Parkettaragasztók, faragasztók

Murexin KK 346 speciális kontaktragasztó Murexin X-Bond MS-K530 parkettaragasztó X-Bond MS-K 88 speciális ragasztó M 522 parkettaragasztó
 
Murexin parkettaragasztók
5 termék

Csaphornyos, kész, ipari, mozaik parketta, svédpadló, hajópadló, faburkolat és egzotikus parketták ragasztására.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ceresit P 600 oldószeres parkettaragasztó Ceresit P 618 diszperziós parkettaragasztó Ceresit Sicure P 675 elasztikus ragasztó Ceresit P 625 poliuretán parkettaragasztó
 
Ceresit parketta ragasztók
4 termék

Diszperziós-, oldószeres és reaktív parkettaragasztók, parketta fugázó és parkettaápoló.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
153 Eurowood LE parkettaragasztó
 
153 Eurowood LE parkettaragasztó

Az Eurocol 153 Eurowood LE egykomponensű parkettaragasztó, hosszú bedolgozási idejű, nagy szívóképességű, többcélú felhasználásra alkalmas.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Rotho Blaas epoxiragasztók
 
Rotho Blaas epoxiragasztók

A faelemek közötti kötésekhez kifejlesztett XEPOX epoxigyanta termékcsalád képes optimális módon helyreállítani az ellenállást és a merevséget. A XEPOX epoxiragasztók kétkomponensű gyanták, amelyek összetételét kifejezetten úgy alakították ki, hogy behatoljanak a fa mikroszerkezetébe és nagyon hatékonyan hozzátapadjanak, valamint hogy csökkenteni tudják a gyantákra jellemző kristályosodást. Az A és a B komponens összekeverése exoterm reakció (hőfejlődéssel jár), és a megkeményedés után háromdimenziós szerkezetet alkot, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: időbeli tartósság, interakció a hiányzó nedvességgel, optimális hőstabilitás, nagy fokú merevség és ellenállás. Az összetétel minden egyes kémiai vagy ásványi elemének speciális szerepe van, és mind együttműködnek a ragasztó teljesítményjellemzőinek elérése érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A parketta padlóra rögzítésének leggyakoribb módja a ragasztás. A modern vizes bázisú ragasztók alacsony víztartalmuknak és magas szárazanyag tartalmuknak köszönhetően már nem okozzák a készparketta (ipari parketta, lamella parketta, szalag parketta, mozaik parketta, svéd padló, furnér padló) deformálódását, ezért a vékonyabb hagyományos csaphornyos, lamella, mozaik és intarzia parkettákhoz is alkalmasak. Jól kenhető, könnyen bedolgozható, gyorsan száradó, stabilan kötő ragasztók. Az egykomponensű és kétkomponensű poliuretán kötőanyagú, valamint az oldószeres ragasztók nem tartalmaznak vizet, ezért ezek használatával teljesen kivédhető a parketták átnedvesedése és feldagadása. A kötés során gumiszerűvé váló ragasztók kiegyenlítik a feszültségeket. Hangcsillapító hatásuknak köszönhetően mérséklik a kopogó hangokat. A rugalmas kötés miatt padlófűtés esetén is alkalmazhatók. Az összes parketta típusnál, a teljes felületen és a sávosan történő ragasztásra is alkalmasak. Az általános faragasztók fa alkatrészek rögzítésére szolgáló, szilárd kötést biztosító ragasztóanyagok. A vízbázisú általános (standard) faragasztók hosszabb nyitott idejű, lassabban kötő anyagok. Puhafa ragasztásánál elegendő az egyoldalas felhordás, keményfa esetében azonban mindkét felületre érdemes a ragasztóanyagot egyenletesen felvinni. A gyors (express) faragasztóknak rövidebb nyitott idejűk van, gyorsabban kötnek. Az egykomponensű faragasztók többnyire keményfa alkatrészek rögzítésére és gyors javítására alkalmasak. Speciális faragasztók az olyan egykomponensű és kétkomponensű poliuretán vagy műgyanta alapú ragasztók, amelyek hézagkitöltésre, nedves anyagok összeillesztésére és facsapos kötések javítására is alkalmasak. Felületi hiányok pótlására különösen megfelelőek az epoxigyanta ragasztók. A faragasztók általában kinyomáskor fehérek, a kötést követően transzparensre változnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...