Napelemek, napkollektorok rögzítőszerkezetei

 
RENOLIT ALKORSOLAR napelem rögzítő rendszer

Az ultrakönnyű RENOLIT ALKORSOLAR rögzítőrendszer a tetőszigetelés átszúrása vagy leterhelés nélkül teszi lehetővé a napelemes panelek elhelyezését a tetőn. Ezzel a termékfejlesztéssel lehetővé válik, hogy a tetőszigetelésen azzal teljesen összeférhető elemeket alkalmazzunk.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
E-Solar napelem tartó rendszer

Lapostetőre valamint földre és sátortetőre telepíthető napelem tartó rendszerek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Új
 
PREFA Solar napelem rögzítő rendszer

Egy rögzítő rendszer minden PREFA tetőhöz: Minden Solar termék, mint a profilsínek, síntoldók, középső modulrögzítők, záró modulrögzítők, keresztföldelő kapocs, Solar kábelátvezető elem, kábelrögzítő, stb. minden PREFA tetőrendszerrel kompatibilis. A PREFA napelem rögzítő rendszerrel problémamentesen rögzíthet fotovoltaik berendezéseket bármely PREFA tetőrendszerre.

Termék kártya
 
Szolar önmetsző csavarok

EJOT® Szolár önmetsző csavarok a napelemek és napkollektorok tartóvázának biztonságos telepítéséhez, könnyűszerkezetes tetőkön.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Szolár rendszereknél különösen fontos a napelemek és a napkollektorok megfelelő módon történő tájolása és rögzítése. A hazai adottságok által befolyásolt dőlésszögnek megfelelően a lapostetőre és talajra helyezett szolár paneleket alépítményre kell szerelni. A lapostetőre rögzített tartósínek betonsúlyozással rögzíthetők, ha a tető terhelhetősége ezt megengedi. Talajon a talajmechanikai szempontokat figyelembe véve lehetőség van betonalapra, levert cölöpre vagy fúrással rögzíteni a tartószerkezetet. Ferdetetőn a szerelőkeret tetőkampóval vagy tetőcsavarral kerül rögzítésre a szarufához. A sínrendszerben elhelyezett szolár elemeket rögzítőfülekkel fixálják. A rögzítőszerkezetek anyaga rozsdamentes acél vagy eloxált alumínium, kielégítve azokat a kritériumokat, hogy ezen szerkezeteknek korrózióállónak, időjárásállónak és tartósnak kell lenniük. A tetőhéjalás fölé helyezett rögzítőrendszereken túl lehetőség van a napkollektorok tetőbe történő integrálására is. Ilyen esetben napkollektorokat szarufákhoz rögzített Z-profilokra helyezik és bádogozással gondoskodnak a megfelelő vízszigetelésről.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...