Tetőcserepek

Terrán Danubia tetőcserép - tégla Terrán Coppo tetőcserép - Ódon Terrán Synus tetőcserép - tégla Terrán Renova Plus tetőcserép - tégla
 
Terrán hullámos profilú beton tetőcserepek
4 termék

A Terrán hullámos profilú hornyolt beton tetőcserepeinél a vízzáró (esőbiztos) fedéshez szükséges minimális tetőhajlásszög 22°.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Tondach V11 tetőcserép Tondach Inspira kerámia tetőcserepek Tondach Figaro Deluxe tetőcserép Fusionprotect antik Tondach Figaro FusionProtect antik
 
Tondach Modern tetőcserepek
4 termék

Ebben a kategóriában a design cserepek találhatók, melyek gyakran a tervező első választásaként jelennek meg. Különösen az új építési szegmensben népszerűek, sima és innovatív felületek, divatos színek jellemzik őket.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tondach Tangó tetőcserép Fusioncolor terrakotta Tondach Tangó+ tetőcserép	Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Klasszikus tetőcserepek
2 termék

Ebben a kategóriában az évek során már bizonyított, klasszikus formák találhatók. A magas minőségű alapanyag és a jól bevált design időtálló szépséget és természetes hatást kölcsönöz a tetőnek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Tondach hódfarkú tetőcserepek félköríves téglavörös Tondach Kékes tetőcserepek Tondach Kékes Plus Fusionprotect ívesvágású fekete Tondach Pilis Fusionprotect egyenesvágású antik
 
Tondach Tradícionális tetőcserepek
6 termék

A tradicionális cserepeket gyakran használják műemlékek felújításához illetve középületeken. A tetőcserepek eredeti és ideális formáját jelenítik meg.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Terrán Generon napelemes beton tetőcserép
 
Terrán Generon napelemes beton tetőcserép

A Terrán Generonnal fedett tető teljes védelmi funkcióval rendelkezik, egyidejűleg kimagasló esztétikai előnyt biztosít.
A Terrán Generon egyelőre kizárólag Terrán Zenit tetőfedésbe építhető be.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Leier betoncserepek
 
Leier betoncserepek

A leier betoncserepeit hosszú élettartam és klasszikus elegancia jellemzi. A Toscana cserepek a mediterrán típusú épületekhez hasonló tetők építését segítik elő. A Lux cserepek használatával a házat megvédő, szemre is vonzó tető kialakítására van lehetőség.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Tondach Bolero tetőcserép Fusioncolor terrakotta Tondach Nativa tetőcserép téglavörös Tondach Nativa Plus tetőcserép téglavörös Tondach Rumba tetőcserép Fusioncolor terrakotta
 
Tondach Univerzális tetőcserepek
5 termék

Ebben a kategóriában az úgynevezett „mindenes” tetőcserepek találhatók, melyek szinte bármilyen formájú és kialakítású tetőn használhatók, legyen szó új építésről vagy felújításról. A Tondach Univerzális cserepek rugalmasan alkalmazhatók, beépítésük könnyű és felhasználóbarát.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Terrán Zenit tetőcserép - Mars Terrán Rundo tetőcserép - tégla
 
Terrán sík profilú beton tetőcserepek
2 termék

A Terrán sík profilú hornyolt beton tetőcserepeinél a vízzáró (esőbiztos) fedéshez szükséges minimális tetőhajlásszög 30°.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

A kerámiacserepek és betoncserepek magastetők héjalásához használt kiselemes tetőfedő elemek. Mindkét cserépfajta bizonyos határok közötti tetőlejtéssel rendelkező, lécezett tetőszerkezetre helyezhető. A tetőcserepek jól kell bírják a hőterhelést (nagy meleget, fagyot, hőingadozást), az agresszív csapadékot (jégesőt, savas esőt), a hó súlyát. Fontos, hogy évtizedekig esztétikus és jól záró tetőburkolatot biztosítsanak. Kialakításuk, formájuk szerint az alapcserepek lehetnek húzott (hódfarkú, egyenesvágású horony nélküli vagy két oldalon hornyolt kivitelű) és sajtolt cserepek. A hódfarkú cserép műemléki épületekre jellemző tetőhéjalás, mellyel íves felületek is kialakíthatók. A sajtolt tetőcserepek minden oldalukon hornyokkal kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal nagyobb vízzáróságot biztosítanak. Tetőfedő rendszerekben az alapcserepek mellett különböző kiegészítő elemek találhatók. A félcserepek a vápa, élgerinc és ferde orom kialakítását, a szellőzőcserepek a tetőszerkezet átszellőztetését teszik lehetővé. A kúpcserepek a taréj- és élgerincek fedőelemei, a kezdő kúpcserép pedig ezek lezárására szolgálnak. A kiselemes tetőfedés egyik előnye, hogy a sérült darabok cseréje egyszerűbb, költségtakarékosabb. Léteznek a szokványosnál valamivel nagyobb méretű cserepek is, melyek gyorsabb kivitelezést tesznek lehetővé, és ritkább lécezést igényelnek. A kerámia cserepek anyaga égetett agyag, a beton cserepeké kvarchomok, cement és hozzáadott színezőanyagok. Kerámiacserepek és betoncserepek gazdag színválasztékban készülnek. A hagyományos égetett kerámia színén és a vörös különböző árnyalatain kívül fekete, barna, szürke vagy akár tarka színű tetőcserepek is kaphatók. Egyes termékek felülete engóbozott, mely a színtartósságot és környezeti hatásokkal szembeni ellenállóságot növeli.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...