Ipari padlók, ipari padlóbevonatok

Sikafloor-151 kétkomponensű epoxigyanta Sikafloor-264 kétkomponensű epoxigyanta Sikafloor-400 N Elastic+ egykomponensű epoxigyanta Sikafloor-20 PurCem esztrich
 
Sika ipari padlóbevonatok
6 termék

A Sikafloor ipari padlóbevonatok alkalmasak száraz és nedves technológiájú gyártó- és élelmiszeripari üzemek, raktározási és logisztikai célú terek padlóbevonatának. Hűtőházak padlója, fokozott vegyi igénybevételnek kitett padlók és tisztaterek padlói is készíthetők velük. Vezetőképes padlóbevonatok is előállíthatók elektrotechnikai gyártóüzemekben. Parkolóházak és mélygarázsok járófelületei mind vízszintesen mind lejtésben elkészíthetők. Erkélyekhez, loggiákhoz és lépcsőkhöz is alkalmazhatók, sőt a magas esztétikai igényeket is kielégítik.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Conica ipari és üzemi padlók
 
Conica ipari és üzemi padlók

A Conica kiváló minőségű poliuretán és epoxi bázisú műgyanta padlóburkolati rendszereket kínál, melyek nagy rugalmassággal rendelkeznek, könnyű kivitelezést és hosszú távú megoldást szavatolnak. A padlóburkolatok testreszabhatóak a különböző keménységi és rugalmassági igények szerint. Gyártócsarnokokba, raktárakba, üzemekbe, üzlethelyiségekbe és irodákba alkalmazhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mapefloor CPU/TC padlóbevonat Mapefloor I 300 SL padlóbevonat Mapefloor I 302 SL padlóbevonat Mapecoat I 24 padlóbevonat
 
Mapei padlóbevonatok
5 termék

Műgyanta alapú és cementkötésű termékek és kiegészítők.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az ipari padlók és monolit padlóbevonatok készítése olyan járófelületet eredményez, amely a különleges terheléseket, hőhatásokat és vegyi hatásokat elbírja. Az ipari padlók alkalmazhatók gyárakban, üzemekben, raktárakban valamint irodákban és középületekben is. A monolit padlóknál elsődleges szempont a vékony rétegvastagságú, nagy kopásállóságú, biztonságos és egyenletes felületkialakítás, illetve a könnyű karbantarthatóság. Az ipari padlóknál elvárás lehet az elektromos vezetőképesség, a vízállóság, a rezgéscsillapítás és hangszigetelés, valamint a szélsőséges hőmérséklet eltűrése, kültéri alkalmazásnál az UV-állóság és a színstabilitás is. A helyszínen öntött záróréteg védő, póruszáró tulajdonsággal, esetenként csúszásgátló kiképzéssel rendelkezik. Az önterülő habarcspadlók kéregerősítő tulajdonságúak, nagy teherbírású burkolatot képezve a betonaljzat felületét keményítik. Az öntött műgyanta padlók epoxi, poliuretán, akril vagy poliészter alapanyaggal készülnek, fugamentes, nagy színválasztékú, sima felület képezhető belőlük. A műgyanta bevonatok betonfelületeken, meglévő padlóburkolatokon védőrétegként funkcionálnak, illetve a padlónak új megjelenést kölcsönöznek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...