FAKRO tavaszi tetőablak akció – 15.000 Ft garantált pénzvisszatérítés ablakonként

Archív hír
Az itt szereplő cikk tartalma már lehet, hogy nem aktuális.
FAKRO tavaszi tetőablak akció – 15.000 Ft garantált pénzvisszatérítés ablakonként

Az akció 2022. július 31-ig érvényes

A FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablak gyártója idén is garantált pénzvisszatérítési akcióval köszönti a tavaszi szezonkezdetet, a fókuszban most az energiahatékony, gondozásmentes, háromrétegű üvegezéssel szerelt PVC tetőablakok kerültek.

A FAKRO FTP-V U4 tetőtéri ablakai bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak a tetőtérben, a nyugalmat és a biztonságot garantálják hosszú éveken át. A PVC tetőablakok keret-profiljai 63%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek, a gyártás során felhasznált alapanyagok pedig 100%-ban újrahasznosíthatók. A FAKRO FTP-V U4 ablakok acélbetétes merevítésű, többkamrás PVC profilból épülnek fel, amelyek megakadályozzák a deformációt.

Az ablakok tartósak és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az anyagok – amelyekből az ablak készül – nem szívják be a nedvességet és nincs szükségük időszakonkénti lakkozásra, míg az üvegezésre jégkár elleni örök-garancia érvényes.

Az ablakok háromrétegű üvegezésüknek köszönhetően megakadályozzák a téli hőveszteséget, így fűtési költséget lehet megtakarítani. A Thermo burkolókeret alkalmazása pedig akár 15%-kal növelheti az ablak hőátbocsátási tényezőjét.

A FAKRO tetőtéri ablakai tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, új építés és felújítás esetén is használhatók. A PVC ablakok bármely helyiségbe beszerelhetők: a nappaliba, hálószobába, gyerekszobába és magas páratartalmú helyiségekbe, például konyhába vagy fürdőszobába. 

Tetőtéri ablak akció a FAKRO-nál
FAKRO tavaszi tetőablak akció – 15.000 Ft garantált pénzvisszatérítés ablakonként

Vásároljon most FAKRO PVC tetőtéri ablakot háromrétegű üvegezéssel, akár ajándék, előreszerelt belső árnyékolóval és megajándékozzák 10.000 Ft-tal* az elérhető 50%-os állami támogatáson felül**.
Ha az ablakhoz Thermo burkolókeretet és AMZ külső hővédő rolót is vásárol, 15.000 Ft-ot* adnak ajándékba.

Hogyan vehet részt az akcióban?

Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban:

  • 2022.05.01. és 2022.07.31. között látogasson el a FAKRO viszonteladó partnereihez, ahol megvásárolhatja az akciós FAKRO termékeket.
  • Őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, a másolatát csatolni kell a jelentkezéshez.

Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint:

  • Töltse le a www.fakro.hu/akcio/ oldal alján található jelentkezési nyomtatványt és küldje el postai úton 2022.08.11-ig a következő címre:
    FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12.
  • Csatolja a szükséges számlák másolatait (amennyiben a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós FAKRO termékek, akkor a számlához tartozó szállítólevelet is).

Figyelje bankszámláját

  • Pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutalják bankszámlájára.

*Az akció részleteit a www.fakro.hu/akcio weboldalon tudja megtekinteni.
**Az állami támogatás részleteit a www.allamkincstar.gov.hu weboldalon ismerheti meg.

A hírben szereplő termékek
FAKRO burkolókeretek
 
FAKRO burkolókeretek

A burkolókeretek elengedhetetlenek a tetőablakok és a tetőfedő anyagok szoros kapcsolata miatt. A pontosan megtervezett burkolókeretek biztosítják a tartós és pontos illeszkedést a tetőfedő anyagokhoz. A burkolókeret célja, hogy elvezesse az esővizet és megvédje az ablakot a természeti elemek elleni. A burkolókeretek használhatok az összes középen billenő, a megemelt forgástengelyű és a felnyíló tetőablakhoz. Ezek akár sorolások is lehetnek. Alapkivitelben alumíniumból készülnek, tartós poliészterlakk bevonattal, a hamu-barnához közeli RAL 7022 színben, amelynek köszönhetően az ablak harmonikusan illeszkedik a tetőfedő anyagok hagyományos színeihez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FTU-V, PTP-V - nedvességnek fokozottan ellenálló billenő tetőtéri ablakok
 
FTU-V, PTP-V - nedvességnek fokozottan ellenálló billenő tetőtéri ablakok

A nedvességnek fokozottan ellenálló FTU-V billenő ablak fa szerkezeti elemeit fehér színű, tartós, poliuretán bevonat védi. A speciálisan előkészített faelemek és a háromszoros poliuretán bevonat tartós és ideálisan sima felületet biztosítanak az ablak fa profiljainak. Az ablak fa elemeinek felülete egyneműen fehér, a fa szerkezete nem látható. Az FTU-V jobban ellenáll a nedvességnek, mint pl az akril lakk bevonatos FTP-V ablak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AJP reluxa, ARF, ARS, ARP rolók, APS, APF harmonika árnyékolók ARF/D, ARF/D Z-Wave, APF/D belső fényzáró rolók
 
FAKRO beltéri árnyékolók
2 termék

A belső tartozékok korlátozott módon védenek a melegtől, fő feladatuk a belső tér díszítése és a bejutó fény mennyiségének szabályozása. Gazdag típus- és színválasztékuk a különféle belső terekkel harmóniát teremt, és hozzájárul a helyiség jellegének egyéni kialakításához. A kiegészítő tartozékoknak köszönhetően a helyiségbe jutó fény mennyisége és intenzitása is szabályozható.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AMZ hővédő roló, ARZ külső redőny
 
AMZ hővédő roló, ARZ külső redőny

A tetőtéri ablakokhoz alkalmazott külső napellenző roló kint veri vissza a hősugárzást. A FAKRO ezt ajánlja a legoptimálisabb védelemként a helyiség felmelegedése ellen. Biztosítja a látási komfortot azáltal, hogy véd a káros fényvisszaverődésektől. A külső napellenző roló egy tartós, az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló üvegszálas szövött hálóból készül.
A külső redőny biztosítja a tetőtér használatának teljes komfortját, mivel véd a túlzott felmelegedéstől, teljes elsötétítést biztosít, kiszűri a kívülről jövő zajokat és intimitást teremt a tetőtérben. Belső oldalukon hőátbocsátást gátló anyaggal bevont alumínium lamellák képezik a redőny páncélját.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Beltéri árnyékolók
Beltéri árnyékolók
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Kültéri árnyékolók, rovarhálók, előtetők
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Nyitószerkezetek, vezérlések nyílászárókhoz, felülvilágítókhoz
Tetőtéri ablakok
Tetőtéri ablakok
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Üvegek, fényáteresztő műanyagok, árnyékolók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...