Husqvarna Superfloor™ betonpadló

Husqvarna Superfloor™ betonpadló

Ideális választás az ipari, kereskedelmi és egyéb nagy forgalmú területekre

A Husqvarna Superfloor™ kihozza a legjobb tulajdonságokat a betonpadlóból, ami a világ egyik legtartósabb, legkönnyebben karbantartható és legsokoldalúbb padlóját eredményezi.

Husqvarna Superfloor™ betonpadló
Husqvarna Superfloor™ betonpadló

A Husqvarna Superfloor™ egy padlómegoldási folyamat, amely gépek, szerszámok és segédanyagok teljes koncepcióját foglalja magába. A Husqvarna Superfloor™ eljárás során az egyszerű beton több lépésben, mechanikusan finomított, polírozott, valamint diffúzióra alkalmas betonpadlóvá alakul, mely így már megfelel a professzionális padlófelületekkel szemben támasztott magas szintű követelményeknek is. A beton mechanikus csiszolása lépésről lépésre történik előre meghatározott folyamatnak megfelelően, hogy a végén elérjék a Husqvarna Superfloor™ kívánt jellemzőit.

Felhasználási területek

A természetesen szép felületű Husqvarna Superfloor™ padló szinte bárhol alkalmazható. Tartóssága és felületi egyenletessége ideálissá teszi gyárakban és raktárakban történő felhasználásra. A könnyen tisztítható felületének köszönhetően pedig népszerű választás iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, boltok, repülőtéri terminálok, edzőtermek és ipari területek számára is.

Husqvarna Superfloor™ betonpadló
Husqvarna Superfloor™ betonpadló

Egyszerű karbantartás

A Husqvarna Superfloor™ padlót nagyon könnyű újszerű állapotban tartani. A betonpadló tisztításának egyik módja, a Husqvarna Hiperclean gyémántkorongokkal ellátott padlótisztító gép használata. Ez nemcsak tisztítja a padlót, hanem mikropolírozza is (kizárólag víz használatával). A másik mód a kézi tisztítás – például porszívóval vagy nedves felmosóval –, mellyel szintén nagyon könnyen és gyorsan elvégezhető a padló tisztítása.

Husqvarna Superfloor™ betonpadló - könnyű karbantarthatóság
Husqvarna Superfloor™ betonpadló - könnyű karbantarthatóság

Csúszásmentes

A Husqvarna Superfloor™ padló a csúszásos balesetek elkerülése szempontjából biztonságosabb (még nedves állapotban is), mint sok más padlómegoldás. A Husqvarna Superfloor™ ezen tulajdonsága biztonságosabb és kényelmesebb munkakörnyezetet teremt. Valamennyi vizsgált Husqvarna Superfloor™ felület megfelelt az EN 14617-3 és az ANSI A326.3 szabványnak, a mérési eredmények jóval a szabványos 0,42-es határérték engedélyezett tartományán belül voltak (száraz és nedves körülmények között egyaránt).

Költséghatékony

A Husqvarna Superfloor™ polírozott betonpadló rendkívül költséghatékony megoldás. Kialakításának négyzetméterenkénti telepítési költsége alacsony, mivel általában a beton már a helyszínen megtalálható. Kiemelkedő tartósságából és alacsony karbantartási igényéből adódóan a Husqvarna Superfloor™ padló életciklusköltsége nagyon versenyképes a hagyományos ipari padlókkal szemben.

Szikra- és tűzálló

Számos üzemben szigorú követelményeket támasztanak az elektrosztatikus kisüléssel (ESD) szembeni ellenállásra vonatkozóan. A Husqvarna Superfloor™ padlót az IEC 61340-5-1, IEC 61340-4-1, IEC 61340-4-5 szabványoknak megfelelően tesztelték, és megfelel az amerikai ANSI/ESD szabványnak, így még ESD-érzékeny környezetben is alkalmazható. A Husqvarna Superfloor™ megfelel az EU legmagasabb, A1 fl (EN 13501-1 szerinti) tűzvédelmi besorolásának is, ezért teljes mértékben tűzállónak tekinthető.

Husqvarna Superfloor™ betonpadló
Husqvarna Superfloor™ betonpadló

A Husqvarna Superfloor™ padló főbb jellemzői:

  • Nagyon tartós és ellenálló, élettartama megegyezik a betonéval, ami akár 30 év is lehet.
  • Nem áll fenn a lepattogzás veszélye.
  • Alacsony életciklusköltség: köszönhető a hosszú élettartamnak és annak, hogy az eredeti állapot hosszú éveken keresztül költséghatékonyan és vegyszermentesen (környezetbarát módon) fenntartható.
  • Ugyanolyan jól működik új padlók esetében, mint meglévő padlók felújításakor.
  • A jól kivitelezett, sima felületen minimális rezgést mutat, ha targoncával mozgatjuk rajta az árut (szinte vibrációmentes a felület), ezzel is csökkentve a vibrációból származó esetleges problémákat.
  • A padlófelület nem porlódik, ami egészségesebb környezetet biztosít.
  • A csiszolási folyamat teljesen száraz, nincs iszap vagy víz, aminek kezeléséről gondoskodni kellene.
  • Megfelel a tűzbiztonság, az elektrosztatikus kisüléssel (ESD) szembeni ellenállás, a beltéri levegőminőség és a csúszásgátlás szabványainak.
  • Mérésekkel bizonyítható, hogy az egyik legbiztonságosabb padló. Nagyon jó mérési eredményeket produkál nedves felület esetén is, ugyanakkor kiemelkedően jó a vezetőképessége (ESD) is.

Négyféle felületi megjelenés

A Husqvarna Superfloor™ padló négyféle (Platinum, Gold, Silver, Satin), előre meghatározott felületi megjelenéssel érhető el.

Husqvarna Superfloor™ betonpadló 4-féle típus
Husqvarna Superfloor™ betonpadló 4-féle típus

Platinum: olyan magasan polírozott betonpadló kialakítására alkalmas, melyben tisztán látható az aggregátum. A sokszori csiszolás és polírozás simább és egyenletesebb padlót eredményez, jelentős mennyiségű látható aggregátummal és páratlan kopásállósággal. A Superfloor™ Platinum a legnépszerűbb padlómegoldás és a legtöbb alkalmazáshoz jó választást jelent. Ennél a padlótípusnál fontos a nagy fokú ellenálló képesség (terhelés, forgalom, külső behatások), az esztétika és a fenntarthatóság hármasának együttese.

Gold: ezzel a módszerrel magasan polírozott betonpadló alakítható ki, melyben a finomtól a közepesig terjedő aggregátum látható ("finom" szint). A Gold esetében a padló nincs olyan mélyre csiszolva, mint a Platinumnál, felülete azonban ugyanolyan fényesre polírozott. A Superfloor™ Gold olyan betonpadlók esetében javasolt, melyek már eredendően is simák és egyenletesek. Magyarországon ez az egyik legkedveltebb Superfloor™ koncepció, mely ár/érték arányban verhetetlen.

Silver: alkalmazásával matt betonpadló alakítható ki, melyben tisztán látható az aggregátum. A Superfloor™ Silver a Platinum matt változata. Mivel a csiszolási mélység azonos és az aggregátum expozíciója erőteljes, ezért a padló nagyon erős lesz. Kiváló választás akkor, ha nincs szükség vagy igény jól tükröződő padlóra. Cél a látható kavicsszerkezet és a selymes fényesség.

Satin: a félig láthatóvá tett aggregátummal és közepesen fényes megjelenésű felületével a Superfloor™ Satin ideális választás beltéri alkalmazás esetén kiskereskedelmi területek, üzlet kirakatok és beltéri nyilvános terek számára. A Superfloor™ Satin egy olyan padló, amely funkcionalitást és alacsony karbantartási igényt biztosít, ugyanakkor esztétikailag is tetszetős. Elsősorban kéregerősített padlókból készítik.

Husqvarna Superfloor™ betonpadló
Husqvarna Superfloor™ betonpadló
A hírben szereplő termékek
Husqvarna PG 540 bolygóműves padlócsiszoló Husqvarna PG 830 RC távirányítású bolygóműves padlócsiszoló Husqvarna HTC 950 RX bolygóműves padlócsiszoló
 
Husqvarna bolygóműves padlócsiszolók
3 termék

A Husqvarna bolygóműves padlócsiszolók alkalmazhatóak korábbi bevonatok eltávolítására, beton- és természetes kőfelületek egyengetésére, csiszolására és polírozására. Tökéletes választást jelentenek a Husqvarna Superfloor™ betonpolírozó rendszerhez.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna S 36 porszívó Husqvarna T 7500 ipari porszívó Husqvarna HTC D80 porelszívó Husqvarna W 70 P ipari nedves por- és iszapelszívó
 
Husqvarna por- és iszapkezelők
5 termék

A Husqvarna nagy teljesítményű por- és iszapkezelő berendezései lefedik az építőipar minden igényét és alkalmazási területét. Hatékony segítséget nyújtanak a beton vágása, fúrása vagy csiszolása közben keletkezett por és iszap kezeléséhez, biztosítva ezzel az egészséges munkakörnyezetet, és lehetővé téve a vonatkozó szabályok és előírások maradéktalan betartását. A széles termékválasztékban megtalálhatók a kisméretű, 1 fázisú, H osztályú porelszívók, a hatékony iszapelszívók, valamint a nagy, 3 fázisú, H osztályú porelszívók is.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna EZ PREP felületelőkészítő szerszám - PR0 Husqvarna EZ XX fémkötésű gyémánt betoncsiszoló szerszám Husqvarna SF műgyanta kötésű szerszámok betonpolirozáshoz
 
Husqvarna gyémánt szerszámok
3 termék

A Husqvarna gyémánt szerszámok a felület-előkészítési és padló karbantartási folyamat minden lépéséhez tökéletesen illeszkednek, legyen szó a legkeményebb betonfelületek csiszolásáról, polírozásáról vagy éppen egy korábbi bevonat eltávolításáról. Hatékonyan segítik a gyakran nehéz, megerőltető és időigényes munkát.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna GM 3000 padlófugázó Husqvarna Cure (K) padlókeményítő szer Premium GUARD SB oldószer alapú padlóvédő szer
 
Husqvarna padlókezelő termékek
3 termék

A Husqvarna termékkínálatában számos padlókezelő termék érhető el, melyek alkalmazásával a betonpadlóknak szépség, szilárdság és funkcionalitás adható.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
A Husqvarna Superfloor™ padló szakszerű kivitelezése
A Husqvarna Superfloor™ padló szakszerű kivitelezése
A technológiai előírások betartása garantálja a tartós és gazdaságos végeredményt
A Husqvarna Superfloor™ padló szakszerű kivitelezése
Kategóriák
Ipari porszívók, építőipari légtisztító gépek
Ipari porszívók, építőipari légtisztító gépek
Falcsiszoló, padlócsiszoló és padlómaró gépek
Falcsiszoló, padlócsiszoló és padlómaró gépek
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Takarítógépek, takarítóeszközök, tisztítószerek
Takarítógépek, takarítóeszközök, tisztítószerek
Építőipari gépek, eszközök
Építőipari gépek, eszközök
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...