Ultima Energy tetőtéri ablakok Ultima Energy PVC tetőtéri ablakok Better Energy tetőtéri ablakok Better Energy PVC tetőtéri ablakok
 
DAKEA tetőtéri ablakok
10 termék

Tetőtéri ablakok profi szakembereknek fejlett technikai paraméterekkel, versenyképes áron, a piacon elérhető leghosszabb garanciával.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
GLU 0061 Standard műanyag bevonatos billenő tetőtéri ablak felső kilinccsel VELUX VLT tetőkibúvó VELUX GVT tetőkibúvó GLU 0064 Standard Plus műanyag bevonatos billenő tetőtéri ablak felső kilinccsel
 
VELUX tetőtéri ablakok
24 termék

A VELUX minden épülettípushoz és funkcióhoz tervez és gyárt tetőtéri ablakokat. A termékkínálatukban számtalan billenő és felnyíló, fa és műanyag, elektromos és napelemes működtetésű típusok, valamint tetőkibúvók megtalálhatók.

24 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Designo R45 K (műanyag) billenő tetőtéri ablak Designo R79 K (műanyag) felső harmadban billenő tetőtéri ablak Designo R8 K (műanyag) felnyíló tetőtéri ablak Designo R6 K (műanyag) billenő tetőtéri ablak
 
Roto tetőtéri ablakok
8 termék

Kényelem, energiahatékonyság és biztonság: az előnyök hármas kombinációja, hogy tetőteréből valódi otthon válhasson. Prémium minőségű tetőablakok minden kategóriában.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Designo R1 térdfal ablak Designo R5 K (műanyag) füstelvezető ablak Designo R2 tetőkibúvó Designo R3 D oldalra nyíló tetőkibúvó ablak
 
Roto speciális tetőablakok
5 termék

A Roto a különleges kihívásokhoz különleges megoldásokat kínál: térdfal ablak, füstelvezető ablak, tetőkibúvó.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Roto burkolókeretek Roto csatlakozó szettek Roto vezérlések, távirányítás
 
Roto tetőablak kiegészítők
3 termék

Minden, ami a teljességhez szükséges: külső és belső gyári csatlakozások a biztonságos és esztétikus beépítésért; külső és belső kiegészítők a hő és fény elleni védelem érdekében; érzékelők és kapcsolók.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Schüco AWS 57 RO alumínium tetősíkablak
 
Schüco AWS 57 RO alumínium tetősíkablak

A hőszigetelt Schüco AWS 57 RO tetőablakrendszer ideális megoldás üvegtetők, ferde üvegfelületek esetében. Az üvegtető-szerkezet a Schüco FW 50+, FW 60+, valamint a fa- illetve acél tartószerkezetre szerelt FW 60+AOS/AOT függönyfal rendszerekkel kombinálva az igényes megjelenés mellett teljes rendszerbiztonságot is garantál. Speciális követelmények esetén a tetőablak hanggátló vagy megnövelt biztonsági fokozatú üvegezéssel is ellátható.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
EDT burkolókeretek EDQ burkolókeretek EDS burkolókeretek EDW burkolókeretek
 
VELUX burkolókeretek
4 termék

A VELUX burkolókeret-rendszere nemcsak leegyszerűsíti az ablak tetőbe illesztésének munkafolyamatát, hanem szakszerű és pontos beépítést, a tetőhéjazathoz való pontos illeszkedést is biztosít. Az alumíniumból készült VELUX burkolókeretek utólagos karbantartást nem igényelnek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BDX 2000 hőszigetelő keret készlet BFX 1000 alátétfólia BBX 0000 párafékező fólia LSB, LSC és LSD belső burkolatok
 
VELUX beépítőtermékek
4 termék

A beépítő termékek biztosítják a VELUX tetőtéri ablakok hosszú élettartamát, használatukkal csökken a beépítés közbeni hibalehetőség, valamint gyorsítják és könnyítik a munkát. Biztosítják a jobb hőszigetelést, a vízzárást és a párafékezést. Alkalmazhatók minden fa és poliuretán bevonatú tetőtéri ablak beépítéséhez.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FTP-V, FTS-V - billenő tetőtéri ablakok FYP-V proSky, FYU-V proSky, PYP-V proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablakok FPP-V preSelect és preSelectMAX, FPU-V preSelect és preSelectMAX, PPP-V preSelect és preSelectMAX - felnyíló-billenő tetőtéri ablakok FDY-V Duet proSky, FDY-V/U Duet proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablak alsó bevilágítóval
 
FAKRO tetőtéri ablakok
11 termék

A FAKRO tetőtéri ablakok minőségüknek, funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően bármilyen típusú tetőtéri helyiségben alkalmazhatók. A kiváló minőségű alapanyagok és a legfejlettebb technológiák alkalmazása garantálja a FAKRO ablakok kiemelkedő jellemzőit.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAKRO burkolókeretek
 
FAKRO burkolókeretek

A burkolókeretek elengedhetetlenek a tetőablakok és a tetőfedő anyagok szoros kapcsolata miatt. A pontosan megtervezett burkolókeretek biztosítják a tartós és pontos illeszkedést a tetőfedő anyagokhoz. A burkolókeret célja, hogy elvezesse az esővizet és megvédje az ablakot a természeti elemek elleni. A burkolókeretek használhatok az összes középen billenő, a megemelt forgástengelyű és a felnyíló tetőablakhoz. Ezek akár sorolások is lehetnek. Alapkivitelben alumíniumból készülnek, tartós poliészterlakk bevonattal, a hamu-barnához közeli RAL 7022 színben, amelynek köszönhetően az ablak harmonikusan illeszkedik a tetőfedő anyagok hagyományos színeihez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAKRO beépítési tartozékok
 
FAKRO beépítési tartozékok

A FAKRO beépítési tartozékok garantálják az ablak és a tetőszerkezet tökéletes csatlakoztatását. A hőszigetelt páraáteresztő (XDP), valamint párazáró (XDS) fóliagallér alkalmazásával a beépített ablak teljes védelmet kap az időjárás hatásai ellen. Az előregyártott belső borítás (XLW) hozzájárul az ablak belső burkolatának gyors és pontos kialakításához. Az eredeti beépítési tartozékok alkalmazásával csökkenthető a hőhidak kialakulásának esélye, biztosítható az ablak körül keletkező nedvesség szakszerű elvezetése, mindezzel a FAKRO tetőablakok problémamentes és biztonságos használata.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tetőtéri ablakok a tető lejtésében, annak síkjában helyezkednek el. A tetőfelépítmény leszűkíti a beeső fény szögét, a tetősík ablak megvilágítási hatékonysága ezzel szemben jóval nagyobb. A keret anyaga lehet fa, műanyag, vagy ezek kombinációi, benne edzett, biztonsági üvegezéssel. Az ablakok kapcsolhatók mind vízszintes irányban, mind lejtési irányban egymás alatt-fölött, így nagyobb bevilágító felületek alakíthatók ki. A fix modelleket leszámítva a tetőablakok többsége egy vízszintes tengely körül nyílik, amelynek fejmagasság fölött kell elhelyezkednie a kényelmes használat érdekében. A tengely ablakkereten belüli helye szerint léteznek billenő és felnyíló-billenő ablak típusok. A beépítési magasságtól függően kézi vagy motoros nyitásuk lehetséges. Ferde síkban álló tetőtéri ablak kiegészíthető parapetfalba helyezett, közvetlenül csatlakozó, függőleges térdfal ablakkal. Létezik speciális tetőablak típus, mely kis tetőerkéllyé nyitható, valamint olyan is, ami tetőterasz kijáratként vagy ami vészkijáratként funkcionál. Tetőkijáratként szolgálnak a tetőkibúvó ablakok, melyek a hosszoldalon levő tengely mentén nyílik. A tetősík ablakok megfelelő nyitó- és vezérlőszerkezettel alkalmassá tehetők hő- és füstelvezetési funkció ellátására is. A tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret szükséges (alumínium, réz, titáncink anyagból), amely biztosítja a külső vízelvezetést, a hó és szél elleni védelmet. A tetőablakok hasznos kiegészítői a fényszabályozást és hővédelmet biztosító belső és külső árnyékolók, redőnyök, valamint a szúnyoghálók. A tetőtéri ablakok gyakori előfordulási helye: tetőtéri lakások, irodák, vagy bármilyen belső fűtött tér magastető alatt, új építésnél és utólagos beépítés esetében egyaránt.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...