A MÜPRO bemutatja új, korszerű, felhasználóbarát Online-Shop-ját

Az átfogó MÜPRO termékválaszték mellett az aktuális árak, műszaki információk, CAD-adatok és vizsgálati bizonyítványok is elérhetők itt


A MÜPRO cég - a rögzítéstechnika és zajcsillapítás egyik vezető piaci szereplője - az új webáruházában még több praktikus funkciót és extrát kínál. Az átfogó MÜPRO termékválaszték mellett az aktuális árakat, műszaki információkat, CAD-adatokat, és vizsgálati bizonyítványokat is elérhetik itt. Sokrétű információ, műszaki dokumentáció és az ingyenes MÜPRO tervezőprogram is letölthető az áruházból. Az áruház nyitó oldalán az ügyfelek a legújabb exkluzív online ajánlatokról is értesülhetnek.

Online megrendeléseket az ügyfelek az áruház praktikus kezelhetősége miatt gyorsan és egyszerűen intézhetik: a rendeléseket a Drag & Drop-funkció segítségével könnyedén a kosárba helyezhetik, a felhasználó mindenkor eléri az eddig leadott rendeléseinek részleteit, nyomon követhetik az aktuális rendelésüket, saját jegyzeteket adhatnak a termékekhez, rendeléseikhez, és még sok egyéb funkciót találnak a felületen.

A MÜPRO Shopping App segítségével a felhasználók akár az építkezésről vagy útközben is leadhatják kényelmesen az igényeiket.

Ismerje meg az új MÜPRO Online-Shop-ot: www.muepro.hu/shop


MÜPRO Hírlevél - mindig aktuális, exkluzív ajánlatokkal


Szeretne értesülni a rögzítéstechnika és zajcsillapítás legújabb információiról? - A MÜPRO hírlevele az ágazat érdemleges híreiről informálja és bemutatja a MÜPRO termék újításait. A mindennapok munkájához hasznos ötleteket ad, melyeket a szerelésnél, tervezésnél alkalmazhatnak. Továbbá a hírlevél olvasók exkluzív online-shop ajánlatokról is értesülnek.

Iratkozzon fel Ön is a hírlevélre: www.muepro.hu/hirlevel

Kategóriák

Kéziszerszámok
Kéziszerszámok
Kézigépek
Kézigépek
Mérőműszerek
Mérőműszerek
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések
Épületgépészeti, épületvillamossági rögzítések és függesztések

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...