FAKRO Magyarország Kft.

FAKRO Magyarország Kft.

Elérhetőségek
FTP-V, FTS-V - billenő tetőtéri ablakok FYP-V proSky, FYU-V proSky, PYP-V proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablakok FPP-V preSelect és preSelectMAX, FPU-V preSelect és preSelectMAX, PPP-V preSelect és preSelectMAX - felnyíló-billenő tetőtéri ablakok FDY-V Duet proSky, FDY-V/U Duet proSky - megemelt forgástengelyű tetőtéri ablak alsó bevilágítóval
 
FAKRO tetőtéri ablakok
11 termék

A FAKRO tetőtéri ablakok minőségüknek, funkcionalitásuknak, biztonságos használatuknak és újító megoldásaiknak köszönhetően bármilyen típusú tetőtéri helyiségben alkalmazhatók. A kiváló minőségű alapanyagok és a legfejlettebb technológiák alkalmazása garantálja a FAKRO ablakok kiemelkedő jellemzőit.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
D_C - kupolás felülvilágító ablakok D_F - kupola nélküli felülvilágító ablakok D_F Secure, D_C Secure - betörésgátló felülvilágító-ablakok D_G - felülvilágító ablakok
 
FAKRO felülvilágító ablakok
8 termék

A felülvilágító ablakokat elsősorban lapostetős épületek helyiségeibe ajánlják, amelyeknél a belső elhelyezkedésű lakóterek esetében nem mindig van mód homlokzati nyílászáró (ablak) alkalmazására.
A D_C típusú kupolás felülvilágító ablak standard kivitelben P2 osztályú betörésgátló üvegezéssel rendelkezik (esetleges üvegtörés esetén a szilánkok nem okoznak sérülést). Az innovatív, szabadalmaztatott kupola számos kiegészítő funkcióval bír: megnehezíti az üveg kiemelését, megvédi az üvegezést a mechanikai és környezeti hatásoktól, illetve a kétoldali reflexiós rétegnek köszönhetően az UV-sugarakat is megszűri.
A rendkívül jó hőátbocsátási paraméterekkel és modern külsővel rendelkező D_F felülvilágító ablak a kupolás változathoz képest speciálisan illesztett és megerősített üvegezést kapott. A D_F típus tokszerkezete megegyezik a D_C típuséval.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAKRO füstelvezető ablakok
 
FAKRO füstelvezető ablakok

Az FSP füstelvezető ablak legfőbb tulajdonsága, a pántok elhelyezése a tetőtéri ablak alsó részén. Működése olyan, mint egy fordított felnyíló ablaké. Az ablak két elektromos motorral rendelkezik, amelyek automatikusan kinyitják az ablakot a füstmentesítő vezérlőközponttól jövő, a füstérzékelő által aktivált elektromos impulzus hatására. A nyitott ablakszárny védi a füstelvezető nyílást az oldalszéltől a rendszer működése alatt (ha az ablak nyitott). Az ablak nyitása után annak egyetlen eleme sem nyúlhat a tetőgerinc fölé. Az elektromos motorok alkalmazása lehetőséget ad a helyiség mindennapos szellőztetésére. A tetőablak mint füstelvezető nyílás legtöbbször a lépcsőházban kerül beépítésre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SR_ merevfalú fénycsatornák kupolás kivitelben SF_ - flexibilis fénycsatornák kupolás kivitelben
 
FAKRO fénycsatornák
2 termék

A természetes fénytől elzárt, ablaktalan helyiségekbe fénycsatorna beépítése javasolt, amelyen keresztül természetes fényt lehet bejuttatni a helyiségbe. Ablakokkal rendelkező helyiségekben a fénycsatorna energiatakarékos kiegészítő fényforrásként szolgálhat. A fénycsatornán keresztül a helyiségbe áramló fénymennyiség a kupolára érkező napfény intenzitásától függ.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAKRO burkolókeretek
 
FAKRO burkolókeretek

A burkolókeretek elengedhetetlenek a tetőablakok és a tetőfedő anyagok szoros kapcsolata miatt. A pontosan megtervezett burkolókeretek biztosítják a tartós és pontos illeszkedést a tetőfedő anyagokhoz. A burkolókeret célja, hogy elvezesse az esővizet és megvédje az ablakot a természeti elemek elleni. A burkolókeretek használhatok az összes középen billenő, a megemelt forgástengelyű és a felnyíló tetőablakhoz. Ezek akár sorolások is lehetnek. Alapkivitelben alumíniumból készülnek, tartós poliészterlakk bevonattal, a hamu-barnához közeli RAL 7022 színben, amelynek köszönhetően az ablak harmonikusan illeszkedik a tetőfedő anyagok hagyományos színeihez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAKRO beépítési tartozékok
 
FAKRO beépítési tartozékok

A FAKRO beépítési tartozékok garantálják az ablak és a tetőszerkezet tökéletes csatlakoztatását. A hőszigetelt páraáteresztő (XDP), valamint párazáró (XDS) fóliagallér alkalmazásával a beépített ablak teljes védelmet kap az időjárás hatásai ellen. Az előregyártott belső borítás (XLW) hozzájárul az ablak belső burkolatának gyors és pontos kialakításához. Az eredeti beépítési tartozékok alkalmazásával csökkenthető a hőhidak kialakulásának esélye, biztosítható az ablak körül keletkező nedvesség szakszerű elvezetése, mindezzel a FAKRO tetőablakok problémamentes és biztonságos használata.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AJP reluxa, ARF, ARS, ARP rolók, APS, APF harmonika árnyékolók AMZ hővédő roló, ARZ külső redőny	AMZ/F, AMZ/C, AMZ/Z hővédő rolók felülvilágító ablakokhoz	ARF/D, ARF/D Z-Wave, APF/D belső fényzáró rolók
 
FAKRO kiegészítők tetőtéri ablakokhoz
5 termék

A FAKRO tetőablak kiegészítők dekorációs szerepükön túl számos hasznos funkcióval is rendelkeznek. Lehetővé teszik a fénymennyiség szabályozását, nyáron megvédik a belső teret a túlzott felmelegedéstől, télen hozzájárulnak a hőenergia megtakarításához, állandó védelmet biztosítanak az UV sugárzással szemben, megakadályozzák a helyiségen belül található tárgyak és textíliák kifakulását, elszíneződését. A tetőtéri ablakok kiegészítői védelmet nyújtanak a belátás ellen, és növelik az intimitás érzetét. A kiegészítők pontosan illeszkednek a FAKRO tetőtéri ablakokhoz, ami biztosítja az egyszerű és gyors felszerelést, valamint kényelmes használatukat.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FAKRO padlásfeljáró lépcsők fa létraszárral FAKRO padlásfeljáró lépcsők fém létraszárral FAKRO ollós szerkezetű padlásfeljáró lépcsők
 
FAKRO padlásfeljáró lépcsők
3 termék

A FAKRO padlásfeljáró lépcsők könnyű és biztonságos feljutást biztosítanak a nem lakott padlásterekbe a drága és sok helyet igénylő fix padlásfeljárók helyett. Komfortos használat mellett teljesítik a vonatkozó biztonsági követelményeket és műszaki előírásokat. A FAKRO padlásfeljáró lépcsők összecsukása, illetve lenyitása nem igényel nagy teret, zárt állapotukban pedig beleilleszkednek a mennyezet síkjába. Mindez hozzájárul a lakóterület takarékos kihasználásához.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...