Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések

Gewiss redőny aktuátorok
 
Gewiss redőny aktuátorok

A GW90856 redőny működtető aktuátor két különálló motorcsoport vezérlésére szolgál, amelyek mindegyike legfeljebb két 230 V-os váltóáramú motorral rendelkezik. A GW90857 redőnyműködtető aktuátor 4 független kimenettel rendelkezik négy különálló 230 V-os váltóáramú motor irányításához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Centronic PLUS rádiós motor Centronic rádiós motor B-Tronic rádiós motor
 
Becker rádiós motor rendszerek
3 termék

A Becker motorok az árnyékoló szakma piacvezető termékei. Számos rendszerhez integrálhatók, hiszen kompatibilisek a legtöbb ismert és használt intelligens otthon rendszerrel. Nagytudású motorok és sokféle árnyékolótípushoz használhatók. Az új CentronicPLUS rádióprotokoll a mesh-hálózati technológiának köszönhetően interferenciabiztos megoldást kínál nagyobb objektumok rádiósítása esetén is.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
HELLA ONYX.HOME árnyékolás vezérlés
 
HELLA ONYX.HOME árnyékolás vezérlés

A HELLA ONYX.HOME vezérlőrendszer kifejezetten a nap ellen védelmet nyújtó HELLA termékek vezérlésére készült. A zsaluziák, raffstore-ok, napellenzők, valamint redőnyök kényelmesen irányíthatók: az ONYX lehetővé teszi a kezelést fali zsaluziakapcsolóval, távvezérléssel, okostelefonnal, sőt az Ön hangjával is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Becker Evolution motor Becker Plug&Play motorok E01 vezetékes motor elektronikus végállással
 
Becker vezetékes motorok
3 termék

A Becker vezetékes motorok különféle árnyékolótípushoz alkalmasak és alapfeltételeket kínálnak kínálnak számos előnnyel. Az Evolution technológiával működő árnyékolómotorok ultrahalkak, így kiválóak a háló- vagy gyerekszobai redőnyökbe. A Plug&Play meghajtások öntanuló motorok, így telepítésük egyszerű.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Solexa II árnyékolóvezérlő elektronika Solexa 230 V árnyékolóvezérlő elektronika (ezüst) WS1000 Style árnyékolóvezérlő elektronika
 
Elsner árnyékolóvezérlő elektronika
3 termék

Az Elsner Elektronik 1990 óta gyárt épületvezérlő rendszereket és érzékelőket, magasan képzett személyzettel és fejlett technológiával.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Geiger RESCUEline árnyékolómozgató motor Geiger SOLIDline árnyékolómozgató motor Geiger TECline árnyékolómozgató motor Geiger GJ56.. és GJ56..e árnyékolómozgató motorok
 
Geiger árnyékolómozgató motorok
4 termék

A Geiger cég 1952 óta gyárt és fejleszt kiváló minőségű árnyékoló mozgató motorokat. Világszerte több, mint 50 milliós eladással büszkélkedhet. A „Made by Geiger” minőség a legmagasabb elvárásoknak is megfelel.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az árnyékolók egyszerűbb és könnyebb mozgatása motorizálással érhető el. Ez szinte bármely árnyékolónál (redőny, reluxa, zsaluzia, napellenző, pergola árnyékoló, szalagfüggöny) lehetséges, a redőnytengelyben elhelyezett, rádiós vagy vezetékes módon vezérelt csőmotor és kiegészítő érzékelők segítségével. Automatizálási lehetőségek: akadályérzékelés le- és fel irányban, lefagyás megakadályozása, feltolás elleni védelem, szél-, fény-, hőmérséklet és esőérzékelés, egyéb programozási módok. A redőnymotorok vezérlés szempontjából vezetékes vagy rádiós elven működhetnek. Vezetékes rendszerű motorizáció esetén a redőnymotor és a vezérlés között vezeték kiépítésére van szükség. Rádióhullámos vezérlésnél a redőnymotorba épített rádióvevő fogadja a rádiós adók (pl. egy- vagy többcsatornás távirányító, programóra) jeleit. A rádióintegrált motorizációs rendszerek egyszerűen és gyorsan telepíthetők, távirányítóval kényelmesen működtethetők. Az automatizált árnyékolóknak a komfortos használat mellett az energia-megtakarításban is nagy szerepük van, hiszen az időjárási viszonyoknak megfelelően télen csökkentik a hőveszteséget, nyáron megóvják a házat a felmelegedéstől. A beprogramozási lehetőségnek köszönhetően betörés elleni védelmet biztosíthatnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...