Télikertek, erkélyüvegezés

Terassendach télikert tetőrendszer Aliver 2000+ télikert tetőrendszer Victorian Plus télikert tetőrendszer Aliver 5000+ és 6000 télikert tetőrendszer
 
Aliplast télikert tetők
4 termék

Az Aliver sorozat az aliplast termékcsalád tetőrendszere. Az Aliver 2000+ rendszer felhasználásával hőszigetelt félnyereg- és nyeregtetők készíthetők. Összetett tetőformák megvalósításához az Aliver Victorian Plus rendszert javasolt. A Terassendach egy hőszigetelés nélküli tetőszerkezet, melynél a két szaruelem közötti távolság akár 600 cm is lehet. Kitöltésként mindegyik rendszerhez választható üveg vagy polikarbonát.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Palmiye összecsukható üvegrendszerek Palmiye tolható üvegrendszerek - 3 sínes Palmiye fix üvegrendszerek - section Palmiye szabályozható parapet üvegrendszer
 
Palmiye üvegrendszerek
4 termék

A pergolákba is integrálható üvegrendszerek a külső hatásokkal szembeni védelem mellett exkluzív megjelenést biztosítanak. Lehetőségek: elhúzható, elcsúsztatható, összecsukható, fix (nem nyitható), függőlegesen záródó (motorosan nyitható) parapet rendszerek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Cover balkonüvegezés Cover teraszüvegezés
 
Cover balkon- és teraszüvegezés
2 termék

A Cover rendszer használatával terasza és balkonja egész évben használható - bármilyen az időjárás. Védelmet nyújt zaj, szél, por, eső, hó, hideg-meleg ellen. Használható lakóterének elegáns kiterjesztése, így alkalmassá teszi balkonját társas, baráti, családi összejövetelekre. Nincsenek függőleges keretek, ezért teljes panorámát nyújt. Teljesen nyitható, percek alatt teljesen zárható. Biztonságos hely gyermekek és állatok részére egyaránt, a virágait megvédi a fagytól. Csökkenti fűtésszámláját, mert a Cover által védett falszakasz hőmérséklete sohasem kerül 0°C alá.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A télikert nagy, átlátszó homlokzati és tetőfelületekkel rendelkező karcsú tartóelemekből álló egyedi üvegház. Új, független vagy meglévő épület homlokzati bővítményeként létrejövő és hasznosuló lakótér minőségű szerkezet, nyitható, eltolható nyílászárókkal, oldalfalakkal. Méretét és alakját a télikertnek szánt funkció határozza meg, úgymint erkély-, teraszbeépítés, szélfogó, növényház, uszodatér. Jellemzően téglalap vagy sokszög alaprajzú, félnyereg-, kontyolt-, vagy sugaras (kör, negyedkör) tetővel. Anyaga lehet műanyag, alumínium, fa, acél, melyek tetőben és homlokzaton eltérhetnek, télikertrendszerek esetén az anyaghasználat azonos. A tetőszerkezet héjalóanyaga - a lejtés függvényében - különböző vastagságú polikarbonát, biztonsági ragasztott vagy multifunkciós thermo üveg, homlokzatában alapvetően thermo üveggel, igény szerint nem átlátszó tömör panellel, üvegszerkezettel. A szerkezettel szemben alapvető fontosságú a tökéletes vízzárás és a jó hőszigetelés. Megfelelő tájolással kiküszöbölhetők a hátrányai. A télikertben nyáron jelentős a hőterhelés, mely ellen növényzet, megfelelő külső vagy belső árnyékolás illetve több nyílászáró, valamint szellőztetés szükséges, ellenben télen a passzív napenergia hasznosítás miatt a fűtési energia-megtakarítás megvalósul. Speciális változata a mobiltélikert, amely oldalai könnyen kiszerelhetőek, toló szerkezetei kiemelhetőek, így a homlokzatokat teljes szélességükben szabaddá téve. Hasonló szerkezet a homlokzati üvegfüggöny. Szegmensei a síneken elcsúsztatva valamely oldalfalhoz, szintén a teljes nyitást eredményeznek. A télikerttel ellentétben az üvegfüggöny nem biztosít ugyanolyan hő- és hangszigetelést, tömítést és légzárást.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...