a_86_d_24_1563977511410_tondach_marka_logo_300.jpg Tondach Tradícionális tetőcserepek

A tradicionális cserepeket gyakran használják műemlékek felújításához illetve középületeken. A tetőcserepek eredeti és ideális formáját jelenítik meg.

Termékcsalád tagjai

 
Tondach Hódfarkú tetőcserepek

A hagyományos és igen népszerű Hódfarkú kerámia tetőcserép szakszerű kivitelezés esetén kiválóan alkalmas ívek, hajlatok (vápa, ökörszemablak, élgerinc, kör alaprajzú tornyok) kialakítására. Régi stílusú és modern épületek fedésére egyaránt alkalmas.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Kékes tetőcserepek

A Kékes hornyolt tetőcserepet a hagyományos és letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi népszerűvé. Azoknak ajánlják, akik kötődnek a hagyományokhoz, de az egyszerű formákat kedvelik. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Kékes Plus tetőcserepek

Hagyományos és mégis modern. A Hódfarkú cseréphez hasonló letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi oly népszerűvé.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Pilis Max kerámia tetőcserepek

Az új Pilis Max alsó éle sima, tökéletesen idézi a hagyományos hódfarkú cserepeket, így az eredetire megtévesztésig hasonlító módon állítható elő a hagyományos hódfarkú cserépfedés. Maximális szortiment: szegőcserép, íves és egyenes félcserép, szellőzőcserép, sSajtolt és hornyolt gerinccserép

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Pilis tetőcserép

Klasszikus forma, letisztult vonalak, egyszerűség, és mindez rendkívül gazdaságosan. A műemléki épületek felújításakor gyakran felmerülő elvárás a táska fedéskép kialakítása kis súlyterhelés mellett. A Pilis egyenesvágású tetőcserép kifejlesztésével sikerült ezt az elvárást teljesíteni. Az oldalhornyoknak köszönhetően a tetőcserép biztos fedést tesz lehetővé.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Tondach Táska tetőcserepek

Egy klasszikus forma, elegáns, letisztult vonalakkal. A lekerekített és szögletes formában is elérhető táska mind a modern, mind a hagyományos stílusú épületek méltó koronája lehet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...