Beltéri árnyékolók

 
Roletták, sávrolók
3 termék

A fényminőség finom szabályozásán keresztül a belső terek meghatározó elemei. Ferde síkú, vízszintes, ill. alakos nyílászárókon is alkalmazhatóak. A textilek nagy választékban elérhetőek. (fényzáró, napháló, transsolar)

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
FAKRO beltéri árnyékolók
2 termék

A belső tartozékok korlátozott módon védenek a melegtől, fő feladatuk a belső tér díszítése és a bejutó fény mennyiségének szabályozása. Gazdag típus- és színválasztékuk a különféle belső terekkel harmóniát teremt, és hozzájárul a helyiség jellegének egyéni kialakításához. A kiegészítő tartozékoknak köszönhetően a helyiségbe jutó fény mennyisége és intenzitása is szabályozható.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
HELLA belső árnyékolók
6 termék

A HELLA belső árnyékolói szépek, rugalmasak és hatékonyak. A belső redőnyök, belső zsaluziák, pliszék és függőleges zsaluziák kreatív lehetőségek bőségét kínálják, hogy a fényt és a lakótér klímát a lakó- és munkahelyiségekben a felhasználó igényeihez lehessen igazítani. Védve a túl világos fénytől és az idegen pillantásoktól.

6 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Roto belső árnyékolók

A belső árnyékoló kettős szerepet tölt be. Egyrészt védi a tetőteret a felesleges fénytől, másrészt díszíti a helyiséget. A Roto számtalan különböző színű anyagot kínál, így minden igényhez megtalálható a megfelelő kivitel. Tökéletes megoldást külső hővédelemmel kombinálva érhetünk el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
VESCOM függönyök

A VESCOM függönyök tökéletesen illeszkednek a legkülönbözőbb enteriőrökhöz és funkciókhoz. Sima, mintás, áttetsző, valamint akusztikai, black out függöny változatok több mint 35 technikai tulajdonságot kínálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
HAHN kupola alá beépíthető árnyékoló rendszer

A Hahn árnyékoló rendszer fény szabályozással látja el a kupolákat és tetőablakokat. A fény- és szellőztetés szabályzás, a teljesen nyitottól egészen a szorosan zártig lehetséges. A speciális alumínium lamellák szélessége 104 mm. A beépítés általában horizontálisan a kupola alá történik, de függőlegesen vagy döntött pozícióban is lehetséges. A szabályozás manuálisan, elektromosan vagy pneumatikusan történhet.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A beltéri árnyékolók homlokzati nyílászárók (ablakok, erkélyajtók), üvegfalak és üvegportálok, tetőtéri ablakok és üvegtetők belső oldalán elhelyezett szerkezetek, melyek védelmet nyújtanak a tűző naptól, lehetővé teszik a beengedett fénymennyiség szabályozását, valamint megakadályozzák a külső térből a belátást. A beltéri árnyékolók anyaga lehet textil, fém, műanyag (például poliészter, akril). Az árnyékolók felhúzása, leengedése vagy elhúzása történhet kézzel, kézi működtetésű mechanikus szerkezettel vagy távirányítással. Az épületautomatizálás funkciói között az árnyékolók automatikus mozgatása is szerepelhet, időre történő programozással vagy fényérzékelővel vezérelve.

A szalagfüggöny fényszűrésre és betekintés ellen is hasznos. Mennyezetre vagy konzolokkal a homlokzat belső oldalára szerelhető. A lamellás függöny impregnált, szintetikus textilszalagokból felfűzött lamellák sora. A textilroló szintén alkalmas a beáramló fény szűrésére, szabályozására. Közvetlenül a nyílászáróra vagy oldalfalra, karnisra szerelhető a textil árnyékoló függöny. A függönykarnis anyagával és formájával jelentős szerepet játszik a függönnyel együtt a belsőépítészeti jelleg és összhang kialakításában. A pliszé árnyékoló ablakszárnyak üvegfelülete előtt helyezhető el, kiválóan szabályozza a fény bejutását. Közvetlenül az ablaküveget befogó üvegtakaró alá lehet felszerelni, fúrás és csavarozás nélkül. Egy fémkeretbe kerül a textil, amely függőlegesen vagy vízszintesen csúsztatható el. A textil árnyékolók színe, mintája különösen alkalmas lehet a belső tér harmóniájának kialakításában. Előnye, nem csak hagyományos hanem egyedi formában is elkészíthető. A reluxák a nyílászárók üvegrétegei, illetve a nyílószárnyai, valamint belül a nyílókerethez kapcsoltan szerelhetők. A felhúzható és elforgatható lamellák segítségével szabályozni lehet a napfény bejutását. A reluxa könnyűfém lemezekből készülő, íves keresztmetszetű, vízszintes lamellázatú belső árnyékoló.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...