Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok

AirStone kőfurnér burkolatok
 
AirStone kőfurnér burkolatok

Az AirStone burkolatok ultravékony, 100%-ban természetes kőből készült kőfurnér burkolatok, szálerősített műgyantás hordozóréteggel, bel- és kültéri használatra, nedves környezetben és homlokzatokon is alkalmazhatók. Az AirStone a magyarországi StoneConcept prémium burkolat kereskedés által bejegyzett hivatalos márkanév.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Slimcrete flexibilis dekorbeton falburkolat ACL dekorbeton falburkolatok ACL dekorbeton padlóburkolatok
 
ACL dekorbeton fal- és padlóburkolatok kül- és beltérre
3 termék

Csúcsminőségű és egyedi megjelenésű dekorburkolatok betonból, kültérre és beltérbe egyaránt. A portugál ACL dekorbeton gyártó speciális burkolat kollekciói teljesen egyedi hangulatot varázsolnak, legyen szó akár egy belső enteriőrről, vagy egy épület külső homlokzatáról.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Travertin kőburkolatok
 
Travertin kőburkolatok

A Stone Concept Zrt. a Travertin exkluzív kőburkolatokat közvetlenül a törökörszági kőbányából szerzi be, hatalmas raktárkészlettel rendelkeznek és egyedi megmunkálást is vállalnak rövid határidővel.

Termék kártya
Krausz beton térburkoló lap
 
Krausz beton térburkoló lap

A Krausz kültéri beton térburkoló lapok csúszásmentes felülettel készülnek. Lapméretek: 1x2 méter, és 1x1 méter, 4 cm-es vastagságban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kőburkolatokat a beltéri és kültéri felületek díszítésére és védelmére alkalmazzák. Anyaguk szerint megkülönböztethetők a természetes kövek (márvány, onyx, lávakő, homokkő, gránit, mészkő, travertin, kvarcit, andezit, gneisz, riolit) valamint a műkövek.

A természetes kövek formájuk szerint lehetnek vágott kövek, szabálytalan kövek, kőpanelek illetve kőmozaikok. A kőburkolatok készülhetnek homokfújt, csiszolt, antikolt, stokkolt, vagy kefélt felületi megmunkálással. A kövek lerakása, beépítése ragasztott, homokágyas és szerelt, konzolos technológiával történik. A kőburkolatok tartós és esztétikus megjelenést biztosítanak a beltéri helyiségek padlóin, falain és kültéren teraszokon, lépcsőkön, kerítéseken, pilléreken. A szabadban és a vizes helyiségekben, konyhákban használt burkolatoknál előnyösek a jó vízzáróságú, tömör, illetve impregnálással kezelt kövek alkalmazása. Belső járófelületeknél a kőburkolatok alá padlófűtés építhető. Falburkolatok és padlóburkolatok mellett a kőburkolatok lépcsőburkolatként, kandallóburkolatként, díszítő elemként is felhasználhatóak.

Az üzemekben vagy manufaktúrákban gyártott, jellemzően lap formájú betonburkolatok, műkövek, cementlapok készülhetnek követ utánzó felülettel vagy a felhasznált anyagok lehetőségeit más módon kihasználó különféle textúrával, geometrikus vagy egyéb díszítő mintázattal, monokróm illetve színes kivitelben. A négyzet vagy téglalap formájú lapok mellett hatszögű, nyolcszögű és egyéb alakzatok is lehetségesek. Beépítésük – terméktől függően – történhet járófelületekre, falfelületekre, vizes vagy száraz, szerelt technológiával. A lapok felületére felvitt felső réteg magas színtartósságot, kopásállóságot biztosít.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...