Bútorlapok, bútorelemek, bútorszerelvények, bútorszövetek

 
Falco bútoripari natúr laptermékek
2 termék

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Decospan Shinnoki bútorlapok

A felső kategóriás Decospan Shinnoki felületkezelt, szuper matt (10 gloss) kivitelben készült beltéri lapokkal különleges esztétikai hatás érhető el. Lehetnek egy, vagy mindkét oldalon furnérozottak, a furnérozott oldalakon pácolt és lakkozottak. A Shinnoki bútorlapok 16 féle színben érhetőek el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
SKIN design kollekció

A SKIN kollekció egy fiatal olasz építész csapat által megálmodott és kifejlesztett laminált bútorlap család. A kollekcióban található dekorok kombinációjával nagyon elegáns, de mégis visszafogott bútorok és enteriőrök készíthetők.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
AGT fényes bútorlapok

Az AGT Panel magasfényű lapokat ajánlják számtalan beltéri vertikális felületnek, például konyhabútorok, nappali, hálószobabútorok frontjaként, ajtók, válaszfalak burkolataként.
Az AGT PowerGloss laminált MDF-en alkalmazott kiváló lézeres technológia és UV lakk eredményeként jött létre a mechanikailag és kémiailag rendkívül ellenálló termék. AZ AGT PowerGloss felhasználható nappali bútorok, konyhabútorok, fürdőszobai-, valamint irodabútorok front és korpuszelemeinek.
Az AGT akril panelek maganyaga egy 16 mm vastag MDF lap, amely 2 oldalról akril bevonatot kap. Ajánlják beltéri vertikális felületeknek, bútorfrontként vagy falburkolatként egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Kronodesign bútorlapok
6 termék

A kiváló minőségű faalapú választék azért került megalkotásra, hogy inspirálja a tervezőket, építészeket és iparosokat, valamint hogy eredetiséget és újítást vigyen az új projektekbe világszerte.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Falco design bútorlapok
5 termék

A Falco által gyártott laptermékek tulajdonságaikat és minőségüket tekintve igényes alapanyagot biztosítanak a belsőépítészet és a modern bútorgyártás számára. Ez az oka annak, hogy Közép-Európa egyik legnagyobb forgácslap gyártójaként 1939 óta a bútor- és építőipar beszállítója.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Fenix NTM zárt pórusú kompaktlemez

A Fenix NTM egy zárt pórusú kompaktlemez, mely az úgynevezett nanotech eljárással készül. Standard vastagságok: 0,9; 1,2; 10; 12 mm. Elérhető 21 féle színben, fekete vagy színazonos maggal, 1 vagy 2 oldalt színes kivitelben. Alkalmazható bútorfrontok, munkalapok, mosogatók, pultok, konyhaszigetek, fürdőszoba bútorok, mosdópultok, polcok, szekrények, asztalok, ülőbútorok, irodabútorok, ajtólapok, hangfalak, térelválasztók, egyedi bútorinstallációk készítésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Egger fa laptermékek
7 termék

Egger bútorlapok, munkalapok, dekoritlemezek, kompaktlemezek, élzárók, perfect sense MDF lapok és eurolight papírrácsbetétes forgácslapok.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Pfleiderer speciális bútorlapok
6 termék

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Pfleiderer belsőépítészeti bútorlapok
5 termék

Klasszikus bútoripari lap anyagok: laminált faforgács lapok, MDF lapok, HDF hátfal lemezek, HPL dekorlemezek, munkalapok.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Pfleiderer tűzálló bútorlapok
2 termék

A bútornak, fából készült berendezésnek nemcsak design szempontoknak kell megfelelnie. A biztonság kérdése, így a tűzállóság legalább olyan fontos szempont lehet a bútor kiválasztásánál, de még inkább a belsőépítészeti falburkolat anyagának megválasztásánál.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Salag bútorprofilok

A munkalap szegély profilok végleges megoldást biztosítanak a munkalap és csempe találkozásának lezárására és a víz elvezetésére. Az eloxált alumínium lezáró profilok konyhai munkalapok szabadon álló végeinek lezárásához biztosítanak megoldást. A Salag lábazati profilokkal könnyedén kialakítható a konyhabútorok alsó lábazati lezárása. Ajánlott külön lábon álló fürdőszobai bútorok és konyha szekrények beépítésekor. A vízzáró lábazati profilok megakadályozzák a nedvesség felszívódását a burkolat felől. A bútor padlóval érintkező éleit védik a padlóra kerülő víztől. A bútorlap élzárókkal könnyedén lezárhatóak a bútorlapok élei. A termékek rendkívül tartósak és időtállóak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A bútorok alapanyagául szolgáló bútorlapok a tömör fát helyettesítik. Ezek a lap formájú anyagok lehetnek rétegelt falemezek, farostlemezek, faforgácslapok. A bútorlapok faipari gépekkel könnyen megmunkálhatók. Nagyobb igénybevételnek kitett helyeken alkalmazzák az integrált papírlapokból préselt és melamin gyantával átitatott papírral borított dekorlemezeket vagy dekoritlemezeket. A magas nyomáson préselt (CPL, HPL) és laminált rétegelt lemezek kopásálló, karcálló, hőálló, felületi vízálló tulajdonságokkal rendelkeznek. A standard HPL lemezek mellett utánalakítható postforming és tűzálló dekoritlemezek is léteznek. A kompakt lemezeket több HPL dekorlemez alkotja. A dekorlemezek kedvező tulajdonságain felül teljes keresztmetszetükben vízállóak és nem igényelnek élzárást. A dekoritlemezek és kompakt lemezek alkalmasak konyhai munkalapok, asztallapok, kiszolgáló pultok, ajtófrontok, falfelületek borítására. Az MDF lapok faforgács rost, kötőanyag és adalékanyagok keverékéből, nedves vagy száraz eljárással előállított közepes sűrűségű farostlemezek. Nagyobb fajsúlyuk miatt bútorfrontok kialakítására alkalmasak. Felületük festhető, marható, lakkozható, furnérral vagy dekorlemezzel burkolható. A papírvázas lapokból könnyűszerkezetes belsőépítészeti elemeket, kopásálló munkafelületek készítenek. A bútorlapok maganyagának takarására és a szerkezet tartósságának növelésére élzárókat használnak. A gyengébb élvédést biztosító melamin élfóliák mellett lehetőség van műanyag és 3D élzárók alkalmazására is.

A bútorgyártásban használt keretek (fiókvezető keret, vakkeret, koszorúkeret, aljazott keret, hornyolt keret, hamis keret ) a szerkezeti elemek takarását szolgálják. A bútorok ajtófrontjai készülhetnek tömör fából, festett vagy fóliázott MDF lapból, PVC vagy magasfényű akril bevonattal, mart és lemezbetétes kialakításban. Bútorajtó kiegészítők a változatos profil kialakítású keretlécek, párkánylécek és rátétlécek. A profilléceket dekoratív és funkcionális céllal, például fénycsőtakaró lécként is alkalmazzák. A tömör fa, fém, műanyag lábszerkezetek (bútorlábak, asztallábak, szekrénylábak) a bútorok stabilitásához járulnak hozzá. Kiegészítőként csúszótalpak, kerekek, görgők választhatók hozzájuk.

Bútoripari vasalatok a bútorpántok (kivetőpánt, csuklópánt, becsavarópánt, lamellás pánt), a bútorzárak (fiókzár, redőnyzár, tolózár), a tolóajtó vasalatok, felnyíló és lenyíló vasalatok, szekrény függesztők, mechanikus kihúzószerkezetek, fiókvezetők, polcösszehúzók. A bútorfogantyúk a bútorok szerves részét képezik, a kereskedelemben széles anyag-, forma- és színválasztékban állnak rendelkezésre. A minimál stílus kedvelőinek megfelelő választást nyújtanak a push-open rendszerű, fogantyú nélküli bútorajtók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...