A Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. - Tetőablak üzletág bővített tartalommal szerepel a katalógusban

Tetőtéri ablakok gyártója

A Roto céget 75 éve alapították, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően 1500 bejegyzett szabadalommal rendelkezik – ez nem véletlen. A Roto név az alapítástól kezdve a legfejlettebb ablaktechnikát jelenti. A Roto cég története az első, ipari méretekben termelt, homlokzati ablakokhoz való bukó/nyíló vasalás megjelenésével kezdődik. Az olyan jelentős fejlesztések, mint az első padláslépcsők, az első felnyíló tetőtéri ablakok, a speciálisan billenő tetőtéri ablakok, az első műanyag tetőablakok csak néhány a cég fejlődésének mérföldkövei közül. Ma a figyelmüket az energiatakarékossággal, és a tetőtérben található lakások magasfokú kényelmével kapcsolatos problémákra összpontosítják.

Roto Alapelv
Több szabad tér. Több komfort.


Nem csak az alapanyagok, gépek vagy a technológia jelent versenyelőnyt a piacon. Nem csak az egyedülálló megoldások döntőek a piaci sikerben. A legfontosabb tényezők maguk az emberek, akik cégüknél dolgoznak. A Roto alapelv a csapatuk magatartását és a feladatokhoz való hozzáállását tükrözi. Ez az a különbség, amit annyira érezni lehet. Munkatársaiknak szabad teret adnak az új gondolatokhoz, megkövetelik tőlük, hogy felelősséget vállaljanak azért, amit tesznek és perspektívát nyitnak számukra a jövőre nézve.

A Roto tetőtéri ablakok három különböző nyitásmódja
Felnyíló tetőtéri ablak
A Roto csúcsmodellje minden szempontból megfelel a tetőtéri ablakokkal szemben támasztott maximális elvárásoknak. A felnyíló nyitásmód tökéletesen zavartalan kilátást biztosít, mivel a szárny az ablak felső síkjában nyílik. Az ablak aljára szerelt kilinccsel az összes funkció egy kézzel, egyetlen mozdulattal elérhető.
Speciálisan billenő tetőtéri ablak
A magas billenési pont kényelmes hozzáférést és zavartalan kilátást biztosít. A megfizethető felárért jelentősen megnő a kényelem és a használhatóság. Az ablakszárny nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így az ablak szúnyogháló felszerelése esetén is teljes terjedelemben nyitható. A kérésre, gyárilag előreszerelt Hőszigetelő Csomaggal fűtési energia takarítható meg, és a páralecsapódás veszélye szinte teljesen elkerülhető.
Billenő tetőtéri ablak
A Designo R4/R6 típusú tetőtéri ablak hagyományos módon nyílik, középen billenő ablakszárnnyal rendelkezik. Az ablakszárny 3 ponton záródik a tokkal, ennek köszönhetően az ablak lég-, és vízzárása tökéletes. Ideális megoldás csoportos beépítésnél, magasra tervezett ablak esetében. A kényelmes kezelés érdekében az ablak alsó kilincskezelésű és résszellőzéssel is rendelkezik.
A Roto tetőtéri ablakokról és kiegészítőikről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. - Tetőablak üzletág munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Designo R1 térdfal ablak Designo R5 K (műanyag) füstelvezető ablak Designo R2 tetőkibúvó Designo R3 D oldalra nyíló tetőkibúvó ablak
 
Roto speciális tetőablakok
5 termék

A Roto a különleges kihívásokhoz különleges megoldásokat kínál: térdfal ablak, füstelvezető ablak, tetőkibúvó.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Roto belső árnyékolók Roto kültéri árnyékolók, szúnyoghálók
 
Roto árnyékolók
2 termék

Belső árnyékolók, redőnyök, külső hővédő rolók, szúnyoghálók.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Roto vezérlések, távirányítás
 
Roto vezérlések, távirányítás

Az elektromos komponenseknek köszönhetően a kiegészítők és az ablakok is könnyedén vezérelhetők okostelefonról, tabletről, valamint Smart Home rendszeren keresztül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Redőnymozgatók, árnyékolómozgatók, vezérlések
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Padlásfeljárók
Padlásfeljárók
Tetőtéri ablakok
Tetőtéri ablakok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...