Fém nyílászárók, fém profilrendszerek

Hörmann Reverse tokba nyíló faajtó Hörmann BaseLine beltéri fa ajtók Hörmann házbejárati ajtók Hörmann ProLine beltéri ajtók
 
Hörmann ajtók
12 termék

A Hörmann ajtópalettáját több évtizeden át fejlesztette a mai komplett kínálattá. Ezen változatos építési termékpaletta mellett a Hörmann egyedi megoldásokat is kínál, esetenkénti jóváhagyással. A specializált gyáregységek olyan építési termékeket fejlesztenek és készítenek, amelyek kitűnnek minőségükkel, működési biztonságukkal és hosszú élettartamukkal. A Hörmann-termékpalettája magába foglalja a lakossági- , közületi- és ipari felhasználású ajtókat. A különféle követelményekre - betörésvédelem, hanggátlás, tűzgátlás - speciális konstrukciók kínálnak megnyugtató megoldást.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Schüco AWS 70.HI alumínium ablakrendszer Schüco AWS 75.SI+ alumínium ablakrendszer Schüco AWS 75 BS.HI alumínium blokkablak rendszer Schüco AWS 114 SG.SI függönyfalba építhető alumínium ablakrendszer
 
Schüco alumínium ablak- és ajtórendszerek
7 termék

A rendszerelvű építés fejlesztésében vezető szerepet betöltő Schüco az épület homlokzatának egészére kínál megoldásokat.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Internorm AT 540 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 530 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 520 alumínium bejárati ajtók Internorm AT 500 alumínium bejárati ajtók
 
Internorm alumínium bejárati ajtók
4 termék

A bejárati rész közvetíti az első benyomást a ház tulajdonosairól - hogy inkább a moden designt részesítik-e előnyben vagy inkább a klasszikus eleganciát A főbejárati ajtók jelentősen hozzájárulnak az első benyomáshoz, mert sokféle színben és kivitelben lehet kialakítani. Az alumínium bejárati ajtók nem csak a kialakításokban és színválasztásokban kínálnak széles választékot, ezek az ajtók ráadásul könnyen ápolhatóak és hosszú élettartamúak. Kiváló minőségű alumínium alapanyag gondoskodik a tökéletes hő- és hangszigetelésről, valamint az időjárás elleni védelemről is.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
MB-104 AERO ablakrendszer MB-86N Prémium ablak- és ajtórendszer MB-79N E ablak- és ajtórendszer MB-70 HI ablakrendszer
 
Aluprof ablak- és ajtórendszerek
9 termék

Alumínium nyílászáró profilrendszerek, melyek különböző fajtájú ajtó és ablak beépítését teszik lehetővé a felhasználástól és a különféle betöltött funkcióktól, esztétikától, hőszigeteléstől, betörésvédelmi, füstgátlósági vagy tűzgátlást illető elvárásoktól függően. Lehetnek hőszigetelés nélküli vagy hőszigetelt kivitelűek.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Novoferm beltéri acélajtók Novoferm tűz- és füstgátló acél ajtóelemek Novoferm többcélú (MZ) acél ajtóelemek Novoferm biztonsági ajtóelemek
 
Novoferm acél ajtóelemek
4 termék

A Novoferm magán építkezőknek, építészeknek, szakipari tervezőknek és kivitelezőknek acélajtók, acéltokok, illetve komplett ajtóelemek széles választékát kínálja lakások, pincék, műhelyek, garázsok, valamint középületek és ipari létesítmények számára. Projektterületen a Novoferm 60 éves gyártói és szállítói tapasztalattal rendelkezik, és minden egyedi igényre tud megoldást kínálni.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Genesis 90 ablakrendszer Imperial IPi, IP i+ ablakrendszer Imperial IP800 és IP800 i+ ajtórendszer Superial SPi és SP i+ ablakrendszer
 
Aliplast ajtó- és ablakrendszerek
10 termék

Ajtó- és ablakrendszer választékukban hőhidas (Econoline) és hőhídmentes (Imperial, Superial) változatok találhatók. Hőhídmentes rendszereink választhatók kiegészítő hőszigetelő elemeket tartalmazó, bővített megoldással (IPi, IPi+, SPi, SPi+), valamint rejtett szárnyas kivitelben (IP-SU, SP-SU) is. Hőszigetelési szempontból legkedvezőbb profilcsaládunk a Star, amelyből akár esztétikus rejtettszárnyas burkolópaneles bejárati ajtók is készíthetők. Keskenyebb hőhídmentes rendszereiket (Triline, Intruder) alacsonyabb hőtechnikai követelmények esetében ajánlják.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SCRIGNO Filo 44 tapétaajtók SCRIGNO Essential Battente 50 tapétaajtók SCRIGNO Controluce tapétaajtó SCRIGNO Essential Mirr üvegajtók
 
SCRIGNO falsíkba záródó nyílóajtók, tapétaajtók
6 termék

A SCRIGNO tapétaajtók teljesen belesimulnak a falsíkba, tökéletesen illeszkedve a környezethez. Az ajtólap akár a fallal teljesen megegyezően pácolható, festhető, lakkozható, tapétázható, így azzal teljesen homogén, egybefüggő falfelületet alkothat. Az ajtó két oldala akár két különböző színű felületkezelést is kaphat, a két helyiség eltérően kezelt vagy színezett falához idomulva.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
JAP Master falsíkba záródó ajtók
 
JAP Master falsíkba záródó ajtók

Rendhagyó ajtó, időtlen minimalista kivitelben. A hagyományos minták és ajtómodellek mindenhol megtalálhatók. A Master ajtó kerete eloxált alumínium profilból készül, amely üveggel, nyers, lakkozott vagy furnérozott kivitelű MDF lemezzel, tükörrel, a FORMICA és a HOMAPAL beszállítóktól származó laminátumokkal, kőfurnérral vagy mágneses lemezzel borítható. A technológiai lehetőségek figyelembe vételével a burkolatot a megrendelő egyedi kívánságainak megfelelően oldjuk meg. A két burkolat közötti belső teret általában extrudált polisztirol tölti ki. A Master ajtókat nyíló kivitelben, falccal és falc nélkül gyártják.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
LIKO-S beltéri alumínium ajtó
 
LIKO-S beltéri alumínium ajtók

A LIKO-S alumínium ajtókat hagyományos és szolid dizájn jellemzi. Az üvegezésnek köszönhetően jól illeszkednek bármelyik teli vagy üveg LIKO-S válaszfal rendszerhez. Egyedi igény esetén az alumínium ajtók redőnnyel is kérhetők, mellyel biztosítható a privát tér az irodában vagy tárgyalóteremben. Az alumínium ajtók kiváló akusztikai tulajdonságaiknak és robusztus szerkezetüknek köszönhetően gyártóüzemekben is alkalmazhatóak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Yawal TM 102HI hőszigetelt ablak- és ajtórendszer Yawal TM 77HI hőszigetelt ablak- és ajtórendszer Yawal TM 77HI Prestige paneles ajtórendszer Yawal TM 74HI hőszigetelt ablak- és ajtórendszer
 
Yawal hőszigetelt ablak- és ajtórendszerek
8 termék

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Rever acélajtó Univer acélajtó Proget acélajtó
 
Ninz többcélú acélajtók
3 termék

Acélajtók beltéri vagy kültéri használatra, lakások, irodaházak vagy ipari létesítmények számára, mellékhelyiségek, tárolók vagy technikai helyiségek lezárásához.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gunnebo MagTek betörésbiztos ajtók, ablakok Gunnebo DarTek IA golyóálló ajtók, ablakok
 
Gunnebo biztonsági ajtó
2 termék

A Gunnebo által tervezett biztonsági ajtók, ablakok és partíciók kiemelt fizikai védelmet nyújtanak ott, ahol a magas biztonsági szint elsőrendű fontosságú. A berendezéseket külön vizsgálták a legszigorúbb biztonsági és építési szabványok szerint a betörésállóság, golyóállóság, robbanásbiztosság és tűzállóság szempontjából. A termékskála acél és alumínium ajtókból és partíciókból, moduláris felépítésű biztonsági falakból, ATM védőházakból, ügyfélspecifikus pultokból, védőüvegekből és átadótálcákból, valamint robbanásbiztos termékekből áll.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Yawal PBI 50N hőszigetelés nélküli ablak- és ajtórendszerek Yawal PBI 50N kiadó ablakok
 
Yawal hőszigetelés nélküli ablak- és ajtórendszerek
2 termék

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fémek közül az acél és az alumínium nyílászáró gyártására is alkalmas, jó szilárdsági tulajdonságú, könnyen megmunkálható alapanyag. A fém nyílászárók attól függően, hogy azonos vagy eltérő klímatereket választanak el, hőhidas vagy hőhídmentes kialakításúak lehetnek. Utóbbi esetében a hőszigetelési képességet a fémprofilok kamráiban lévő levegő vagy a kemény műanyag hőszigetelő anyag javítja. Az acél ajtók és ablakok tok és szárnyszerkezete melegen hengerelt vagy hidegen alakított idomacélból (L, T, Z szelvényből), valamint sajtolt vagy hidegen hengerelt acéllemezből készülhet. Az alumínium ajtószerkezetek és ablakszerkezetek profiljait rúdsajtolással alakítják. A gyárilag lakkozott vagy zománcozott nyílászárók korrózióállóak, tartósak, esztétikus megjelenésűek. A fém nyílászárókat statikai merevség, nagy teherbírás, alacsony karbantartási igény jellemzi. Az acélajtók, acélablakok főként ipari és mezőgazdasági épületekben fordulnak elő, míg az alumínium inkább középületek, portálok, családi házak nyílászáróinak anyaga.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...