Hörmann BaseLine beltéri fa ajtók
 
Hörmann BaseLine beltéri fa ajtók

Ha igazán kellemes életérzést szeretne otthonában, akkor a BaseLine ajtómodellek az elképzelése szerinti színű vagy dekorfelületű, falcolatlan vagy falcolt kivitelű ajtólapok, élhető atmoszférát teremtenek. Az összes BaseLine faajtó kapható sík Duradecor, strukturált Duradecor, festett és valódi fafurnéros felülettel is. Ezen kívül számos szín és dekor áll rendelkezésre.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
PASCAL Pure White beltéri ajtó kollekció PASCAL Solid beltéri ajtó kollekció PASCAL Optima beltéri ajtó kollekció
 
PASCAL szabvány és egyedi beltéri ajtók
3 termék

A PASCAL szabvány ajtók méretük és papírrács betétes szerkezetük miatt kedvező árú termékek. Megjelenésük számtalan üvegezési és fémcsík dekorációval varázsolható még lenyűgözőbbé, és a különböző felületekkel pedig még látványosabbá. A magas minőségű PASCAL CPL fóliás és festett felületű beltéri ajtók számos egyedi igényt kielégítenek méret, belső szerkezet, üvegkivágás vagy speciális kialakítás terén.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Techwood beltéri ajtók
 
Techwood beltéri ajtók

A letisztult, modern és innovatív Techwood prémium minőségű olasz beltéri ajtó a legújabb technológiával előállított, modern és tartós anyagokból készül. Univerzális jobbos-balos kivitel. Teli, üveges és toló kivitelben is rendelhetők.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
R'EVO beltéri ajtók
 
R'EVO beltéri ajtók

A R'EVO prémium minőségi olasz beltéri ajtók a legújabb technológiával előállított, modern és tartós anyagokból készülnek, rendkívül ellenállóak és számos innovatív megoldást hordoznak. Magyarországi szabványnak megfelelő beltéri ajtó méretezés, rendelhető tele, üveges és toló kivitelben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Westag Portalit CPL felületű ajtók Westag Getalit HPL felületű ajtók Westag Dekorit dekorfóliás ajtók Westag Westalack lakköntött ajtók
 
Westag beltéri faajtók
4 termék

A Westag beltéri ajtó kategóriában a legfrissebb lakberendezési trendekhez igazodva minden lakásstílushoz és élethelyzethez széles választékot kínál, az egyszerű kivitelektől kezdve a stíl- és designajtókig és különböző üvegezett kialakításokig. A külső megjelenésen túl a belső szerkezetre és műszaki megoldásokra is nagy hangsúlyt fektetnek, így a Westag ajtóknál az igényes külső megbízható belsővel párosul.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hörmann DesignLine beltéri ajtók
 
Hörmann DesignLine beltéri ajtók

A DesignLine termékekkel megkaphatja álmai ajtóját. Választhat stíluselemeket, nemesacél rátétet, süllyesztett illesztést, illetve modern fa-üveg kombinációkat is, valódi fa furnérból vagy színes változatot - a DesignLine rengeteg modern ajtómotívumot kínál.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Hörmann ClassicLine beltéri ajtók
 
Hörmann ClassicLine beltéri ajtók

Különleges, csúcsminőségű Georgia ajtók, besüllyesztett profilléccel. Carolina motívum besüllyesztett profilírozással, új Montana kiváló minőségben feldolgozott kerettel, új Kontura motívum kontúrmart profilokkal és Virginia ajtók elegáns megjelenéssel.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Hörmann DesignLine Concepto beltéri fa ajtók
 
Hörmann DesignLine Concepto beltéri fa ajtók

A Hörmann DesignLine Concepto beltéri fa ajtó a tökéletes választás a modern belsőépítészeti stílushoz. Négy divatos szín találkozik négy elegáns felületen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
PASCAL Berg modulos beltéri ajtók
 
PASCAL modulos beltéri ajtók

A PASCAL modulos beltéri ajtócsalád sikerét a hatalmas színválasztéknak és a kedvező árszintnek köszönheti. A szabvány méretek miatt szinte a legtöbb falnyílásba megfelelő lesz. A raktárkészletnek köszönhetően a termék rövid átfutási idő alatt rendelkezésre áll vagy akár azonnal átvehető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fa, mint hagyományos nyílászáró alapanyag természetes, jó hőszigetelő tulajdonságú, könnyen megmunkálható. Az ajtók és ablakok készülhetnek lucfenyőből, erdei fenyőből, tölgyből, vagy ezek kombinációjából. A beltéri ajtók térelválasztó és hangvédő, a bejárati ajtók betörés és időjárás elleni is védenek. Szerkezetük szerint megkülönböztetünk tömörfa, valamint rétegelt felépítésű (lemezelt) ajtókat. A keretbetétes ajtók tömörfa keretből és táblásított tömörfa betétből állnak. A tömörfa ajtókat általában hossztoldott alapanyagból gyártják, így kiküszöbölhetők a fahibák (repedés, göcs, gombásodás). A lemezelt szerkezetűek keretből (MDF), térkitöltő anyagból (papírrács, műanyag, hullámpapír, faforgács, parafa, keményhab) és felületborításból (furnér vagy laminált lemez) állnak. Az MDF könnyen megmunkálható, rugalmas anyag, a páratartalomnak jól ellenáll.

A dekorajtók belsejében található papírrács egy stabil, masszív szerkezet, mely alaktartó, nem vetemedik, a páratartalomra és hőmérsékletváltozásra kevésbé érzékeny.

Mind a tömörfa, mind a lemezelt szerkezetű ajtók lehetnek teleajtók (átlátszatlan), illetve üvegezett kivitelűek. A jó hőtechnikai tulajdonságú faablakok bukó, nyíló, bukó-nyíló, kétszárnyú és fix rendszerben, hőszigetelő üvegezéssel, esetenként ablakszellőztetővel készülnek. A fa felületek tartóssága megfelelő felületvédelem mellett garantálható, ezért a gyárilag felvitt rovarölő és gombaölő alapozáson túl bevonatként időjárásálló és nagy kopásállóságú lakkot, falazúrt vagy fedőfestéket alkalmaznak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...