Faburkolatok, parafaburkolatok

Gentas G-Ext kültéri kompaktlemez Gentas G-Com beltéri kompaktlemez Gentas speciális kompaktlemezek
 
Gentas kompaktlemezek
3 termék

Gentas G-Ext kültéri kompaktlemez, Gentas G-Com beltéri kompaktlemez, speciális kompaktlemezek.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Decospan Querkus falburkolatok
 
Decospan Querkus falburkolatok

A Querkus a Decospan gazdaságos válasza az észak-európai kortárs belsőépítészeti trendekre. Egyedi és innovatív furnérillesztési technológiát használva a táblák kiváló választási lehetőséget kínálnak a dizájn tervezésekor. Drótkefével, "fűrész effekttel" és karcolással kapja meg az anyag a sajátságos karakterét, textúráját és autentikus külsejét.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Segno szalagparketta
 
Segno szalagparketta

Az 5-féle színben elérhető Segno szalagparketta a rendkívüli minőséget és felületvédelmet kombinálja a moduláris technológiával, melynek köszönhetően csaknem korlátlan kreatív lehetőségeket biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Akustik+ akusztikus panelek Akustik+ proofire A tűzálló falburkolat
 
Akustik+ burkolatok
2 termék

Akustik+ terem akusztikai és tűzálló (A2-s1,d0; B1-s1,d0) beltéri burkolatok. Alkalmazhatóak hangverseny termek, előadó termek, irodák, szállodák, vendéglátó egységek, uszodák, középületek, hang és filmstúdiók akusztikai komfortjának növelésére.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
UNICOLEGNO fa parketta
 
UNIKOLEGNO fa szalagparketta

UNIKOLEGNO, minőségi fa parketta burkolat Olaszországból. Az idén 25 éves cég egyike a legnagyobb Európai parketta gyártóknak, kínálatában 9 különböző fafajtával és mintegy 600 különböző felületképzéssel, mely a vásárlók legkülönlegesebb igényeit is kielégíti.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Formosa Exclusive bambusz parketták
 
Formosa Exclusive bambusz parketták

Az Exclusive fonott bambusz parkettákat a gazdag színvilágnak és kimagasló minőségnek köszönhetően különleges megjelenés jellemzi. A fonott típusú parketták gyártásakor a bambuszszálakat beáztatják és nagy nyomáson préselik egymáshoz. A mai kor elvárásainak megfelelő Uni Click illesztési rendszerrel látják el. Elhelyezésük történhet ragasztással vagy az Uni Click rendszernek köszönhetően úsztatott rétegként is. Ragasztással történő elhelyezés esetén csiszolással és lakkozással felújíthatók. Az anyag keménységének és a 7 réteg UV lakknak köszönhetően kiválóan helytállnak a nagyobb igénybevételnek is. Ajánlják nagy forgalmú üzletek, éttermek, tánctermek, irodák, családi házak, lakások aljzatának burkolására. A termékek melegvizes padlófűtés esetén is elhelyezhetők.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ProtectWALL falburkolat
 
ProtectWALL falburkolat

A ProtectWALL falburkolat megvédi és hosszú ideig jó állapotban tartja a falakat az egészségügyi és oktatási intézményekben, a szállodákban és munkahelyeken. Az intelligens mintázatnak köszönhetően elrejti a karcolásokat. Elnyeli az ütéseket, és egyszerű tisztítóeszközök segítségével könnyen tisztítható. A festéshez képest jelentősen csökkenti a felújítási költségeket. 50 féle színárnyalatban kapható, beleértve az 5 féle tisztaszoba változatot, amelyek mind kompatibilisek és passzíthatók az Excellence, Platinium és Tapiflex Stairs termékekkel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Parky rétegelt fa burkolatok
 
Parky rétegelt fa burkolatok

A Parky egy többrétegű parketta, amely egyesíti a valódi fa minden pozitív tulajdonságát a laminált padló előnyeivel. Hasonlóság a két termék között az egyszerű telepítés és karbantartás, a jelentős különbség viszont, hogy a Par-ky felső rétege valódi fa, nem utánzat. Így maga a természetes fa jelenik meg a padlón annak minden látható és érzékelhető előnyével. Ennek köszönhetően minden egyes parketta lap egyedi, mely egy minőségi különbséget eredményez akár egy otthoni, egy irodai környezetben vagy egy üzlethelyiségben. A Par-ky parketták a legtermészetesebb, magas minőségű fa padló élményét nyújtják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Dekodur design dekorlemezek
 
Dekodur design dekorlemezek

A Dekodur lemezek esetében az új ötletek, fejlesztések beépülnek a standard termékek közé, -úgymint az átlátszó dekoritlemez, az igazi aranylevelekkel készített művészi lemez, a fügefa kérgéből készült és az üveggel kombinált lemez,- melyek valóban kiszélesítik a tervezési lehetőségeket. Felhasználhatóak üzletberendezések, kiállítási standok, hajó és vasúti kocsikhoz ugyanúgy, mint fal vagy mennyezet burkolatként, ajtók, keretek, bútorok, névtáblák, pultok készítéséhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A faburkolatot egyaránt alkalmaznak padlóra és falra kedvező hő- és hangtechnikai tulajdonságai miatt. Az egyik legelterjedtebb hagyományos padlóburkolat a csaphornyos parketta. A pontos megmunkálású parkettalécekből változatos minták rakhatók le. Padlóburkolattípusok: szalagparketta, mozaik parketta, lamella parketta, svédpadló, hajópadló. A felhasznált fafajták közül megemlíthető a juhar, tölgy, akác, bükk, gyertyán, kőris, dió, cseresznye, cser. Kedveltek még az egzotikus fafajták, mint a teak, bangkirai, tatjuba, massaranduba, ipe, cumaru. Egyes trópusi fafajok vizeshelyisége burkolataként is használhatók. A fából készült melegburkolat kiválóan alkalmas nappali és hálószobák, irodák, vagy akár reprezentatív terek burkolataként is. Falburkolatként a legismertebb a lambéria, de elterjedtek különböző lamellák és lapok is, melyek révén széles belsőépítészeti megoldások nyíltak meg. Rögzítésük történhet ragasztással és szegezéssel is.

A parafa padlóburkolatként és falburkolatként is alkalmazható, kiváló rezgéselnyelő, hőmegtartó, antisztatikus, lépésálló, víztaszító, penész-, baktéirum és korhadásálló és elektromos szigetelő tulajdonsága miatt. Szerkezetében kis légzárványok találhatók, így tömege igen alacsony, rugalmassága magas. Kereskedelmi forgalomban lapokban és tekercsekben vásárolható.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...