Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők

 
Renson Fixscreen® árnyékolók
9 termék

Szélálló kültéri textil árnyékolók, melyek a textil széléhez rögzített zippzár alkalmazásával biztosítják az akár 130 km/h szélállóságot.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
HELLA külső árnyékolók
16 termék

A HELLA raffstore-ok és zsaluziák rugalmas és hatékony nap-, időjárás és belátás elleni védelmi megoldásként gondoskodnak az optimális térklímáról és kényelemről. Az egyedülálló design a homlokzat érdekfeszítő elemeivé teszi. A kényelmesen kezelhető árnyékolókkal a fény és árnyék egyénileg szabályozható. Magas szélstabilitás jellemzi őket a sínes vezetésnek köszönhetően. Raffstore-ok és lamellás árnyékolók, a legjobb választás, ha egy maximálisan jó közérzetű környezetet akar élvezni.

16 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Alumínium redőnyök
3 termék

Az alumínium redőnyök nyáron az árnyékoló hatásuk miatt, télen pedig hőszigetelő hatásuk miatt praktikusak.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Alumark zsaluziák
3 termék

Külső, mozgatható lamellás árnyékolási rendszer, mely amellett, hogy rendkívül esztétikus, lehetővé teszi a beeső fény átmenet nélküli szabályozását is.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Renson terasz árnyékolók
6 termék

Alumínium szerkezetű, időjárásálló, hosszú élettartamú, filigrán árnyékolók. Nem igényelnek komoly karbantartást, kitűnően illeszkednek bármely építészeti stílushoz.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Varisol napellenzők és télikert árnyékolók
7 termék

A karos napellenzők külső árnyékolókénti feladatuk mellett az épület díszítőelemeként is funkcionálnak.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Pliszé szúnyoghálók

Nagyméretű nyílászárók rovarok elleni védelmére alkalmazhatóak. Maximális szélesség egy oldalra történő működtetés esetén 3,5 méter. Kétoldali működtetés esetén a szélesség akár megduplázható. A rendszer mind kávába, mind - "L" profil segítségével - keretre történő szerelést lehetővé tesz.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
FAKRO kültéri árnyékolók
3 termék

A megterhelő hőség ellen a leghatékonyabb védelmet a külső árnyékolók (hővédő roló, külső redőny) adják. A külső árnyékolók kívülről, az ablaküveg előtt kerülnek felszerelésre, ezáltal hatékonyan védenek a nap melegétől. A napellenző rolók és a redőnyök visszaverik a nap sugarait és megakadályozzák a helyiség túlzott felmelegedését. A kiegészítő kellékek gazdag választéka emeli az ablak használati értékét, megteremtve a lehetőséget a fényviszonyok szabályozásához, a hőhatások csökkentéséhez és az energiatakarékossághoz.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Roto kültéri árnyékolók, szúnyoghálók

A Roto redőnyök tökéletes fényzárást biztosítanak és minden évszakban óvják tetőteret az időjárás viszontagságaitól. A hőmérséklet szabályozása mellett védelmet nyújtanak a külső környezet negatív hatásai, a zajok és a jégeső ellen is. A manuális vagy elektromos kivitelű hővédő rolóval a tetőtéri szoba teljes elsötétítése nélkül is kedvező hőmérséklet alakítható ki. A sűrű szövésű szúnyogháló megakadályozza a rovarok bejutását, de a fény és a friss levegő áramlását nem zavarja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Internorm árnyékoló és rovarvédelmi rendszerek

Redőnyök, raffstore-k, zsalugáterek, belső reluxák és rovarvédelem.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Colt ipari ányékolástechnikai rendszerek
3 termék

A Colt ipari árnyékolástechnikai rendszerei az esztétikai megjelenés mellett az épület energiahatékonyságát is növelik. A Colt termékei között fix vagy mozgatható lamellás, alumínium vagy üveglamellás, sőt elektromos áramot termelő, napelemes árnyékoló rendszerek is találhatók. A Colt nemzetközi szinten e szegmens vezető cégei közé tartozik. Különlegessége referenciáinak túlnyomó többségében az egyedi, tervezők által, az adott épületre szabott rendszerek megvalósításában mutatkozik meg.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A külső árnyékolók homlokzati nyílászárókkal párhuzamosan vagy merőlegesen illetve ferdén elhelyezett árnyékoló vagy árnyékvető szerkezetek. Védelmet nyújtanak a tűző naptól, lehetővé teszik a beengedett fénymennyiség szabályozását, egyes típusai megakadályozzák a külső térből a belátást is. Gátolják a közvetlen napsugárzás üvegfelületre jutását, és ezzel jelentősen csökkentik az épület belső tereinek nyári felmelegedését. A kültéri árnyékolók ki vannak téve napsugárzásnak, esőnek, hónak, szélnek, pornak, fagynak, hőmérsékletingadozásnak. Az árnyékoló vagy annak elemeinek elhúzása, felhúzása vagy leengedése, elfordítása történhet motorosan, egyes esetekben pedig kézileg működtetett mechanikus szerkezettel is. A motoros mozgatás előnye, hogy szélérzékelővel vagy programozással automatikussá tehető.

A redőnyök ablakok, erkélyajtók, falnyílások elsötétítésére és zárására szolgáló szerkezetek. Vannak külső tokos, ablakkal együtt beépített és vakolható tokos típusok. Anyaguk szerint lehetnek műanyagból, fából és alumíniumból. A magas minőségű redőnyök fényvédő és hőszigetelő szerepük mellett zajvédelmi vagy akár biztonsági funkciót is elláthatnak. A zsaluziák más néven raffstore-ok a reluxához hasonló lamellás árnyékolók alumíniumból, fából. A lamellák leengedhetők és felhúzhatók, elforgatásukkal szabályozható a fény. A zsalugáterek és külső spaletták hagyományos árnyékolók, melyek a nyílászáró szárnyakhoz hasonlóan zsanéron fordulnak el, és általában 180 fokban kihajthatók a homlokzatra, vagy sínen eltolhatók az ablak elől. A zsalugáterek szárnyai készülhetnek fix vagy elforgatható lamellákkal. A felhasznált anyag leggyakrabban fa, de lehet műanyag vagy alumínium is. A mozgatható lamellás zsalugáterekkel és a betétes vagy deszkaspalettákkal teljes elsötétítés érhető el. Mind nyári, mind téli hőszigetelő hatásuk kiváló.

A napellenző olyan árnyékoló szerkezet, amely a nap sugárzását ernyőszerűen távol tartja. A csuklókaros vagy bukókaros, nagyobb felületek esetén ollókaros kialakítású vázra UV szűrő és vízlepergető textil, szintetikus vászon vagy ponyva kerül. Ideális árnyékolója teraszoknak, erkélyeknek, kerthelyiségeknek. Homlokzatra vagy önálló tartószerkezetre szerelhető. Elsősorban teraszok árnyékolására használt textil árnyékoló a napernyő és az innovatív napvitorla. A rovarhálók nemcsak a szúnyogok, bogarak, hanem a levegőben szálló por ellen is védenek. Ablakra vagy ajtóra is szerelhetők. Készülhetnek fix beépítésű, nyitható és eltolható, pliszé kivitelben. A háló anyaga általában üvegszál.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...