az egyedi projektek esetén már a tervezési szakaszban szívesen bekapcsolódnak; 3D-ben terveznek, így rugalmasan tudnak együttműködni az építészekkel, belsőépítészekkel az alaprajzok, látványtervek készítésében.

Palettájukon a fixen telepített és a mobil ülőbútorok mellett komplett, teleszkóposan csukódó mobil beltéri lelátók is szerepelnek, melyek bemutatótermükben élőben mind kipróbálhatóak.

A Stulwerk Kft. termékeivel bővült a proidea.hu

A Stulwerk Kft. ülőbútorainak katalógusait elérheti a hír alatti termékképekre kattintva. Amennyiben további információra van szüksége vagy árajánlatot szeretne kérni a Stulwerk Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-2092 Budakeszi, Budaörsi köz 1.
Telefon: +36 23 454 131
Fax: +36 23 454 132
E-mail:
Web: www.stulwerk.hu
Aszt István
értékesítő +36 20 449 5927
   
   
   
A Stulwerk Kft. irodai és közületi terek ülőbútorait gyártja és forgalmazza, standard és egyedi megoldásokat egyaránt kínálva megrendelőinek. A vevők elégedettségét jó design, megbízható minőség, szüntelen innováció és vevőorientált gondolkodásmód révén igyekeznek kivívni , tehetséges tervezők, ügyeskezű mesterek és szorgalmas csapatmunka segítségével.
Márkanevek: Aresline, Audience Systems, Skeie
Kulcsszavak:  Stulwerk  ülőbútorok  bútorok  irodabútorok  lelátók  váróterek  fogadóterek  konferencia  székek  munkaszékek  moziszékek  zsöllyeszékek  nézőtér