Faburkolatok, parafaburkolatok

Segno szalagparketta
 
Segno szalagparketta

Az 5-féle színben elérhető Segno szalagparketta a rendkívüli minőséget és felületvédelmet kombinálja a moduláris technológiával, melynek köszönhetően csaknem korlátlan kreatív lehetőségeket biztosít.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lamella 505 fa falburkolat
 
Lamella 505 fa falburkolat

A Lamella 505 fali burkolat főbb felhasználási területei, irodaházak, bevásárló központok és minden olyan közösségi tér ahol fontos hangsúlyt fektetnek a természetes anyagok használatára, valamint letisztult modern belsőterek kialakítása. Sávos lamellák kívánság szerinti osztással szerelhetők, speciális fali profil rögzítéssel. A lamellák többféle ív kialakításban elérhetők, akár egyedi igények szerint is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Parky rétegelt fa burkolatok
 
Parky rétegelt fa burkolatok

A Parky egy többrétegű parketta, amely egyesíti a valódi fa minden pozitív tulajdonságát a laminált padló előnyeivel. Hasonlóság a két termék között az egyszerű telepítés és karbantartás, a jelentős különbség viszont, hogy a Parky felső rétege valódi fa, nem utánzat. Így maga a természetes fa jelenik meg a padlón annak minden látható és érzékelhető előnyével. Ennek köszönhetően minden egyes parketta lap egyedi, mely egy minőségi különbséget eredményez akár egy otthoni, egy irodai környezetben vagy egy üzlethelyiségben. A Par-ky parketták a legtermészetesebb, magas minőségű fa padló élményét nyújtják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trespa TopLab Plus beltéri burkolatok Trespa Toplab Vertical beltéri burkolatok Trespa TopLab Base beltéri burkolatok
 
Trespa TopLab beltéri burkolatok
3 termék

A Trespa TopLab lemezeket speciálisan beltéri használatra fejlesztették ki. A Trespa TopLab® három családja a Plus, Vertical és a Base egyedülálló tulajdonságai miatt rendkívül tartósak. Laboratóriumi bútorok gyártására a legalkalmasabbak, 24-órás vegyszerekkel szembeni ellenállása miatt. A Trespa TopLab Vertical a tisztaterek, kórházak azon belül is a műtők egyik legalkalmasabb anyaga.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A faburkolatot egyaránt alkalmaznak padlóra és falra kedvező hő- és hangtechnikai tulajdonságai miatt. Az egyik legelterjedtebb hagyományos padlóburkolat a csaphornyos parketta. A pontos megmunkálású parkettalécekből változatos minták rakhatók le. Padlóburkolattípusok: szalagparketta, mozaik parketta, lamella parketta, svédpadló, hajópadló. A felhasznált fafajták közül megemlíthető a juhar, tölgy, akác, bükk, gyertyán, kőris, dió, cseresznye, cser. Kedveltek még az egzotikus fafajták, mint a teak, bangkirai, tatjuba, massaranduba, ipe, cumaru. Egyes trópusi fafajok vizeshelyisége burkolataként is használhatók. A fából készült melegburkolat kiválóan alkalmas nappali és hálószobák, irodák, vagy akár reprezentatív terek burkolataként is. Falburkolatként a legismertebb a lambéria, de elterjedtek különböző lamellák és lapok is, melyek révén széles belsőépítészeti megoldások nyíltak meg. Rögzítésük történhet ragasztással és szegezéssel is.

A parafa padlóburkolatként és falburkolatként is alkalmazható, kiváló rezgéselnyelő, hőmegtartó, antisztatikus, lépésálló, víztaszító, penész-, baktéirum és korhadásálló és elektromos szigetelő tulajdonsága miatt. Szerkezetében kis légzárványok találhatók, így tömege igen alacsony, rugalmassága magas. Kereskedelmi forgalomban lapokban és tekercsekben vásárolható.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...