proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Roto magyar nyelvű padláslépcső katalógus


2018. október 01.

A Roto padláslépcsők műszaki adatai egy kiadványban összegyűjtve

A kiadványban megtalálja az Esoa 11 Iso-RC, a Cadet 2, a Cadet 3 Norm és az Exkluzív padláslépcsők legfontosabb műszaki adatait.

A kiadványt a képre kattintva letöltheti.
Roto padláslépcsők 2018
Ha további információra van szüksége a Roto padláslépcsőkkel kapcsolatban, kattintson a hír alatti termékképre. Amennyiben árajánlatot szeretne kérni a Roto Elzett Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-9461 Lövő, Kossuth L. u. 25.
Bemutatóterem: H-2400 Budaörs, Keleti u. 7. (BWT irodaház)
E-mail:
Web: http://hu.dst.roto-frank.com/
Ügyfélszolgálat
   
   
   
Az 1935-ben alapított Roto ma gyáraival és leányvállalataival Japántól Új-Zélandig, az USA-tól Franciaországig világszerte jelen van. A Roto 35 évvel ezelőtt, a világon elsőként fejlesztette ki a felnyíló tetőtéri ablakot. A Roto Frank konszern két üzletágra tagolódik: A Roto épületelemek üzletág az egyik legjelentősebb szereplője a tetőtéri ablakok, tetőkibúvó ablakok és padláslépcsők piacának. Ezt a választékot teszi teljessé a szolárkollektor és fotocella rendszer. A Roto vasalatok üzletág világszerte az egyik vezető gyártója az ablak- és ajtóvasalatoknak. A Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. alapítása lövői központtal 2003-ban történit. Feladata Magyarország és a délkelet-európai régió ellátása Roto termékekkel. A magyar vállalat jogelődei és a ROTO Frank AG. kapcsolata 1982-re nyúlik vissza. A cég ISO 9001/2000 minőségi tanúsítással rendelkezik.
További hírek a Padlásfeljárók termékkategóriában
További hírek a Nyílászárók, felülvilágítók, vasalatok termékkategóriában
További hírek az Építés termékkategóriában
Kulcsszavak:  Roto  Columbus  padláslépcső  Cadet  2  Cadet3  Norm  Esoa  11  exkluzív