Beltéri árnyékolók

DigiFol™ DLC Blackout fólia DigiFol Standard fólia DigiFol™ Blackout fólia DigiFol Premium fólia
 
DigiFol™ intelligens fóliák
5 termék

A digitális - más néven intelligens - fólia egy célszerűen üvegfelületre rögzíthető réteg, amely többfunkciós előnyökkel ruházza fel az alkalmazott térelválasztást. Tökéletes térelválasztó, árnyékoló, belátás- és betörésgátló védelemmel ellátott, akár érintőképernyőként is használható innovatív megoldás. Elektromos áram hatására a leginkább tejüvegre hasonlító fólia felület, majdnem víztisztává alakul, ezáltal igény szerint biztosítja az átlátást vagy éppen gátolja azt.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Atenád Presztízs roletták  Atenád Sávroló
 
Atenád beltéri árnyékolók
2 termék

A beltéri árnyékoló kiválasztásánál a legfontosabb szempontok a megfelelő fényzárás, a belátás elleni védelem és a dekoratív megjelenés. Ezeknek az elvárásoknak mind a különféle típusú roletták, mind a modern sávroló vagy a firenzei roló, illetve a klasszikus szalagfüggöny tökéletesen eleget tesznek, sőt, minimális hővédelemre is alkalmasak. A legfontosabb különbség a külső terek textilárnyékolóihoz képest, hogy más típusú textilből készülnek. Ezek a textilek kevésbé ellenállók az időjárással szemben, viszont a hagyományos függönyöket tökéletesen helyettesítik. Egyes roletta és szalagfüggönyök különleges textillel is rendelhetők (Silent Harmony), melynek egyedisége a hangelnyelő (akusztikai) és lángálló tulajdonság. Ezen kívül cseppálló, PVC mentes, trevira alapanyagból (a legjobb minőségű cérnából) készül, antibakteriális, UV-álló, öko tex minősítéssel rendelkezik, azaz káros anyag mentes.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
RLV 18 tokozott roletták RLV 32 tokozatlan roletták RLV 38 CIC tokozott roletták RLV 45 tokozatlan roletták
 
SYBA beltéri árnyékolók
9 termék

A SYBA beltéri árnyékolói megfelelnek a felhasználók magas szintű komfort igényeinek, emellett a fényviszonyokat hatékonyan szabályozhatjuk.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Roto belső árnyékolók
 
Roto belső árnyékolók

A belső árnyékoló kettős szerepet tölt be. Egyrészt védi a tetőteret a felesleges fénytől, másrészt díszíti a helyiséget. A Roto számtalan különböző színű anyagot kínál, így minden igényhez megtalálható a megfelelő kivitel. Tökéletes megoldást külső hővédelemmel kombinálva érhetünk el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AJP reluxa, ARF, ARS, ARP rolók, APS, APF harmonika árnyékolók ARF/D, ARF/D Z-Wave, APF/D belső fényzáró rolók
 
FAKRO beltéri árnyékolók
2 termék

A belső tartozékok korlátozott módon védenek a melegtől, fő feladatuk a belső tér díszítése és a bejutó fény mennyiségének szabályozása. Gazdag típus- és színválasztékuk a különféle belső terekkel harmóniát teremt, és hozzájárul a helyiség jellegének egyéni kialakításához. A kiegészítő tartozékoknak köszönhetően a helyiségbe jutó fény mennyisége és intenzitása is szabályozható.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VELUX DKY fényzáró és RFY fényáteresztő roló
 
VELUX DKY fényzáró és RFY fényáteresztő roló

A VELUX Nature Kollekcióba tartozó DKY fényzáró és RFY fényáteresztő rolókat maximális fényszabályozásra, a tetőablakokhoz való tökéletes illeszkedésre és hosszú élettartamra tervezték. Kézi működtetésű kivitelben, fehér vagy szálcsiszolt alumínium oldalsínekkel érhetők el. Külső redőnnyel vagy hővédő rolóval kombinálva hatékony hővédelmet biztosít. A DKY és RFY rolók OEKO-TEX® (2276-378 DTI) Standard 100 és STeP tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint elsősorban újrahasznosított anyagokból készülnek, melynek köszönhetően felére csökkentik az ökológiai lábnyomot.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HELLA belső lamellás árnyékolók HELLA pliszék HELLA belső rolók HELLA fényvédő rolók
 
HELLA belső árnyékolók
5 termék

A HELLA belső árnyékolói szépek, rugalmasak és hatékonyak. A belső redőnyök, belső zsaluziák, pliszék és függőleges zsaluziák kreatív lehetőségek bőségét kínálják, hogy a fényt és a lakótér klímát a lakó- és munkahelyiségekben a felhasználó igényeihez lehessen igazítani. Védve a túl világos fénytől és az idegen pillantásoktól.

5 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Creation Baumann technikai anyagok, rolók, függönyök
 
Creation Baumann funkcionális textilek

A svájci Creation Baumann a funkcionális textilek innovatív gyártója. A több mint százéves múltra visszatekintő cég világvezető a speciális igényekre szabott anyagok fejlesztésében és gyártásban. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeik a projektekben előírt sztenderdeknek megfeleljenek. A modern kor és építészet speciális kihívásaira izgalmas válaszok születnek – legyen szó akár a hangelnyelő textíliákról, melyekkel optimalizálni lehet a terek akusztikáját, vagy éppen a speciális fémréteggel kezelt hő- és fényvisszaverő függöny anyagokról, melyek segítségével a középületek, irodák belső tereiben energiatakarékosan kivédhető a nagy üvegfelületeknek köszönhető hőingadozás. Antik, értékes műtárgyak, festmények kiállítására használt anyagokra van szükség, melyek megfelelnek a British Museum által kifejlesztett Oddy teszten? Nem probléma, a Creation Baumann anyagai között ilyen textíliákat is találhatunk, számos színben és textúrában egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
E-smart okosfólia
 
E-smart okosfólia

Az E-SmartFilm, intelligens vagy okosfólia, egy üvegfelületre applikálható PDLC alapú folyadékkristályos fólia. Ez a fólia feszültség hatására opálosból víztisztává válik. Az okosfóliákat már meglévő üvegfalakra is applikálhatjuk, emellett a GMB üvegfalai közé is belaminálhatóak, védve ezzel a fóliát a lehetséges sérülésektől.

Termék kártya

A beltéri árnyékolók homlokzati nyílászárók (ablakok, erkélyajtók), üvegfalak és üvegportálok, tetőtéri ablakok és üvegtetők belső oldalán elhelyezett szerkezetek, melyek védelmet nyújtanak a tűző naptól, lehetővé teszik a beengedett fénymennyiség szabályozását, valamint megakadályozzák a külső térből a belátást. A beltéri árnyékolók anyaga lehet textil, fém, műanyag (például poliészter, akril). Az árnyékolók felhúzása, leengedése vagy elhúzása történhet kézzel, kézi működtetésű mechanikus szerkezettel vagy távirányítással. Az épületautomatizálás funkciói között az árnyékolók automatikus mozgatása is szerepelhet, időre történő programozással vagy fényérzékelővel vezérelve.

A szalagfüggöny fényszűrésre és betekintés ellen is hasznos. Mennyezetre vagy konzolokkal a homlokzat belső oldalára szerelhető. A lamellás függöny impregnált, szintetikus textilszalagokból felfűzött lamellák sora. A textilroló szintén alkalmas a beáramló fény szűrésére, szabályozására. Közvetlenül a nyílászáróra vagy oldalfalra, karnisra szerelhető a textil árnyékoló függöny. A függönykarnis anyagával és formájával jelentős szerepet játszik a függönnyel együtt a belsőépítészeti jelleg és összhang kialakításában. A pliszé árnyékoló ablakszárnyak üvegfelülete előtt helyezhető el, kiválóan szabályozza a fény bejutását. Közvetlenül az ablaküveget befogó üvegtakaró alá lehet felszerelni, fúrás és csavarozás nélkül. Egy fémkeretbe kerül a textil, amely függőlegesen vagy vízszintesen csúsztatható el. A textil árnyékolók színe, mintája különösen alkalmas lehet a belső tér harmóniájának kialakításában. Előnye, nem csak hagyományos hanem egyedi formában is elkészíthető. A reluxák a nyílászárók üvegrétegei, illetve a nyílószárnyai, valamint belül a nyílókerethez kapcsoltan szerelhetők. A felhúzható és elforgatható lamellák segítségével szabályozni lehet a napfény bejutását. A reluxa könnyűfém lemezekből készülő, íves keresztmetszetű, vízszintes lamellázatú belső árnyékoló.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...