FAKRO Magyarország Kft.

FAKRO beltéri árnyékolók

A belső tartozékok korlátozott módon védenek a melegtől, fő feladatuk a belső tér díszítése és a bejutó fény mennyiségének szabályozása. Gazdag típus- és színválasztékuk a különféle belső terekkel harmóniát teremt, és hozzájárul a helyiség jellegének egyéni kialakításához. A kiegészítő tartozékoknak köszönhetően a helyiségbe jutó fény mennyisége és intenzitása is szabályozható.

Termékcsalád tagjai

AJP reluxa, ARF, ARS, ARP rolók, APS, APF harmonika árnyékolók
 
AJP reluxa, ARF, ARS, ARP rolók, APS, APF harmonika árnyékolók

A reluxa lehetővé teszi a helyiségbe beáramló fény mennyiségének szabályozását. A lamellák dőlésszögének változtatásával irányíthatjuk a beáramló napsugarak szögét. Az oldalsó vezetősínek biztosítják a tökéletesebb elsötétítést és nekik köszönhetően az ablakszárny leeresztett reluxa mellett is átfordítható.
A roló védelmet nyújt a fénnyel szemben, ugyanakkor a belső tér díszítését is szolgálja. A gazdag szín- és mintázatválaszték lehetővé teszi a helyiség jellegéhez illő anyagválasztást emelve a tetőtéri környezet esztétikáját.
A harmonika árnyékoló szerkezetének köszönhetően az anyag merev tartású. A fehér színű alumínium vezetősínek takarják az anyag szélét, segítségükkel bárhol megállítható az árnyékoló.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ARF/D, ARF/D Z-Wave, APF/D belső fényzáró rolók
 
ARF/D, ARF/D Z-Wave, APF/D belső fényzáró rolók

A belső redőny és a fényzáró roló a napfény ellen véd és dekorációs célokat szolgál. Alkalmazásuk révén pillanatok alatt kellemes sötétség teremthető a napfényes időszakokban is. A vezetősíneknek köszönhetően a rolók fokozatmentesen állíthatók. A rolók kupolás (C) és kupola nélküli (F) felülvilágító ablakokhoz is alkalmazhatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...