Műanyag nyílászárók, műanyag profilrendszerek

 
Internorm műanyag és műanyag/alumínium ablakok
4 termék

A műanyag ablakok kívül és belül fehér műanyagból készülnek. Ezen kívül három különböző kialakítás lehetséges, és kiviteltől függően a szigetelés színe is megválasztható. Külső oldalon alumínium borítással választható.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
ACO Therm műanyag ablakkeretek és ablakok

Az ACO Therm® ablakcsalád a korábbi ACO Markant Classic ablak továbbfejlesztésével jött létre. Az ACO Therm műanyag ablakkeret és ablakszárny alkalmazásával minimálisra csökkenthető az ablak és a fal csatlakozásánál kialakuló hőveszteség, valamint teljesen megszüntethető a páralecsapódás. A világítóaknához is beépíthető esztétikus és hőszigetelt műanyag ablakkeret többféle ablakkal rendelhető. Az ablakcsalád lakószoba ablakkal azonos megjelenéssel, átfogó méretkínálattal rendelkezik.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
aluplast ablak profilok
8 termék

Ideal és energeto profilok.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Teraplast nyílászáró profilrendszerek
5 termék

PVC nyílászáró profilrendszerek 4,6 és 7 kamrás (szigetelőrekeszes) kivitelben.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
aluplast ajtó profilok
3 termék

Emelő-toló és bejárati ajtó profilok.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Műanyag nyílászárók főként kemény PVC-ből készülnek. A könnyen megmunkálható alapanyagból kis tömegű, bonyolult szerkezetű nyílászáró profilok kialakítására van mód. Statikai stabilitásukat hagyományosan acél merevítéssel érik el, de léteznek már acél merevítő szerkezet nélküli műanyag nyílászárók is. A változatos beépítési mélységű nyílászáró profilrendszerek különböző energetikai igényeket elégítenek ki, a túlzott hőszigetelést nem igénylő szerkezetektől egészen a passzívház megoldásokig. A műanyag profilok szerkezetének (a vastagságnak és a légkamrák számának), valamint a tömítéseknek köszönhetően a műanyag nyílászárók hőszigetelő képessége és légzárása igen kedvező. A hőhídmentes profilrendszerek kültéri ajtók és ablakok, valamint portálok, nagy üvegezett felületek szerkezetei. A hőhidas profilrendszerek főként beltéri nyílászárókhoz, de kisebb hőszigetelés igényű kültéri szerkezetekhez is alkalmasak. A tűzgátló nyílászárókhoz, tűzvédelmi válaszfalakhoz több tűzvédelmi osztálynak megfelelő profilrendszer is létezik. A korszerű műanyag nyílászárók UV-állóak, színtartók és alaktartók. Nem igényelnek speciális felületkezelést, karbantartási igényük alacsony.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...