Vasalatok, kilincsek

G-U UNI-JET és EURO-JET vasalatok fa és pvc nyílászárókhoz G-U ALU-JET 06 vasalat alumínium nyílászárókhoz G-U UNITAS billenő és forgó vasalatok
 
G-U bukó-nyíló vasa­latok
3 termék

A G-U csoport az új UNI-JET vasalattal egy univerzálisan alkalmazható bukó-nyíló rendszert kínál műanyag, fa és alumínium ablakokhoz, minden ablakformához, teljesítve ezzel a dizájnra és működésre vonatkozó legmagasabb szintű követelményeket is. A külső szerelésű pántoldal és a zárás vezérlés kombinációja új mércét állít fel az esztétikus megjelenés, a nagy szárnysúly és a hatékony szerelés terén. Az új UNI-JET stabilan tartja a maximum 200 kg súlyú, padlótól a mennyezetig érő, maximum 2800 mm magasságú szárnyakat – kiegészítő alkatrészek nélkül- azonos megjelenéssel. Továbbá garantált a zavartalan nyitás és csukás akár az RC3 biztonsági fokozatban is. Minden reteszelési pont „cleverle” zárócsappal van felszerelve, ami önbeálló módon alkalmazkodik a nem mindig optimális tok-szárny közti távolságokhoz.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
CCE CHRONOSEAL automata küszöbök CCE IDROZERO vízzáró automata küszöb CCE EASY TOP SLIDE automata küszöb tolóajtókhoz
 
CCE automata küszöbök
3 termék

A hideg levegő, a hangok, a por, a huzat, a szagok, a rovarok is utat találnak maguknak a szobába. Erre megoldás az automata küszöb, ami az ajtólap alsó élébe süllyesztett szerkezet, mely nem látható, ugyanakkor az ajtó becsukásakor hermetikusan lezárja az ajtó alatti rést.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Maestro design kilincsek Maestro modern kilincsek Maestro klasszikus kilincsek Maestro rusztikus kilincsek
 
Maestro kilincsek és vasalatok
7 termék

A Maestro kilincsek és vasalatok között a lakossági felhasználásra készült termékek mellett nagy hangsúlyt kapnak a közintézményekben is használható, uniós (német vagy ausztriai) intézmények minősítésével rendelkező projekt termékek, akár tűzgátló kivitelben is. A Maestro kilincsek szinte kivétel nélkül számos technikai változatban elérhetők, egy-egy kilincs-családon belül a normál kulcslyukas belsőajtó-kilincsek mellett legtöbbször megtalálható a cilinderlyukas, gombos (fix és forgó), toalett elfordítós, ovális rozettás vagy a biztonsági ajtókilincs is. Kilincsmodellek zöméből – akár kulcsra zárható – ablakkilincs is elérhető.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TUPAI kilincsek és vasalatok
 
TUPAI kilincsek és vasalatok

A TUPAI cég a különböző rozettatípusú (körrozettás, négyzet rozettás, téglalap rozettás, hosszú címes) ajtókilincsek mellett gyárt még ablakkilincseket, biztonsági bejárati ajtókilincseket, ajtófogantyúkat, tolóajtóhoz húzókagylókat, ajtóütközőket, piktrogramokat, és mindezeket a legkülönbözőbb felületi színekkel (fényes króm, matt króm, gyöngy króm, gyöngy nikkel, súrolt bronz, perla, nikkel perla, titán, és fekete).

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
FSB kilincsek és vasalatok
 
FSB kilincsek és vasalatok

A kilincsgyártásban a német design, kiemelkedő minőség és az innovatív technikai fejlesztés megtestesítője, 1881 óta. Termékei egyaránt ideálisak egyedi otthonok és építőipari projektek kivitelezéséhez. Az 1960-as években tervezett kilincsét pl. a New York-i modern művészetek múzeumának mintagyűjteményében őrzik.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Linea Calì kilincsek és vasalatok
 
Linea Calì kilincsek és vasalatok

A kilincs és egy egyszerű sárgarézdarab közötti különbség 1986-ban született meg, amikor a Linea Calì piacra dobta termékeit, amelyek a funkcionalitást és a dizájnt egyaránt ötvözik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Griffwerk smart2lock kilincsek
 
Griffwerk smart2lock kilincsek

A különleges smart2lock technológiának köszönhetően egy, a kilincseken található gomb megnyomásával, a kilincs működése blokkolható, és ezáltal az ajtó zárható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mandelli kilincsek és vasalatok
 
Mandelli kilincsek és vasalatok

A kilincsek világában innovatív olasz design képviselője, a legmagasabb szintű formatervezés és az ehhez párosuló kiemelkedő minőség megtestesítője. Igazi prémium márka Olaszországból, mely az egész világon ismert és elismert.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Combiarialdo zsanérok Combiarialdo zárrendszerek Combiarialdo vasalatok tolókapuhoz Combiarialdo vasalatok szárnyaskapuhoz
 
Combiarialdo vasalatok kapukhoz
6 termék

A kaputechnikai vasalatok teljes palettája megtalálható a legkisebb zsanértól egészen a 3 tonna teherbírású úszókapu szerkezetig.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rolling Center QF lapozókapu vasalatok
 
Rolling Center QF lapozókapu vasalatok

Szárnyaskapu-rendszer lapozó mozgású kapukhoz. Egy négyszárnyas kapu esetében egy szárny maximum 2000 mm és 200 kg lehet, tehát egy ilyen elrendezésű kapu nagyjából maximum 8 méter nyílásba rakható be.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Dnd Martinelli kilincsek és vasalatok
 
Dnd Martinelli kilincsek és vasalatok

A dnd a diffusione-nuovo-design szavakból adódik, a céget 1968-ban hozta létre Angelo Martinelli a testvéreivel közösen, az olaszországi Brescia tartományban. A főbb termékvonalakat az ajtó- és ablakkilincsek, fogantyúk, gombok és kopogtatók képviselik.
A klasszikus vonalak mellett kiemelt figyelmet fordítanak az új trendek irányába. Tervezőik között szerepel Karim Rashid, de legalább ilyen nagy jelentőséggel bír számukra, hogy a Ferrari Múzeumban is megtalálhatóak INTAKE fantázianevű modelljeik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A vasalatok a nyílászárók mechanikai működését biztosítják, de jelentős szerepük van a hőszigetelésben és a betörés elleni védelemben is. A pántok az ajtószárnyak és ablakszárnyak felfüggesztésére szolgálnak, a nyitást és zárást teszik lehetővé. Az ajtópántok (becsavarópánt, rácsavarópánt, hengerpánt, diópánt, biztonsági pánt, fém tokpánt, díszpánt, zsanér) jobbos és balos záródású ajtókhoz egyaránt használhatók. A kitámasztó vasalatok a nyílászáró szárnyak becsapódás elleni rögzítésére és kitámasztására alkalmas szerkezetek. Általában szegletvasakat használnak merevítő vasalatként a sarokkötések megerősítésére. A nyílászárókat a padlóhoz, falhoz és mennyezethez rögzítő vasalatokkal fixálják. Az ajtók és ablakok nyitási-zárási változataihoz különböző vasalatok alkalmasak pl. toló, emelő-toló, harmonika ajtóvasalat, nyíló, toló, bukó-nyíló, toló-bukó, billenő-forgó ablakvasalat. A pántokhoz hasonlóan a kilincskészletek is jobbos és balos változatban készülnek. A kilincsek lehetnek hosszúcímkés, rozettás és egyoldali forgó- vagy állógombos kialakításúak. A külső szerelvények anyaghasználata összhangba hozható az adott kilincskészlettel (acél, eloxált alumínium, réz, fémötvözet, fémmagvas műanyag, kovácsoltvas).

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...