proidea.hu online termékinformációs katalógus

A MÜPRO bemutatja új, korszerű, felhasználóbarát Online-Shop-ját


2015. augusztus 19.

Az átfogó MÜPRO termékválaszték mellett az aktuális árak, műszaki információk, CAD-adatok és vizsgálati bizonyítványok is elérhetők itt


A MÜPRO cég - a rögzítéstechnika és zajcsillapítás egyik vezető piaci szereplője - az új webáruházában még több praktikus funkciót és extrát kínál. Az átfogó MÜPRO termékválaszték mellett az aktuális árakat, műszaki információkat, CAD-adatokat, és vizsgálati bizonyítványokat is elérhetik itt. Sokrétű információ, műszaki dokumentáció és az ingyenes MÜPRO tervezőprogram is letölthető az áruházból. Az áruház nyitó oldalán az ügyfelek a legújabb exkluzív online ajánlatokról is értesülhetnek.

Online megrendeléseket az ügyfelek az áruház praktikus kezelhetősége miatt gyorsan és egyszerűen intézhetik: a rendeléseket a Drag & Drop-funkció segítségével könnyedén a kosárba helyezhetik, a felhasználó mindenkor eléri az eddig leadott rendeléseinek részleteit, nyomon követhetik az aktuális rendelésüket, saját jegyzeteket adhatnak a termékekhez, rendeléseikhez, és még sok egyéb funkciót találnak a felületen.

A MÜPRO Shopping App segítségével a felhasználók akár az építkezésről vagy útközben is leadhatják kényelmesen az igényeiket.

Ismerje meg az új MÜPRO Online-Shop-ot: www.muepro.hu/shop


MÜPRO Hírlevél - mindig aktuális, exkluzív ajánlatokkal


Szeretne értesülni a rögzítéstechnika és zajcsillapítás legújabb információiról? - A MÜPRO hírlevele az ágazat érdemleges híreiről informálja és bemutatja a MÜPRO termék újításait. A mindennapok munkájához hasznos ötleteket ad, melyeket a szerelésnél, tervezésnél alkalmazhatnak. Továbbá a hírlevél olvasók exkluzív online-shop ajánlatokról is értesülnek.

Iratkozzon fel Ön is a hírlevélre: www.muepro.hu/hirlevel
 

Cég
Székhely: H-1097 Budapest, Gubacsi út 24. Ipartelep D/1. épület
Telefon: +36 1 348 0440
Fax: +36 1 348 0439
E-mail:
Web: www.muepro.hu
Homor Péter
alkalmazástechnika +36 70 386 5406
   
   
   
A MÜPRO több mint 40 éves tapasztalatával a rögzítéstechnika területén a különleges rögzítési megoldások specialistája. Fotovillamos rendszerek és szolártechnikai berendezések rögzítéséhez a MÜPRO átfogó termék- és szervizkoncepciót kínál.
Kulcsszavak:  Müpro  online-shop  webshop