Fa-alumínium nyílászárók

Internorm HF 510 fa/alumínium ablak HF 410 fa/alumínium ablak Internorm HV 450 fa/alumínium ablak
 
Internorm fa/alumínium ablakok
3 termék

Az Internorm fa-alumínium ablakai tökéletesen kombinálhatóak mind a négy design stílusban a műanyag-alumínium ablakokkal. A fa ablakok a maguk természetességükkel és otthonosságukkal verhetetlenek. Ha a külső oldalra alumínium borítás kerül, ezzel védjük a fát az időjárástól. Egy speciális hab, ami a fa és az alumínium között található, gondoskodik a kiváló hőszigetelésről és a kiemelkedő U-értékekről. A klasszikus fafajták, mint a luc- vagy a vörösfenyő mellett a tölgy, a kőris és a diófa is szerepel kínálatban. Ezeket is különböző színekben választhatja. Így az ablakait és bútorait, padlóját tökéletes összhangba hozhatja.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Internorm HT 410 fa/alumínium bejárati ajtók HT 400 fa/alumínium bejárati ajtók
 
Internorm fa/alumínium bejárati ajtók
2 termék

Kiváló alapanyag kombináció fa/termohab/alumínium valamint Internorm-fa/Alu-bejárati ajtók alapanyag kombinációnak köszönhetően már alapkivitelben is megvalósulnak az alacsony energiafelhasználású és passzívházak követelmények.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya

A fa-alumínium, kombinált nyílászárók egyesítik a két anyag előnyeit. Belülről a faablak természetességét nyújtja. Az alumínium borítás többféle (RAL) színben is elérhető. A külső szellőztetett alumínium burkolat védi a fát a széllel, az esővel és az UV sugarakkal szemben, így a fa-alu nyílászárók jól ellenállnak az időjárásnak. Hosszú élettartamúak, könnyen tisztíthatók, a nyílászárók között egy magasabb színvonalat képviselnek. Az alumínium és fa között elhelyezett szigeteléssel növelhető az ajtó vagy ablak hőszigetelő képessége. Készülhet több rétegű, hőszigetelt üvegezéssel és speciális passzívházaknál is alkalmazható kialakításban. Fa-alu nyílászáró lehet bejárati ajtó, harmonika ajtó, tolóajtó, erkélyajtó, ablak vagy tetőablak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...