Anyagában színezett kerámia burkolatok

Florim Biotech kerámiaburkolatok Florim Plimatech kerámiaburkolatok Florim Earthtech kerámiaburkolat Florim Airtech kerámiaburkolat - Basel grey
 
Florim Architectural design kerámiaburkolatok
13 termék

A rendkívül sokszínű, magas designtartalmú és innovatív kínálat révén megannyi neves épületben megtalálhatóak a Architectural lapok, ugyanúgy mint otthonokban, üzemekben, irodákban megannyi közintézményben, és sportlétesítményben. Alkalmazták az Architectural termékeit már műemlék rekonstrukciónál és hipermodern irodaházban is.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Laminam kerámia homlokzatburkolatok Laminam kerámia padló- és falburkolatok Laminam kerámia burkolatok bútorkészítéshez
 
Laminam kerámia burkolatok
3 termék

A Laminam nem csak egy vállalatot jelent, hanem egy egyedülálló terméket, technológiai rendszert. Esztétikus megjelenésüknek és technológiai sokoldalúságuknak köszönhetően a hagyományos kerámia lapoknál jóval több lehetőséget nyújtanak a belső és külső terek felöltöztetésére, a kortárs építészet számára. A Laminam univerzális, nagy formátumú kerámia lapjai mindössze 3 mm vastagságúak. Az innovatív felület kivételes műszaki teljesítménnyel bír. A speciális Hydrotect® fotokatalizátoros bevonatnak köszönhetően ezek a lapok teljesen vízlepergetőek, távol tartják a szennyeződéseket, napsugárzás hatására aktív oxigént képeznek és beltéri használat esetén a bevonatnak köszönhetően antibakteriálisak.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Coem Moire kerámiaburkolatok
 
Coem kerámiaburkolatok

A Coem S.p.a kerámia padlók és burkolóanyagok gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Két kereskedelmi márkájával (Ceramiche Coem és Ceramica Fioranese) illetve ezek üzemeivel a cég nem csak lépést tart a folyamatos technikai fejlődéssel, hanem megfelel a piac folyamatosan növekvő igényeinek, és egyedi kerámia termékek széles skáláját kínálja. Élenjár a technológiai fejlesztésekben és az esztétikai megjelenés formálásában.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Florim Woodslate Life kerámiaburkolat Florim Antique Marble kerámiaburkolat Florim Artifact kerámiaburkolat Florim Crayons kerámiaburkolat
 
Florim Contemporary design kerámiaburkolatok
13 termék

Sokoldalú anyaghasználat és frissesség jellemzi a brandet, a minőséget pedig a "Made in Florim " garancia biztosítja. Greslapjai jó része a természet valamilyen formájára reflektál, hol márvány- hol fa hatású burkolat formájában, s teszi mindezt trendkövető, mégis letisztult formában, hogy remekül tudjon illeszkedni bármilyen belső (vagy akár külső) térbe. Méretekben és felületekben egyaránt páratlan kínálat jellemzi, valamint egyes burkolatai alkalmasak magasabb forgalmat lebonyolító terek burkolására is.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Pave and Go klikkes álpadló rendszer
 
Pave and Go klikkes álpadló rendszer

A Pave and Go rendszer telepítéséhez mindössze néhány szabványos szerszámra van szükség, nincs szükség habarcsra, ragasztóra, vegyi anyagokra. Ez azt jelenti, hogy nincs várakozási idő vagy speciális tisztítási eljárások, a rendszer kiépítését követően az ügyfél azonnal igénybe veheti a kész felületet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mirage Dijon kerámiaburkolat Mirage Mand kerámia burkolat Mirage Nyuma kerámia burkolat Mirage Viceversa kerámia burkolat
 
Mirage Cosmopolitan kerámiaburkolat
32 termék

A több mint 40 éve piacon lévő olasz porcelánburkolatokat gyártó cég hírneve tükrözi termékei minőségét. A gyár lépést tartva a divattal folyamatosan szélesíti palettáját, mellyel egyenesen arányosan nő a minőség is. Mind a dizájnt, mind pedig a méretet és vastagságot tekintve az élmezőnyben jár a Mirage, amit a referenciák is tükröznek. Felsőkategóriás szállodáktól kezdve luxus privát lakásokon keresztül közületi projektekig mindenhol előfordulnak a cég burkolatai, melyek kültérben és beltérben egyaránt felhasználhatók, kollekciótól függően.

32 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ariostea Ultra Balance Azur Ariostea Ultra Fragmenta Biaco Greco Ariostea Ultra Graniti Alaska White Ariostea Ultra Marmi Verde St. Denis
 
Ariostea Ultra gresporcelán burkolatok
15 termék

Akár 300×150 cm-es méretű prémium minőségű gresporcelán burkolatok

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Florim Eccentric Luxe kerámiaburkolatok Florim Heritage Luxe kerámiaburkolatok Florim Atmospheres kerámiaburkolat Ardoise kerámiaburkolat
 
Florim Luxury design kerámiaburkolatok
17 termék

Az időtálló szépséget kutatva a Florim megtalálta a természet legértékesebb kincseit. Luxus és kifinomultság jellemzi kollekcióit egy csipet hedonista életérzéssel. Repertoárja igen széleskörűen lefedi egy épület különböző területeinek és felületeinek burkolatigényét, hiszen a pultra vagy falra burkolható vékonyított nagytáblás kerámiától, a mozaikokon át a 2 cm-es vastagságú, ragasztás nélkül is burkolható greslapokon át minden megtalálható. Felületében is széles a skála, hiszen a magas fényű burkolatoktól a csúszásmentes felületűig széles választéka minden igénynek képes megfelelni, ezen felül pedig a remek minőségű kőporcelán nagyfokú kopásállóságának köszönhetően alkalmas közületi terek burkolására is.

17 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Florim Nature Mood kerámiaburkolatok Florim Sensi kerámiaburkolatok
 
Florim Creative design kerámiaburkolatok
2 termék

A Florim Creative design (korábban Casa dolce Casa – Casamood) burkolatok az elegancia és a kreativitás tökéletes egyensúlyát adják. A változatos színek és természet ihlette minták modern és pihentető légkört teremtenek a belső terekben.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Florim Magnum nagytáblás kerámiaburkolatok - La Roche
 
Florim Magnum nagytáblás kerámiaburkolatok

A Florim nagyméretű kőporcelán lapjai új távlakokat nyitnak az építészeti tervezésben. Széles méretválaszték az egészen nagy méretekig (160×320 cm), változatos megjelenések, mintázatok és felhasználási területek: padló- és falburkolatok, homlokzatburkolat, bel- és kültéri bútorok.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Level gres burkolatok - Concrete Provenza gres burkolatok - Alter Ergon Lombarda Plus Sabbia gres burkolatok Emil Ceramica gres burkolatok - Sixty
 
Emilgroup gres burkolatok
4 termék

A széles termékkínálatban találunk mázas falicsempét, gres padlólapot, extra nagyméretű porcelán burkolatot, bel– és kültéri burkolatokat egyaránt.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ITCOM DEX moduláris kerámia teraszburkoló rendszer
 
ITCOM DEX moduláris kerámia teraszburkoló rendszer

Az ITCOM DEX rendkívül egyszerűen telepíthető, moduláris rendszerű, extrém időtálló teraszburkolat. Az ACL világújdonsága, az ITCOM Dex teraszburkoló rendszer ötvözi a gres kerámia járófelület időtállóságát a rendkívül gyors és egyszerű telepíthetőséggel. A faburkolatokhoz megtévesztésig hasonló megjelenésű minőségi gres kőporcelán járófelület jóval tartósabb, mint a fa és WPC teraszburkolatok. Könnyen tisztán tartható, többféle hagyományos és deck (nútolt) felülettel elérhető, a legapróbb részletekig kitalált teraszburkolat rendszer.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ceramica Fioranese kerámiaburkolatok - Ogi
 
Ceramica Fioranese kerámiaburkolatok

A Ceramica Fioranese a Coem testvérgyára, neve egyet jelent a vezető olasz design-nal a kerámaburkolatok között. Stílusteremtő, minőségi és megfizethető fal és padlóburkolatok.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Zalakerámia projekt burkolatok közületi felhasználásra
 
Zalakerámia projekt burkolatok közületi felhasználásra

A középületek, társasházak felhasználásra szánt úgynevezett projekt lapok kiemelkedő kopásállósági tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek akár színbeli, felületi jellemzői is kombinálhatóak, jelezve a terek, helyiségek elhatárolódását, vagy a lépcsők, szegélyek kezdetét.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Refin gres burkolatok - Affrescati
 
Refin gres burkolatok

A Refin kerámia burkolóanyagok hosszú évek óta bizonyítanak a hazai épületekben, épületeken, hiszen kiemelkedő minőségüknek, legújabb trendek szerinti megjelenésüknek, és nem utolsó sorban nagy projekteken is versenyképes árfekvésüknek köszönhetően a beruházók, építészek és belsőépítészek kedvelt burkolatainak számítanak. Legújabb fejlesztésüknek köszönhetően a hagyományos méretek mellett már a 120x240 cm-es, 120x120 cm-es méretet is megtaláljuk a választékukban, mely ideális lehet - többek között - ragasztott vagy átszellőztetett homlokzatok kialakításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az anyagában színezett, mázatlan kerámia burkolatok beltéren és kültéren, padlófelületeken vagy falfelületeken egyaránt használható hidegburkolatok. Előnyösen alkalmazhatók vizes helyiségek fal- és padlóburkolataként, valamint közlekedőkben, nagyforgalmú terekben. Jellemzően könnyen karbantartható és tisztítható felületet biztosítanak. Mázatlan lapok lehetnek: a kottó, a vörös gres, a gres porcelán, a klinker, valamint a kerámia mozaikcsempe. A kottó extrudálással előállított porózus kerámialap, ezért felületüket ajánlott kezelni, impregnálni. A vörös gres (metlachi) préseléssel készülő színezett, vagy színezetlen burkolóanyag. Fagyálló és kopásálló, alacsony vízfelvételű burkolat. A klinker fagyállósága és nagy teherbírása miatt legtöbbször kültéren, teraszon használatos. A kerámia mozaikcsempék leggyakrabban hálóra vagy papírra ragasztott kivitelben készülnek, mely megkönnyíti beépítésüket. Az anyagában színezett kerámialapok sokféle szín és méretválasztékban megtalálhatók, sima vagy strukturált, matt vagy fényesre csiszolt felülettel. Kültéri burkolás esetén a fagyállóság fenntartása miatt flexibilis ragasztó, vízszigetelő réteg, valamint flexibilis fugázóanyag használata szükséges. Beltérben ragasztásos technikával helyezhetők a padlóra vagy a falra. Nagy igénybevételnek kitett, forgalmas helyiségekben is használhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...