Fém nyílászárók, fém profilrendszerek

 
WICONA alumínium ajtórendszerek
4 termék

Az első benyomás megismételhetetlen - ami a lakások és irodaházak bejárati portáljára is elmondható. Aligha akad bármilyen más szerkezet, amelynek annyi kritériumot összhangba kell hoznia, mint a bejárati ajtóknak. Legyen az egy magánház ajtaja, egy hivatali épület vagy hotel főbejárata, akár egy tűzvédelmi- vagy menekülési ajtó egy iskolában vagy egy egyszerű gyárépületi ajtó, a kivitelezés során a gérbe vágott és méretre szabott WICSTYLE profilrendszer megoldást kínál minden helyzetre számos nyitási típusával.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
 
WICONA alumínium ablakrendszerek
3 termék

Minden épület egyedülálló. Az egyedileg tervezett ablakok kulcselemei a mai építészeti koncepcióknak, meghatározva a teljes homlokzat esztétikáját és az épület karakterét. A WICLINE széria kielégíti az előírt követelményeket, és emellett igényes ablakokat kínál elegáns dizájnnal, magas funkcionalitással és méretpontos kiegészítőkkel.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
 
WICLINE 75 MAX ablakrendszer

Maximális design - Maximális transzparencia

Red Dot Design díjas hőhídmentes alumínium ablakrendszer 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, rejtett szárnnyal, rejtett kilinccsel. Az alkalmazott típus, háromkamrás hőhídmentes profilrendszer. A tokok beépítési mélysége 75 mm, a szárnyprofilok mérete 95 mm. A szárny kívülről nem látszik, így csukott állapotban a nyíló és a fix mezők egységes megjelenésűek.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
 
Josko rejtett keretes beltéri ajtó

Avantgarde stílusú látszó tok nélküli beltéri ajtó, ami a fal síkjával megegyezően fut. Speciális fém tokkal rendelkezik, ami teljesen elvakolható, míg az ajtólap teljesen sima felületű furnér, fém vagy bármilyen RAL-színnel való kombinációja megoldható. Bemarással, szegéllyel, plexi- vagy üvegbetéttel illetve teleüveg ajtóként is rendelhető. A Josko nyílászárókkal és parkettával megegyező színben is gyártható. A rendszer lehetővé teszi ugyanazon latex festék használatát a falon és az ajtólapon egyszerre, amennyiben teljesen rejtett ajtó a kívánság.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Josko alumínium nyílászárók
1 termék

FixFrame és Platin Blue emelő-tolóajtók.

1 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Hörmann ajtók
3 termék

A Hörmann ajtópalettáját több évtizeden át fejlesztette a mai komplett kínálattá. Ezen változatos építési termékpaletta mellett a Hörmann egyedi megoldásokat is kínál, esetenkénti jóváhagyással. A specializált gyáregységek olyan építési termékeket fejlesztenek és készítenek, amelyek kitűnnek minőségükkel, működési biztonságukkal és hosszú élettartamukkal. A Hörmann-termékpalettája magába foglalja a lakossági- , közületi- és ipari felhasználású ajtókat. A különféle követelményekre - betörésvédelem, hanggátlás, tűzgátlás - speciális konstrukciók kínálnak megnyugtató megoldást.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Aliplast ajtó- és ablakrendszerek
7 termék

Ajtó- és ablakrendszer választékukban hőhidas (Econoline) és hőhídmentes (Imperial, Superial) változatok találhatók. Hőhídmentes rendszereink választhatók kiegészítő hőszigetelő elemeket tartalmazó, bővített megoldással (IPi, IPi+, SPi, SPi+), valamint rejtett szárnyas kivitelben (IP-SU, SP-SU) is. Hőszigetelési szempontból legkedvezőbb profilcsaládunk a Star, amelyből akár esztétikus rejtettszárnyas burkolópaneles bejárati ajtók is készíthetők. Keskenyebb hőhídmentes rendszereiket (Triline, Intruder) alacsonyabb hőtechnikai követelmények esetében ajánlják.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Internorm alumínium bejárati ajtók
3 termék

Kiváló minőségű alumínium alapanyag gondoskodik a tökéletes hő- és hangszigetelésről, valamint az időjárás elleni védelemről is. AT 200, AT 300, AT 400 és AT 410 típusok.

3 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Gunnebo biztonsági ajtó
2 termék

A Gunnebo által tervezett biztonsági ajtók, ablakok és partíciók kiemelt fizikai védelmet nyújtanak ott, ahol a magas biztonsági szint elsőrendű fontosságú. A berendezéseket külön vizsgálták a legszigorúbb biztonsági és építési szabványok szerint a betörésállóság, golyóállóság, robbanásbiztosság és tűzállóság szempontjából. A termékskála acél és alumínium ajtókból és partíciókból, moduláris felépítésű biztonsági falakból, ATM védőházakból, ügyfélspecifikus pultokból, védőüvegekből és átadótálcákból, valamint robbanásbiztos termékekből áll.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Ninz többcélú acélajtók
3 termék

Acélajtók beltéri vagy kültéri használatra, lakások, irodaházak vagy ipari létesítmények számára, mellékhelyiségek, tárolók vagy technikai helyiségek lezárásához.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Aliplast Aluflam tűzálló ajtók
2 termék

Az Aluflam sorozat EI30 tűzállósági fokozatú, beltérben alkalmazható rendszere az AF55. Az EI60 tűzállósági osztályba tartozó AF70 rendszer homlokzati és beltéri használatra egyaránt alkalmas. A profilok középső kamrája cementbázisú éghetetlen masszával van feltöltve, a sarokkapcsolatok erősítettek, a kritikus helyeken pedig hőre duzzadó tömítéseket alkalmaznak.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fémek közül az acél és az alumínium nyílászáró gyártására is alkalmas, jó szilárdsági tulajdonságú, könnyen megmunkálható alapanyag. A fém nyílászárók attól függően, hogy azonos vagy eltérő klímatereket választanak el, hőhidas vagy hőhídmentes kialakításúak lehetnek. Utóbbi esetében a hőszigetelési képességet a fémprofilok kamráiban lévő levegő vagy a kemény műanyag hőszigetelő anyag javítja. Az acél ajtók és ablakok tok és szárnyszerkezete melegen hengerelt vagy hidegen alakított idomacélból (L, T, Z szelvényből), valamint sajtolt vagy hidegen hengerelt acéllemezből készülhet. Az alumínium ajtószerkezetek és ablakszerkezetek profiljait rúdsajtolással alakítják. A gyárilag lakkozott vagy zománcozott nyílászárók korrózióállóak, tartósak, esztétikus megjelenésűek. A fém nyílászárókat statikai merevség, nagy teherbírás, alacsony karbantartási igény jellemzi. Az acélajtók, acélablakok főként ipari és mezőgazdasági épületekben fordulnak elő, míg az alumínium inkább középületek, portálok, családi házak nyílászáróinak anyaga.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...