Standard Plus fa tetőtéri ablakok

Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel. Alsó vagy felső kilincses kivitel. A speciális gumitömítés és a Thermo Technology ™ biztosítja az optimális beltéri klímát, a háromrétegű üveg pedig gondoskodik a kiváló energiahatékonyságról. Karbantartást nem igénylő külső borítás. Beépíthetők 15° és 90° közötti hajlásszögű tetőkbe.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Roto Designo tetőablakok
6 termék

A Designo modern megjelenést és igényes illeszkedést garantál minden tetőbe. Ablak igény szerint - a Designo sorozat 3 különböző nyitásmódot kínál. Az üvegezéseknek és a Hőszigetelő Csomagnak köszönhetően minden Designo ablak kiemelkedő hőszigeteléssel rendelkezik.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
FAKRO burkolókeretek

A burkolókeretek elengedhetetlenek a tetőablakok és a tetőfedő anyagok szoros kapcsolata miatt. A pontosan megtervezett burkolókeretek biztosítják a tartós és pontos illeszkedést a tetőfedő anyagokhoz. A burkolókeret célja, hogy elvezesse az esővizet és megvédje az ablakot a természeti elemek elleni. A burkolókeretek használhatok az összes középen billenő, a megemelt forgástengelyű és a felnyíló tetőablakhoz. Ezek akár sorolások is lehetnek. Alapkivitelben alumíniumból készülnek, tartós poliészterlakk bevonattal, a hamu-barnához közeli RAL 7022 színben, amelynek köszönhetően az ablak harmonikusan illeszkedik a tetőfedő anyagok hagyományos színeihez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
FAKRO tetőtéri ablakok
12 termék

A FAKRO tetőtéri ablakok minőségüknek, funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően bármilyen típusú tetőtéri helyiségben alkalmazhatók. A kiváló minőségű alapanyagok és a legfejlettebb technológiák alkalmazása garantálja a FAKRO ablakok kiemelkedő jellemzőit.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
RotoQ tetőablakok
2 termék

Letisztult design, stabil kidolgozás, kiemelkedő energiahatékonyság - ez a RotoQ. Modern üvegezéssel, az ablakot körülvevő hőszigeteléssel és a belső párazárófólia csatlakozással a RotoQ megvéd az időjárás viszontagságaitól és csökkenti a lakás energiafogyasztását.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Roto speciális tetőablakok
5 termék

Panoráma ablak, térdfalablak, füstelvezető ablak, tetőkibúvók, burkolókeretek.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tetőtéri ablakok a tető lejtésében, annak síkjában helyezkednek el. A tetőfelépítmény leszűkíti a beeső fény szögét, a tetősík ablak megvilágítási hatékonysága ezzel szemben jóval nagyobb. A keret anyaga lehet fa, műanyag, vagy ezek kombinációi, benne edzett, biztonsági üvegezéssel. Az ablakok kapcsolhatók mind vízszintes irányban, mind lejtési irányban egymás alatt-fölött, így nagyobb bevilágító felületek alakíthatók ki. A fix modelleket leszámítva a tetőablakok többsége egy vízszintes tengely körül nyílik, amelynek fejmagasság fölött kell elhelyezkednie a kényelmes használat érdekében. A tengely ablakkereten belüli helye szerint léteznek billenő és felnyíló-billenő ablak típusok. A beépítési magasságtól függően kézi vagy motoros nyitásuk lehetséges. Ferde síkban álló tetőtéri ablak kiegészíthető parapetfalba helyezett, közvetlenül csatlakozó, függőleges térdfal ablakkal. Létezik speciális tetőablak típus, mely kis tetőerkéllyé nyitható, valamint olyan is, ami tetőterasz kijáratként vagy ami vészkijáratként funkcionál. Tetőkijáratként szolgálnak a tetőkibúvó ablakok, melyek a hosszoldalon levő tengely mentén nyílik. A tetősík ablakok megfelelő nyitó- és vezérlőszerkezettel alkalmassá tehetők hő- és füstelvezetési funkció ellátására is. A tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret szükséges (alumínium, réz, titáncink anyagból), amely biztosítja a külső vízelvezetést, a hó és szél elleni védelmet. A tetőablakok hasznos kiegészítői a fényszabályozást és hővédelmet biztosító belső és külső árnyékolók, redőnyök, valamint a szúnyoghálók. A tetőtéri ablakok gyakori előfordulási helye: tetőtéri lakások, irodák, vagy bármilyen belső fűtött tér magastető alatt, új építésnél és utólagos beépítés esetében egyaránt.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...