OZONE üveg tolóajtó rendszer
 
OZONE üveg tolóajtó rendszer

Az OZONE üveg tolóajtó elegáns és filigrán alternatívája a fából készült nyíló- és tolóajtóknak. Legnagyobb előnyük, hogy használatukkal a terek fényt nyernek. Az üvegajtók kinyitják a helyiségeket, melyek ezáltal világosabbá és tágasabbá válnak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Hörmann GlassLine beltéri üvegajtók
 
Hörmann GlassLine beltéri üvegajtók

A GlassLine ajtók számos kristálytiszta előnyt kínálnak: az üvegajtók nemes és sikkes megjelenésűek, otthonának nyitottságot kölcsönöznek, és minden helyiségnek egy egészen különleges varázst adnak.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

Az üvegajtók kerettel és keret nélkül, beltéren és kültéren egyaránt alkalmazható nyílászárók. Minimum 8-10 mm vastag edzett üvegből készülnek, kevésbé sérülékenyek. Az üveg anyaga lehet víztiszta vagy színezett, felülete homokfúvott, savmart, gravírozott, fóliázott vagy dekorfóliázott. A teret úgy zárja el, hogy a fényt átengedi így például folyosók szakaszolására kiválóan alkalmas. A meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra a tok megtartásával, de tok nélkül is szerelhető. Az üvegajtók mozgásuk szerint lehetnek forgó/nyíló rendszerűek (nyílószárnyú ajtók, lengőajtók, forgóajtók) és toló rendszerűek is. Az ajtószárnyak száma szerint lehetnek egyszárnyú, kétszárnyú vagy akár többszárnyú üvegajtók is. A tolóajtók fajtái a pontmegfogású, a látható görgős rendszerű és a sínben futó rejtett kocsis típus. Leggyakrabban lakóházakban, irodákban, szállodákban, uszodákban, szaunákban, üzlethelyiségek bejárataként alkalmazzák.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...