Kőburkolatok, betonlapok, cementlapok

ANTIQUE STONE Limestone Sly fényes 30 x 60 burkolatok
 
ANTIQUE STONE Limestone Sly fényes burkolatok, 30 x 60 cm

Nagyobb beltéri fal- és padlófelületek, valamint nagyobb kültéri falfelületek, homlokzatok minimalista és modern stílusú burkolásához javasolt. Több fajta (12, 15 20 mm, nem kalibrált) vastagságban is kérhető. Többféle felülettel (fényes, matt, kefélt, stokkolt) is rendelhető. A vékonyabb lapok burkolatsúlya csekély, (30 kg/m²) így akár vastag szigetelésre is felrakható a felület erősítése nélkül, illetve beltéri burkolás esetén minimális ragasztóanyag is biztonságosan fogja a felületet. A vastagabb lapokat teraszok, padlók, beltéri padlók és falak, valamint csak vékony, vagy szigetelést nem igénylő kültéri falfelületek burkolásához ajánlott. Tervezési döntéstől függően rakható kötésbe és rácsba, zárt, vagy vékony fugával. Egységes méretéből adódóan nem igényel komolyabb burkolási tervezést, egyszerűen sorba rakható. Kérhető Cross Cut (kereszt irányú) vagy Vein Cut (vízszintes, erezetre, illetve travertin stílusban) vágott felülettel. A Vein Cut típus kefélt vagy fényes felülettel mutat jól, főként falburkolatként, a Cross Cut típust stokkolt, matt, vagy kefélt felülettel csúszásmentes padlóburkolatként is tökéletes.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ANTIQUE STONE Light Travertin antikolt Mini Pattern szett burkolatok ANTIQUE STONE Light Travertin kefélt 10 x változó hossz burkolólap ANTIQUE STONE Light Travertin antikolt French Pattern szett burkolat ANTIQUE STONE Light Travertin roppantott 5 x változó hossz burkolat
 
ANTIQUE STONE Light Travertin burkolatok
5 termék

Természetes kövek, melyek lépést tartanak a változó divattal és az új trendekkel. A travertin (mésztufa) nyugalmat, harmóniát közvetít, valamint időtlenséget sugall.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Formosa Exclusive kőmozaikok
 
Formosa Exclusive kőmozaikok

A különleges, de természetes hatás eléréshez ajánlják az Exclusive Design kőmozaik burkolatokat. A kőmozaik termékek impregnált sav- és lúgálló üvegszövet hordozó rétegre kerülnek felhordásra. Ajánlják, fürdőszobákba, konyhákba, nappaliba, irodákba oldalfal és aljzat burkolataként.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ACL dekorbeton fal- és padlóburkolatok kül- és beltérre
 
ACL dekorbeton fal- és padlóburkolatok kül- és beltérre

Csúcsminőségű, és teljesen egyedi megjelenésű dekorburkolatok betonból, kültéren és beltérben egyaránt. Végre Magyarországon is elérhetőek a portugál ACL dekorbeton gyártó speciális burkolat kollekciói, melyek teljesen egyedi hangulatot varázsolnak legyen szó akár egy belső enteriőrről, vagy egy épület külső homlokzatáról.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A kőburkolatokat a beltéri és kültéri felületek díszítésére és védelmére alkalmazzák. Anyaguk szerint megkülönböztethetők a természetes kövek (márvány, onyx, lávakő, homokkő, gránit, mészkő, travertin, kvarcit, andezit, gneisz, riolit) valamint a műkövek.

A természetes kövek formájuk szerint lehetnek vágott kövek, szabálytalan kövek, kőpanelek illetve kőmozaikok. A kőburkolatok készülhetnek homokfújt, csiszolt, antikolt, stokkolt, vagy kefélt felületi megmunkálással. A kövek lerakása, beépítése ragasztott, homokágyas és szerelt, konzolos technológiával történik. A kőburkolatok tartós és esztétikus megjelenést biztosítanak a beltéri helyiségek padlóin, falain és kültéren teraszokon, lépcsőkön, kerítéseken, pilléreken. A szabadban és a vizes helyiségekben, konyhákban használt burkolatoknál előnyösek a jó vízzáróságú, tömör, illetve impregnálással kezelt kövek alkalmazása. Belső járófelületeknél a kőburkolatok alá padlófűtés építhető. Falburkolatok és padlóburkolatok mellett a kőburkolatok lépcsőburkolatként, kandallóburkolatként, díszítő elemként is felhasználhatóak.

Az üzemekben vagy manufaktúrákban gyártott, jellemzően lap formájú betonburkolatok, műkövek, cementlapok készülhetnek követ utánzó felülettel vagy a felhasznált anyagok lehetőségeit más módon kihasználó különféle textúrával, geometrikus vagy egyéb díszítő mintázattal, monokróm illetve színes kivitelben. A négyzet vagy téglalap formájú lapok mellett hatszögű, nyolcszögű és egyéb alakzatok is lehetségesek. Beépítésük – terméktől függően – történhet járófelületekre, falfelületekre, vizes vagy száraz, szerelt technológiával. A lapok felületére felvitt felső réteg magas színtartósságot, kopásállóságot biztosít.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...