G-U SECURY többpontos ajtózárak G-U BKS bevéső és portálzárak BKS menekülőajtó rendszermegoldások EN 179 és EN 1125 szerint
 
G-U ajtózárak
3 termék

A Gretsch-Unitas által gyártott többpontos ajtózárak teljesítik a bejárati ajtók mozgatásával, zárásával szemben támasztható követelményeket, a betörésbiztonság, tűzvédelem, tömítettség és átjárhatóság tekintetében is. A záraik működhetnek biztonsági lakás bejárati illetve speciális tűzgátló, pánikfunkciós ajtókban. Rugalmasan alkalmazható, szabványosított méretezésű ajtózár rendszert kínálnak, amelyhez igény szerint toldó elemeket, emelt biztonsági fokozatú záróléceket, automatikusan reteszelt ajtózáraik mellé SECUREconnect áram- és adatátviteli egységet, GU-SECURY A-Öffner ajtózár nyitó motort ,ujjlenyomat leolvasót, és kódbillentyűzetet biztosítanak. Fa, műanyag és fém ajtórendszereknél alkalmazható GU-SECURY termékek standard, tűzgátló és pánik kivitelben egyaránt elérhetőek, akár 2500 mm feletti ajtómagassághoz is. DIN és EN szabvány szerinti bevésőzárakat kínálnak különböző dorn mérettel, lekerekített, vagy sarkos, U alakú vagy lapos előlappal egyaránt.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
BKS mechanikus-, mechatronikus- és elektromos cilinderek GU - BKS ET 8 elektromos ellenlemez G-U kilincsek, veretek G-U olajfékes ajtócsukók
 
G-U BKS cilinderek, zárlemezek, veretek, ajtócsukók
4 termék

BKS mechanikus-, mechatronikus- és elektromos zárbetétek, ET 8 elektromos ellenlemez. G-U kilincsek, veretek, pánikvasalatok és olajfékes ajtócsukók.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
ABUS Touch 57 ujjlenyomatos lakat ABUS 34CS Platinum acél lakat ABUS 717AL alumínium lakat ABUS Diskus® 20 lakatok
 
ABUS lakatok
15 termék

Széles termékkínálat a magas biztonsági igényű, masszív Granit lakatoktól és a Diskus 360°-os klasszikustól kezdve, a sárgaréz- és alumínium modelleken keresztül, egészen az olyan speciális megoldásokig, mint a KeyGarage kulcstároló, az egyedi gravírozási szolgáltatást is tartalmazó színes lakatok, vagy a környezetbarát ECOLUTION™ sorozat.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Viro bevéső ajtózár Viro bevéső ajtózár görgővel Viro biztonsági cilinder takaró bevéső ajtózárakhoz Viro bevéső ajtózár 3 zárási ponttal
 
Viro bevéső zárak
7 termék

Ezek a termékek az egyszerűbb lakossági igényen keresztül, ipari felhasználásra is tudnak megoldást nyújtani. Karbantartásmentes, tömör réz. Állítható nyitásirány. 20-70 mm cilindertávolság.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Viro állítható hevederzár Viro mechanikus hevederzár Viro elektronikus hevederzár
 
Viro hevederzárak
3 termék

Széles méretválaszték, egyedi méretre is alakít. lehetővé teszi ablakkilincs felszerelését, ezáltal franciaablakhoz is telepíthető. Állítható, mechanikus és elektronikus típusok.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Viro 7755/7756 szimmetrikus elektromos zárfogadó Viro V06 elektromos zár ajtókhoz, kapukhoz Viro V09 elektromos úszó- és tolókapu zár
 
Viro elektromos zárak
3 termék

Viro elektromos úszó- és tolókapu zár, szimmetrikus elektromos zárfogadó, valamint elektromos zár ajtókhoz, kapukhoz.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
P12RPS hengerzárbetét Bravus MX Magnet zárrendszer CT5 hengerzárbetét és zárrendszer Bravus.2000 MX hengerzárbetét és zárrendszer
 
ABUS hengerzárbetétek és zárrendszerek
9 termék

Az ABUS zárbetétek már milliószor bizonyítottak, és a DIN 18252 és EN 1303 szabványoknak megfelelően készülnek. A legkülönfélébb biztonsági védettséggel (másolásvédelem, törésvédelem, finom nyitás elleni védelem, vészfunkció, stb.) rendelkező zárbetéteteken át , a műszaki szabadommal védett egyedi megoldásokon keresztül az elektronikával kombinált rendszerekig minden igényt kielégítenek. Átfogó hossz- és kivitel választék valamint másodzárakkal, hevederzárakkal, lakatokkal kombinálható egykulcsos kivitelben és zárlati rendszerben is elérhető

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
BFT EBP A függőleges elektromos zár
 
BFT EBP A függőleges elektromos zár

Könnyen és gyorsan telepíthető függőleges elektromos zár, mely kifejezetten automatizált szárnyaskapukhoz lett fejlesztve. Alkalmazásával a kapu ellenállóbb lesz a külső erőkkel (mint például szél vagy emberi erő) szemben, így ezek az erők a motor helyett a zárra hatnak, ami megnöveli a kapunyitó motor élettartamát.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
GEZE IQ Lock C önreteszelő pánikzár egyszárnyú ajtóhoz
 
GEZE IQ Lock önreteszelő pánikzárak

Vészhelyzetben az ajtó gyors nyitása, ellenőrzött belépés és betörésgátlás: ezt nyújtják az önreteszelő pánikzárak. Sokféle épületbiztonsági követelmény megvalósítható. A GEZE pánikzárak tökéletes megoldást jelentenek olyan komplex ajtórendszerek számára, melyeknek többféle követelménynek is meg kell felelniük.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
dormakaba pExtra+ hengerzárbetétek dormakaba experT Plus hengerzárbetétek
 
dormakaba mesterkulcsos zárrendszerek
2 termék

Az egyszerűbb azonos zárlattól a nagy bonyolultságú vezérkulcsos rendszerekig az egyedi zárbetétek, lakatok, felső zárak, lemezszekrény-zárak mind azonos zárlatú rendszerbe foglalhatók. A mesterkulcsos zárrendszereket az épület(ek)re, létesítmény(ek)re testre szabottan tervezik. A személyek, felhasználói csoportok (munkatársak, vendégek, látogatók stb.) belépési jogosultságait és a személyi forgalom ellenőrzését a megrendelő/vállalat igényeinek megfelelően alakítják. A költséghatékony alapmegoldásoktól, a legkülönlegesebb egyedi biztonsági opciókig magas védelemmel tudják ellátni a zárrendszereket.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A nyílászárók zárszerkezeteinek legfontosabb funkciója a nem kívánt behatolás és betörés elleni védelem. Az ajtólapba vésett vagy mart bevésőzárat az ajtólap homlokoldalán rögzítik. Az ajtó bezáródását a zárcsapda teszi lehetővé. A zárak lehetnek kulcsosak (normál, fogazott) és hengerzárbetétesek (lamellás, csapos, egyoldalas, gombos, mechatronikus). Kiegészítő zárként alkalmazhatók a görgős és horgas portálzárak. A mágneses zárszerkezetek a mechanikai rendszerekhez képest nagyobb zárlatszám variációt nyújtanak. A zárrendszerek alkalmazása nagyfokú biztonságot és kényelmet nyújt. Azonos zárlatú zárrendszerek esetén egy kulcs nyitja az azonos hengerzárbetéteket. A központi záras zárrendszerek társasházakban, lakótelepeken fordulnak elő, ahol a közösen használt ajtókat a saját lakáshoz tartozó egyéni kulcs nyitja. A főkulcsos zárrendszereknél a főkulcs valamennyi zárat nyitja, a saját egyedi kulcsok csak a belépési jogosultságnak megfelelően nyitják a zárakat. A bonyolult nyitási jogosultságokkal rendelékező zárlati rendszereknél (pl. irodaházak, szállodák, gyárak) a főkulcsos rendszerhez hasonló vezérkulcsos zárrendszer alkalmazása ajánlott. A mechanikus és elektronikus rendszerek ötvözetei a chipes zárrendszerek, amelyek a nyitást és zárást előre meghatározott jogosultságok alapján engedélyezik. A rádiófrekvenciás kiolvasórendszerek (RFID) szállodák, wellness és fitnesz részlegek zárainak biztonságos használatát teszik lehetővé. A korszerű zárak feltörés és másolás elleni védelemmel vannak ellátva. A szállodai mágneskártyás kiolvasórendszereknél használt vendégkártya a vendégek tartózkodásának idejére biztosítja a szobába történő belépést. A személyzet számára többféle kártya-kombináció áll rendelkezésre, attól függően, hogy milyen belépési jogosultságokkal rendelkeznek (mester kártya, emelet kártya, épület kártya, vészhelyzeti kártya). A kódzárak nyitása történhet billentyűzeten keresztül vagy a forgó mechanikus szerkezethez tartozó kulccsal. A biometrikus technológiát alkalmazó zárak nyitása és zárása az ujjlenyomat leolvasás-felismerés elvén történik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...