Ipari padlók, ipari padlóbevonatok

Sikafloor®-2510 W multifunkciós epoxi padlóbevonat Sikafloor® Dry Shake Terrazzo padló Sikafloor-151 kétkomponensű epoxigyanta Sikafloor-264 kétkomponensű epoxigyanta
 
Sika ipari padlóbevonatok
10 termék

A Sikafloor ipari padlóbevonatok alkalmasak száraz és nedves technológiájú gyártó- és élelmiszeripari üzemek, raktározási és logisztikai célú terek padlóbevonatának. Hűtőházak padlója, fokozott vegyi igénybevételnek kitett padlók és tisztaterek padlói is készíthetők velük. Vezetőképes padlóbevonatok is előállíthatók elektrotechnikai gyártóüzemekben. Parkolóházak és mélygarázsok járófelületei mind vízszintesen mind lejtésben elkészíthetők. Erkélyekhez, loggiákhoz és lépcsőkhöz is alkalmazhatók, sőt a magas esztétikai igényeket is kielégítik.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Mapefloor CPU/TC padlóbevonat Mapefloor I 300 SL padlóbevonat Mapefloor I 302 SL padlóbevonat Mapecoat I 24 padlóbevonat
 
Mapei padlóbevonatok
7 termék

Műgyanta alapú és cementkötésű termékek és kiegészítők.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sikafloor®-2510 W multifunkciós epoxi padlóbevonat
 
Sikafloor®-2510 W multifunkciós epoxi padlóbevonat

A Sikafloor®-2510 W egy vizes bázisú, alacsony VOC kibocsátású és sokoldalúan felhasználható (multifunkcionális) műgyanta bevonat, mely ideális megoldás kis- és közepes igénybevételnek kitett padlók esetén. A Sikafloor®-2510 W epoxigyanta bevonati rendszer egyesíti a hagyományos epoxigyanta vastagbevonatok és vékonybevonatok előnyeit. Egyetlen epoxigyanta anyag alkalmazásával lehetőség nyílik a legkülönbözőbb műszaki tartalommal rendelkező bevonati rendszerek kivitelezésére (hengerezett vékonybevonati rendszerek, öntött-, sima, vagy csúszásmentes felületi kialakítású műgyanta vastagbevonati rendszerek).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Husqvarna GM 3000 padlófugázó Husqvarna Cure (K) padlókeményítő szer Premium GUARD SB oldószer alapú padlóvédő szer
 
Husqvarna padlókezelő termékek
3 termék

A Husqvarna termékkínálatában számos padlókezelő termék érhető el, melyek alkalmazásával a betonpadlóknak szépség, szilárdság és funkcionalitás adható.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
RinolDRT csiszolt betonpadlók
 
RinolDRT csiszolt betonpadlók

A RinolDRT egy olyan gépesített eljárás, mely gyémánt csiszolóanya­gokkal, valamint tömörségfokozó és felületvédő szerek együttes hasz­nálatával sík, pormentes és könnyen karbantartható felületeket hoz létre. A polírozott beton a kezelés költségeit és átfutási idejét tekintve az egyik leghatékonyabb padlókezelési megoldás. A beton polírozásának számos módja van, és a megfelelő módszer kiválasztása az ügyfél által kerese­tt esztétika függvénye. Három különböző fényességi szint választható: matt, félfényes és magasfényű kivitel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Conica dekor padlóburkolati rendszerek Conica ipari és üzemi padlók Conica mélygarázs burkolatok Conica vízhatlan burkolatrendszer
 
Conica funkcionális burkolatok
5 termék

Az ideális burkolat típus kiválasztását sok dolog befolyásolhatja, olyanok mint a felület nagysága, funkciója, ellenállósága, rugalmasság, esztétikai megjelenése. A Conica termékpalettája egy sor megoldási lehetőséges kínál a legtöbb padlóburkolat típushoz. Nagy múltú tapasztalatát és szakértelmét felhasználva, a kutatás és fejlesztés része a minden napjainknak. A folyamatos fejlesztések részét képezik az ipari, középületi, lakóingatlan, parkoló, vízhatlan és járdaburkolati rendszerek.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az ipari padlók és monolit padlóbevonatok készítése olyan járófelületet eredményez, amely a különleges terheléseket, hőhatásokat és vegyi hatásokat elbírja. Az ipari padlók alkalmazhatók gyárakban, üzemekben, raktárakban valamint irodákban és középületekben is. A monolit padlóknál elsődleges szempont a vékony rétegvastagságú, nagy kopásállóságú, biztonságos és egyenletes felületkialakítás, illetve a könnyű karbantarthatóság. Az ipari padlóknál elvárás lehet az elektromos vezetőképesség, a vízállóság, a rezgéscsillapítás és hangszigetelés, valamint a szélsőséges hőmérséklet eltűrése, kültéri alkalmazásnál az UV-állóság és a színstabilitás is. A helyszínen öntött záróréteg védő, póruszáró tulajdonsággal, esetenként csúszásgátló kiképzéssel rendelkezik. Az önterülő habarcspadlók kéregerősítő tulajdonságúak, nagy teherbírású burkolatot képezve a betonaljzat felületét keményítik. Az öntött műgyanta padlók epoxi, poliuretán, akril vagy poliészter alapanyaggal készülnek, fugamentes, nagy színválasztékú, sima felület képezhető belőlük. A műgyanta bevonatok betonfelületeken, meglévő padlóburkolatokon védőrétegként funkcionálnak, illetve a padlónak új megjelenést kölcsönöznek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...