Stiebel Eltron Tegreon napelem modul

A Tegreon polikristályos Si cellákkal szerelt nagyteljesítményű modulok magas energiahozammal rendelkeznek. A modulok pozitív teljesítménytűrésűek, amely révén elérhető többlet teljesítmény akár 3% is lehet. A különleges kristályszerkezetnek köszönhetően borús időben is magas hozam várható. Az első 12 évben a névleges teljesítmény garantáltan minimum 90%-át, 25 éven keresztül pedig a 80%-át biztosítja. A Tegreon napelem modul IEC/EN 61215 és 61730 szerint ellenőrzött és minősített termék. Erős szerkezet és lerakódásmentes felület, valamint egyszerű szállítás, gyors és rugalmas felszerelés jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Új
 
Yingli napelem panelek

A Yingli napelem panelek termékminőségét és hosszú távú megbízhatóságát független vizsgálatok bizonyítják. A napelem modulok bizonyítottan ellenállók a potenciálkülönbség által előidézett degradációval (PID) szemben. A termékeken használt speciális nagy hőleadású üveg olyan egyedi tükröződéscsökkentő réteggel rendelkezik, amely több napfényt irányít a napelemek felületére, így magasabb energiahozam érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
SunEwat XL napelemes üveg modul

SunEwat napelemes modul két biztonsági üvegből áll, melybe mono vagy polikristályos napelemes cella van beépítve. A SunEwat napelemes modulok megfelelnek minden vonatkozó esztétikai és funkcionális követelményeknek és észrevétlenül integrálhatóak az épületekbe. A hétköznapi anyagok helyett használható. A cellák közti tér változtatható aszerint, hogy hogyan szabályozzuk a modulok fényáteresztését.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Amerisolar napelem

Ellen állnak a korrózió, az ammónia és a nedvesség káros hatásainak. Nagy modul hatásfok, akár 16,29%. 12 évre 91,2%-os teljesítmény garancia, 30 évre 80,6%-os teljesítmény garancia.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Viessmann napelemek
2 termék

Egy Viessmann napelemes rendszer felszerelésével mindenki a maga áramszolgáltatójává válhat. Az ingyenesen rendelkezésre álló napenergia árammá alakítása pénzügyileg kifizetődő. Megfelelően méretezett rendszerrel gyakorlatilag több évtizedre előre meghatározhatja az áramfogyasztása költségeit. Ilyen lehetőséget jelenleg egyetlen más rendszer sem kínál. Egy 6,5 m²-es napelemes rendszer (4 db általános méretű modul) éves termelése már fedezi egy magyar állampolgár átlagos éves áramfogyasztását. A Viessmann termékválasztékában megtalálhatók az elterjedtebb polikristályos modulok, valamint a magasabb műszaki színvonalat és hatásfokot képviselő monokristályos modulok is.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Vaillant auroPOWER napelemes rendszer

Komplett napelemes rendszer, mely stabil hozamot biztosít felhős égbolt esetén is. Egymással összehangolt rendszerkomponensek és intelligens energia-menedzsment a maximális hozamért.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Eterbright CIGS vékonyréteg napelemek

A 2015-ben bemutatott újfajta Eterbright CIGS vékonyréteg napelem technológia legfontosabb előnye, hogy 1 kWp beépített teljesítmény több energiát termel, mint a polikristályos napelemek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A napelemek, vagy fotovillamos elemek olyan környezetkímélő, megújuló energiát hasznosító áramtermelő berendezések, melyek a napsugárzást közvetlenül felhasználható vagy tárolható villamosenergiává alakítják át. A napelem-táblák cellákból állnak, melyek vezetőkkel vannak összekötve, és mindezeket egy alaplemezre ragasztják fel. A napelem-táblákat edzett üveg zárja le légmentesen. A szilícium alapú monokristályos, polikristályos vagy amorf napemelek a leghatékonyabbak. Ezen kívül vannak fém félvezető szerkezetek, adalékolt amorf félvezetők és szerves anyagokból készült napelemek. A félvezetők a napenergiát egyenárammá alakítják. Ezt követően az úgynevezett inverter berendezés felelős az egyenáram jobban felhasználható váltakozó árammá történő átalakításáért. A napelemek méretezését a fogyasztástól függően kell végezni. A kinyerhető teljesítmény függ a napsugarak beesési szögétől és a megvilágítás intenzitásától. Hasznosítás szerint a rendszer szigetüzemű akkor, amikor nincs kiépített elektromos hálózat. Ilyenkor az energiát akkumulátorokban tárolják. Másik lehetőség a hálózatba visszatápláló rendszer. A napemelek leggyakoribb beépítési módja a tetőszerkezetre rögzített fix rendszer, mely csak a nappal meghatározott szakában képes a napfényt elnyelni. A fotovoltaikus elemek telepítése lehetséges egy hatékonyabb, úgynevezett napkövető rendszerben is, mely külön elektronikai támogatást igényel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...