Ipari padlók, ipari padlóbevonatok

Sikafloor®-4400 DecoCem padlóburkolat Sikafloor-235 ESD padlóburkolat Sikafloor®-2510 W multifunkciós epoxi padlóbevonat Sikafloor® Dry Shake Terrazzo padló
 
Sika ipari padlóbevonatok
11 termék

A Sikafloor ipari padlóbevonatok alkalmasak száraz és nedves technológiájú gyártó- és élelmiszeripari üzemek, raktározási és logisztikai célú terek padlóbevonatának. Hűtőházak padlója, fokozott vegyi igénybevételnek kitett padlók és tisztaterek padlói is készíthetők velük. Vezetőképes padlóbevonatok is előállíthatók elektrotechnikai gyártóüzemekben. Parkolóházak és mélygarázsok járófelületei mind vízszintesen mind lejtésben elkészíthetők. Erkélyekhez, loggiákhoz és lépcsőkhöz is alkalmazhatók, sőt a magas esztétikai igényeket is kielégítik.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna GM 3000 padlófugázó Husqvarna Cure (K) padlókeményítő szer Premium GUARD SB oldószer alapú padlóvédő szer
 
Husqvarna padlókezelő termékek
3 termék

A Husqvarna termékkínálatában számos padlókezelő termék érhető el, melyek alkalmazásával a betonpadlóknak szépség, szilárdság és funkcionalitás adható.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mapefloor CPU+/TC padlóbevonat Mapefloor I 300 SL padlóbevonat Mapefloor I 302 SL padlóbevonat Mapecoat I 24 padlóbevonat
 
Mapei padlóbevonatok
7 termék

Műgyanta alapú és cementkötésű termékek és kiegészítők.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
StoPox BB OS bevonat StoPox GH 530 alapozó StoPox GH 205 alapozó StoPox KU 614 bevonat
 
Sto ipari padlóbevonatok
12 termék

Minden padlóra megfelelő bevonatot. A Sto ennek jegyében olyan bevonatrendszereket fejlesztett ki, melyek sokoldalú megoldást nyújtanak a különféle követelményekre, ellenállnak a kisebb vagy nagyobb igénybevételnek, vegyi anyagoknak, mindeközben tetszetősek, és nincs káros élettani hatásuk. A hatékonyság,gazdaságosság és bedolgozhatóság területén okosan megtervezett megoldásokra számíthatnak a tervezők, építtetők és beruházók. A Sto termékei és termékrendszerei tökéletes összhangban állnak a legkülönbözőbb felhasználási területek követelményeivel, így kiválóan használhatók ipari létesítményekben, beleértve a tisztatereket is, kereskedelmi és középületben, parkolóházak vagy balkonok padlóbevonataként.

12 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Conica dekor padlóburkolati rendszerek Conica ipari és üzemi padlók Conica mélygarázs burkolatok Conica vízhatlan burkolatrendszer
 
Conica funkcionális burkolatok
5 termék

Az ideális burkolat típus kiválasztását sok dolog befolyásolhatja, olyanok mint a felület nagysága, funkciója, ellenállósága, rugalmasság, esztétikai megjelenése. A Conica termékpalettája egy sor megoldási lehetőséges kínál a legtöbb padlóburkolat típushoz. Nagy múltú tapasztalatát és szakértelmét felhasználva, a kutatás és fejlesztés része a minden napjainknak. A folyamatos fejlesztések részét képezik az ipari, középületi, lakóingatlan, parkoló, vízhatlan és járdaburkolati rendszerek.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
RinolDRT csiszolt betonpadlók
 
RinolDRT csiszolt betonpadlók

A RinolDRT egy olyan gépesített eljárás, mely gyémánt csiszolóanya­gokkal, valamint tömörségfokozó és felületvédő szerek együttes hasz­nálatával sík, pormentes és könnyen karbantartható felületeket hoz létre. A polírozott beton a kezelés költségeit és átfutási idejét tekintve az egyik leghatékonyabb padlókezelési megoldás. A beton polírozásának számos módja van, és a megfelelő módszer kiválasztása az ügyfél által kerese­tt esztétika függvénye. Három különböző fényességi szint választható: matt, félfényes és magasfényű kivitel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az ipari padlók és monolit padlóbevonatok készítése olyan járófelületet eredményez, amely a különleges terheléseket, hőhatásokat és vegyi hatásokat elbírja. Az ipari padlók alkalmazhatók gyárakban, üzemekben, raktárakban valamint irodákban és középületekben is. A monolit padlóknál elsődleges szempont a vékony rétegvastagságú, nagy kopásállóságú, biztonságos és egyenletes felületkialakítás, illetve a könnyű karbantarthatóság. Az ipari padlóknál elvárás lehet az elektromos vezetőképesség, a vízállóság, a rezgéscsillapítás és hangszigetelés, valamint a szélsőséges hőmérséklet eltűrése, kültéri alkalmazásnál az UV-állóság és a színstabilitás is. A helyszínen öntött záróréteg védő, póruszáró tulajdonsággal, esetenként csúszásgátló kiképzéssel rendelkezik. Az önterülő habarcspadlók kéregerősítő tulajdonságúak, nagy teherbírású burkolatot képezve a betonaljzat felületét keményítik. Az öntött műgyanta padlók epoxi, poliuretán, akril vagy poliészter alapanyaggal készülnek, fugamentes, nagy színválasztékú, sima felület képezhető belőlük. A műgyanta bevonatok betonfelületeken, meglévő padlóburkolatokon védőrétegként funkcionálnak, illetve a padlónak új megjelenést kölcsönöznek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...