Készcsarnokok

Lindab SBS könnyűszerkezetes épületrendszer
 
Lindab SBS könnyűszerkezetes épületrendszer

A Lindab által kifejlesztett SBS (Small Building System) kisépületrendszer egy egyszerűen összeállítható, esztétikus megjelenésű könnyűszerkezetes épületrendszer, amely kis fesztávú (3-13 m) és kis vállmagasságú (2,5-3,0-3,5-4,0 m) épületek megvalósítása céljából lett kidolgozva. Az SBS Maxi csarnokrendszerhez előre elkészített típuskeretek (fesztáv: 9,0-18,m, vállmagasság: 3,0-6,0m, tetőhajlás: 15fok) állnak az érdeklődők rendelkezésére.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Lindab SBS Maxi könnyűszerkezetes csarnokrendszer
 
Lindab SBS Maxi könnyűszerkezetes csarnokrendszer

Komplett tüzihorganyzott, könnyűszerkezetes csarnok, a Lindab SBS épületrendszer továbbfejlesztése, amely minden paraméterében egy nagyobb, könnyűszerkezetes kész épület.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lindab Systemline csarnokrendszer
 
Lindab Systemline csarnokrendszer

A Lindab könnyűszerkezetes csarnokrendszere előnyös tulajdonságai miatt nagy népszerűségnek örvend az építtetők, a tervezők és a kivitelezők körében egyaránt. A piaci igényekhez igazított, „testreszabott” csarnokszerkezetek fő alrendszerei az acél főtartószerkezet, a tető- és falburkolati rendszerek valamint az ereszcsatorna-rendszer. A csarnokrendszer kiváló megoldást kínál a legkülönbözőbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hűtőházak, mezőgazdasági építmények falszerkezetének gazdaságos és magas minőségű megvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variációt kínál a többhajósítás, a közbenső födém elhelyezése, valamint a daruzott kivitel lehetősége.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya

A készcsarnokok olyan könnyűszerkezetes csarnoképítmények, melyek előregyártott elemeinek megtervezését, szállítását és szerelését kulcsrakész állapotig az adott cég vagy gyártó végzi. A készcsarnokok funkciójukat tekintve lehetnek raktárépületek, mezőgazdasági építmények, sportcsarnokok, üzemcsarnokok, hűtőházak és szolgáltató építmények. A könnyűszerkezetes csarnokrendszerek kis szerkezeti súlyuknak köszönhetően könnyen szállíthatók, gyors szereléssel és rövid kivitelezési idővel készülhetnek. Az általában acélból készült teherhordó szerkezetek, a tetőrendszerek és falburkolatok változatos kialakítási módokat kínálnak az alaptípusok többhajósított illetve közbenső födémmel kiegészített változataival. A fő szerkezetek mellett rendszer kiegészítő elemekkel, nyílászárókkal, csapadékvíz elvezető elemekkel és tetőbiztonsági tartozékokkal készülnek. Az előszerelt, széles méretválasztékú szerkezeti egységekből álló készcsarnokok hőszigetelt és szigeteletlen kivitelben is készülhetnek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...