Mázas kerámia burkolatok

Zalakerámia padló- és falburkolatok lakótérbe Zalakerámia projekt burkolatok közületi felhasználásra
 
Zalakerámia burkolatok
2 termék

Zalakerámia Zrt. termékkínálatában megtalálhatóak a legtrendibb termékek, úgy mint a minimál, de a tradíciót és romantikát kedvelők is kedvükre válogathatnak a fal- és padlóburkolatok között. Már a termékek tervezésekor az egyediségére törekszenek, hogy a kreatív vásárlók számára is lehetőséget nyújtsanak az egyedi megoldások kivitelezhetőségére. Ezért számos fal- és padlóburkoló családhoz tartozó dekorelem nagy választékban elérhető és variálható.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LOVE TILES kerámia burkolatok
 
LOVE TILES kerámia burkolatok

A LOVE TILES és testvérgyára, a technikai gres burkolatokat gyártó MARGRES az olasz Panaria csoporthoz tartozik, mely csoport az egyik legnagyobb kerámia gyártó a világon. Ez önmagában garancia a minőségre, illetve a versenyképes árakra. A LOVE gyár különleges megjelenésű, de megfizethető árú burkolatai között megtalálhatóak a 35 x 100 cm-es méretű falburkolatok is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A mázas kerámia kültéren teraszra, beltéren padlóra vagy falra használható hidegburkolat. Előnyösen alkalmazható vizes helyiségek fal- és padlóburkolataként, valamint közlekedőkben, nagyforgalmú terekben. Jellemzően könnyen karbantartható és tisztítható felületet biztosít. Alapanyaga lehet a vörösagyag vagy a fehéragyag. A vörösagyag-kerámiákat a máz teszi ellenállóvá, de nem fagyállók. Porózusságuk miatt csak beltérben alkalmazhatók. A fehéragyag-kerámiák kemény, kopásálló, fagyálló lapburkolatok, melyek beltéren és kültéren egyaránt beépíthetők. A biszkvit, azaz a kerámialap teste egylépéses vagy kétlépéses égetéssel vonható be mázzal. Az egylépéses égetés (monocottura) során a rotációs kemencében egy időben ég a biszkvit és a máz. A kétlépéses égetés (bicottura) esetén először a biszkvit, majd a máz égetése történik. A mázas greslapokat vékony mázréteggel vonják be. A burkolólapra égetett máz lehet fényes vagy matt. Nagy színválaszték és szitanyomás egyedi megjelenést biztosíthat a burkolólapoknak. A máz növeli a kopásállóságot és a vízhatlanságot. A mázas kerámia burkolatok kopásállóság és fagyállóság szerint osztályozhatók, mely alapján az ajánlott felhasználási terület is meghatározható.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...