FAKRO padlásfeljáró lépcsők fa létraszárral FAKRO padlásfeljáró lépcsők fém létraszárral FAKRO ollós szerkezetű padlásfeljáró lépcsők
 
FAKRO padlásfeljáró lépcsők
3 termék

A FAKRO padlásfeljáró lépcsők könnyű és biztonságos feljutást biztosítanak a nem lakott padlásterekbe a drága és sok helyet igénylő fix padlásfeljárók helyett. Komfortos használat mellett teljesítik a vonatkozó biztonsági követelményeket és műszaki előírásokat. A FAKRO padlásfeljáró lépcsők összecsukása, illetve lenyitása nem igényel nagy teret, zárt állapotukban pedig beleilleszkednek a mennyezet síkjába. Mindez hozzájárul a lakóterület takarékos kihasználásához.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A családi házakban a padlástérbe való alkalmankénti feljutást biztosítják a beépíthető létrás padlásfeljárók. A lakótérben zárt állapotban nincs helyigényük, a mennyezet síkjába simulnak, lenyitáskor pedig minimális helyet igényelnek. A padlásfeljárók beépítésekor figyelembe kell venni a födémgerendák elhelyezését, mivel a dobozkeret méretének a gerendák közötti távolsághoz kell igazodnia. A tetőtérben a tető és a nyílás között is elegendő távolságnak kell lennie ahhoz, hogy a feljutó ki tudjon egyenesedni. A beltér belmagasságának nincs alsó határa, mivel a létra hossza csökkenthető, azonban maximum 335 cm-es belmagasságba építhető létrás padlásfeljáró. A létra dőlési szöge 20 és 40 fok között lehet. A lenyíló padlásfeljárók szerelésre készen kaphatók. A létra lehet fa vagy fém, két- vagy háromrészes, 160-225 kg terhelhetőségű. Egyes típusai egymásra csúsztatva nyithatók, majd a szárakat egy speciális csuklószerkezet azonos szintbe hozza. Más mechanikájú, ollós szerkezetű feljárók is beépíthetők, melyeknek a födém feletti helyigényük kisebb. A lenyíló ajtólapok hőszigetelt, és nem hőszigetelt formában is elérhetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...