LB Knauf MM 1 falazóhabarcs Hf 10 LB Knauf MM 3 falazóhabarcs Hf 30 LB Knauf MM 3 Trassz habarcs Hf 30 LB Knauf MM 5 falazóhabarcs Hf 50
 
LB Knauf falazóhabarcsok
11 termék

Napjainkban a legáltalánosabb kötőanyag a mész (oltott mész, vagy mészhidrát), illetve a cement. Mindemellett a műemléki épületek, romok falazatainak helyreállításánál mészhidrátot és trasszot mint hidraulikus kötőanyagokat tartalmazó habarcsot használnak.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tytan Professional vékonyágyas falazó ragasztó
 
Tytan Professional vékonyágyas falazó ragasztó

A vékonyágyas falazó ragasztó egy nedvesség hatására kikeményedő, poliuretán hab, melyet építőanyagok ragasztásához fejlesztettek ki. Alkalmazható falazási munkák során.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mörtel-30 falazóhabarcs Mörtel-Y szárazhabarcs
 
King Stone Chemicals habarcsok
2 termék

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
weber 763 KPS falazóhabarcs webermix M5 nagyszilárdságú falazóhabarcs weber 765 KPS hőszigetelő falazóhabarcs weber 804 KPS pórusbeton falazóhabarcs
 
weber habarcsok
7 termék

A Weber habarcsok falazattól és építési céltól függően testreszabott, magas minőségű megoldást nyújtanak, hagyományos és modern falazóanyagok esetén egyaránt.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Porotherm Profi Dryfix extra ragasztóhab
 
Porotherm Profi Dryfix extra ragasztóhab

Speciális összetételű ragasztóhab, kizárólag a Porotherm Profi csiszolt téglatermékekhez. A ragasztóhab árát a norma szerint meghatározott mennyiségben a Porotherm Profi tégla ára tartalmazza.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Porotherm Profi vékony ragasztóhabarcs
 
Porotherm Profi vékony ragasztóhabarcs

Speciális összetételű, vörös színű habarcs kizárólag a Porotherm Profi csiszolt téglatermékekhez. A habarcs árát a norma szerint meghatározott mennyiségben a Porotherm Profi tégla ára tartalmazza.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A habarcsok hézagkitöltésre, ragasztásra, felületképzésre, burkolásra szolgáló építési anyagok. Alkotóanyagai az ivóvíz minőségű víz, adalékanyag (homok vagy kőpor), adalékszer (konzisztenciajavítók, fagyállók és szilárdulásgyorsítók), kötőanyag. Építési mész kötőanyaggal mészhabarcsokat, mészen kívül cementtel is dúsított javított mészhabarcsokat gyártanak. Építési mész és gipsz kötőanyagok keverékéből álló habarcsok a gipszes habarcsok (gipszhabarcsok). A polimer habarcsok kötőanyagát kizárólag polimerek alkotják (pl. epoxi, poliésztergyanta, polimetil). Egyéb kötőanyagokkal vízüveghabarcsot, bitumenhabarcsot, betonithabarcsot gyártanak. Teherelosztásra, a falazóelemek összeragasztására, a falazatok hézagkitöltésére szolgálnak a mész és cement kötőanyagú falazóhabarcsok. A meszes és cementes vakolóhabarcsokkal a falazat végleges felületének kialakítása, védelme, hibáinak javítása lehetséges. Beltéri felületeken kisebb szilárdságú, könnyen bedolgozható belső vakolóhabarcsot, épülethomlokzatokon nagyobb szilárdságú, fagyálló külső vakolóhabarcsot használnak. A cement kötőanyagú, polimer adalékszert is tartalmazó burkoló és ágyazóhabarcsokkal a burkolólapok vízszintes és függőleges felületekre rögzíthetők. A víznyomásnak és talajvíznek kitett falazatoknál vízzáró habarcs alkalmazásával vízhatlan, jó tapadású, repedésmentes felületek hozhatók létre. A perlit vagy polisztirolgyöngy tartalmú habarcsokkal a falazat hőszigetelő képessége javítható. A kopásálló habarcsok az időjárásnak és mechanikai igénybevételnek kitett felületek (pl. lábazatok, beton járófelületek, lépcsők) védelmére lettek kifejlesztve. A laboratóriumok, műszaki és egészségügyi létesítmények radioaktív sugárzás elleni védőrétegeként sugárvédő habarcsok használatosak. A szárazhabarcs zsákos kiszerelésben kapható, és helyszínen, víz hozzáadásával lehet előkészíteni a bedolgozásra. Felhordásuk történhet kézi vagy gépi erővel, injektálással vagy öntött eljárással.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...