Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok

Slate Design LiteStone kőfurnér Slate Design Translucent kőfurnér
 
Slate Design kőfurnér burkolatok
2 termék

A Slate Design innovatív kőfurnér termékek természetes kövek különböző rétegeinek szétválasztásával jöttek létre. A termék egyik oldala valódi kő, a hátoldala pedig fekete vagy áttetsző üvegszál erősítéses műgyanta, vagy természetes rost (LiteStone, Translucent). Ennek köszönhetően egy rugalmas, hajlékony, könnyű, valódi kőburkolatot kapunk, mely számos kül- és beltéri felületre felragasztható. A kőfurnér lapok standard 122x61 cm-es lapméretben, vagy akár 244x122 cm-es extra tábla méretben vásárolhatók meg, vastagságuk kiviteltől függően 0,5-2,0 mm, súlyuk mindössze 0,8-1,7 kg/m². A termék kedvező tulajdonságai miatt könnyen, gyorsan, zaj és pormentesen elvégezhető bármely lakás, üzlet, szálloda igényes felújítása. A 35 féle természetes textúrából szinte bármely enteriőrhöz, homlokzathoz megtalálható az ideális kőfurnér burkolat.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Formosa Exclusive kőmozaikok
 
Formosa Exclusive kőmozaikok

A különleges, de természetes hatás eléréshez ajánlják az Exclusive Design kőmozaik burkolatokat. A kőmozaik termékek impregnált sav- és lúgálló üvegszövet hordozó rétegre kerülnek felhordásra. Ajánlják, fürdőszobákba, konyhákba, nappaliba, irodákba oldalfal és aljzat burkolataként.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Petrus 3D-s design beton burkolatok
 
Petrus 3D-s design beton burkolatok

A Petrus Evident Design 100%-ban magyar, 3D-s design burkolatokat és homlokzati elemeket gyártó vállalat. Hosszú kísérletezés és egy gondosan összeállított receptúra alapján találta meg a gyártó a végső alapanyagot, melyből kollekciói születnek. A termékek minden szükséges európai uniós szabványnak megfelelnek, melyet dokumentumok igazolnak. Jelenleg 16 kollekcióval és 14 alapszínnel rendelkezik a Petrus, de egyedi szín rendelése is lehetséges. A kollekciókhoz – a tényleges mintákon túl - társulnak digitális katalógusok és CAD fájlok, melyek megkönnyítik tervezők, belsőépítészek munkáját. A termékek közületi és lakossági felhasználásra egyaránt kiválóak, melyet a gyártó eddigi referenciái bizonyítanak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ACL dekorbeton fal- és padlóburkolatok kül- és beltérre
 
ACL dekorbeton fal- és padlóburkolatok kül- és beltérre

Csúcsminőségű, és teljesen egyedi megjelenésű dekorburkolatok betonból, kültéren és beltérben egyaránt. Végre Magyarországon is elérhetőek a portugál ACL dekorbeton gyártó speciális burkolat kollekciói, melyek teljesen egyedi hangulatot varázsolnak legyen szó akár egy belső enteriőrről, vagy egy épület külső homlokzatáról.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kőburkolatokat a beltéri és kültéri felületek díszítésére és védelmére alkalmazzák. Anyaguk szerint megkülönböztethetők a természetes kövek (márvány, onyx, lávakő, homokkő, gránit, mészkő, travertin, kvarcit, andezit, gneisz, riolit) valamint a műkövek.

A természetes kövek formájuk szerint lehetnek vágott kövek, szabálytalan kövek, kőpanelek illetve kőmozaikok. A kőburkolatok készülhetnek homokfújt, csiszolt, antikolt, stokkolt, vagy kefélt felületi megmunkálással. A kövek lerakása, beépítése ragasztott, homokágyas és szerelt, konzolos technológiával történik. A kőburkolatok tartós és esztétikus megjelenést biztosítanak a beltéri helyiségek padlóin, falain és kültéren teraszokon, lépcsőkön, kerítéseken, pilléreken. A szabadban és a vizes helyiségekben, konyhákban használt burkolatoknál előnyösek a jó vízzáróságú, tömör, illetve impregnálással kezelt kövek alkalmazása. Belső járófelületeknél a kőburkolatok alá padlófűtés építhető. Falburkolatok és padlóburkolatok mellett a kőburkolatok lépcsőburkolatként, kandallóburkolatként, díszítő elemként is felhasználhatóak.

Az üzemekben vagy manufaktúrákban gyártott, jellemzően lap formájú betonburkolatok, műkövek, cementlapok készülhetnek követ utánzó felülettel vagy a felhasznált anyagok lehetőségeit más módon kihasználó különféle textúrával, geometrikus vagy egyéb díszítő mintázattal, monokróm illetve színes kivitelben. A négyzet vagy téglalap formájú lapok mellett hatszögű, nyolcszögű és egyéb alakzatok is lehetségesek. Beépítésük – terméktől függően – történhet járófelületekre, falfelületekre, vizes vagy száraz, szerelt technológiával. A lapok felületére felvitt felső réteg magas színtartósságot, kopásállóságot biztosít.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...