Sávfelülvilágítók

Elosmoke R205-AIR hő- és füstelvezető sáv-felülvilágítók
 
Elosmoke R205-AIR hő- és füstelvezető sáv-felülvilágítók

A sáv-felülvilágítók nagy mennyiségű természetes fényt juttatnak a belső térbe, mellyel az üzemeltetési költségek jelentősen csökkenthetőek. A bevilágító anyagként használt polikarbonátok többrétegű cellás kialakításúak, színük lehet víztiszta vagy opál, külső és belső felületükön UV védelemmel vannak ellátva. Tűzvédelmi besorolásuk: B-s1-d0. Ennél a termékcsaládnál is elérhető a hő- és füstelvezető és a napi szellőztető funkció, nyílószárnyak integrálásával. A termékek az 54/2014. (XII.5.) BM rendelet értelmében EN 12101-2: 2003-09-es szabvány szerint vannak bevizsgálva és tanúsítva. A hő- és füstelvezető rendszerek telepítéséhez és karbantartásához közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szerelőgárda áll rendelkezésre.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
LAMILUX B típusú donga sávfelülvilágító
 
LAMILUX B típusú donga sávfelülvilágító

A LAMILUX B típusú sávfelülvilágító magas nappali fény bejutást, kiváló hőszigetelést, valamint a nagy szél- és hóterhelés esetén is statikai biztonságot nyújt. Ezt egy moduláris teljes rendszer biztosítja, amely számos, tökéletesen összeillő, innovatív részegységből tevődik össze.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
Bluevoute Therm sáv-felülvilágítók
 
Bluevoute Therm sáv-felülvilágítók

16 mm-es opál cellakamrás polikarbonát lemez üvegezésű sávfelülvilágítók 1500-6000 mm közötti szélességben, végelemekkel, egyenes, 300 mm magas, hőszigetelt lábazattal, ami a tető vízszigeteléssel közvetlen összeforrasztást elősegítendő bitumen vagy PVC bevonatú. A hosszúságkorlátozás nélkül építhető sávfelülvilágítókba elektromos vagy pneumatikus hő- és füstelvezető modulok helyezhetők, melyek EPDM szigetelésű, cellakamrás polikarbonát lemez üvegezésű alumínium nyílókereteket, elektromos vagy pneumatikus munkahengereket tartalmaznak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VELUX Commercial sávfelülvilágító VELUX Commercial rovarháló rendszer sávos felülvilágító szárnyakhoz VELUX Commercial leesés elleni védelmek sávos felülvilágítókhoz – LB-DSL típus VELUX Commercial sávfelülvilágító lábazatok
 
VELUX Commercial sávos felülvilágítók és kiegészítők
6 termék

A VELUX Commercial sávos felülvilágítók a felszerelések és kiegészítő tartozékok széles választékával gondoskodnak az optimális természetes bevilágításról, a friss levegő utánpótlás révén a kellemes helyiségklímáról, valamint tűz esetén hő- és füstelvezetéssel a maximális biztonságról.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LAMILUX S típusú sávfelülvilágító
 
LAMILUX S típusú sávfelülvilágító

A LAMILUX S típusú donga sávfelülvilágítók lapostetőkre készült nyeregtető kialakítású bevilágítók innovatív bevilágítási rendszerei az ipai- és irodaépítkezéseknek. Számos intelligens építőelem gondoskodik a felettébb stabil és hőhídmentes felépítményről, melynek fesztávolsága 6 méterig terjedhet (a hőterhelési értékektől függően). A termikus szigetelésű nyílószárny rendszerek kombinálhatók hő- és füstelvezetési, szellőztetési funkciókkal, különböző méretvariációkban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ESSMANN F6 pneumatikus füstelvezető szerkezet sávfelülvilágítókhoz ESSMANN basic típusú sávfelülvilágító HDS árnyékoló és védőrács ESSMANN sávfelülvilágítókhoz ESMANN NRWG 48V motoros füstelvezető szerkezet sávfelülvilágítókhoz
 
ESSMANN sávfelülvilágítók
10 termék

Az ESSMANN sávfelülvilágítókat ipari építmények, raktárházak, gyártóhelyek, bevásárlóközpontok és más nagy alapterületű gazdasági és közigazgatási építmények lapostetőin alkalmazzák. Kiváló minőségű extrudált alumíniumprofilokból állnak, és íves vagy 30° vagy 45°-ban döntött nyeregtetős kivitelben kaphatók. Az üvegezés hidegen alakított polikarbonát üregkamrás lemezekből áll, melyeket az európai tűzvédelmi irányelveknek megfelelően kiviteleztek.

10 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
AKRIPOL ALUX sávfelülvilágítók
 
AKRIPOL ALUX sávfelülvilágítók

Az AKRIPOL ALUX sávfelülvilágítók ideális világítási rendszerek a tetőnyílások lefedésére. Mindenféle lakó- és ipari épületbe beépíthetők, függetlenül a tetőfedés típusától. Különösen alkalmasak nagyobb épületeknél, ahol a nagy földszinti felületek miatt szélesebb fénysávok beépítésére van szükség.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LAMILUX W/R típusú sávfelülvilágító
 
LAMILUX W/R típusú sávfelülvilágító

A LAMILUX W/R sávfelülvilágítók különösen alkalmasak a felújításoknál való alkalmazáshoz és a nagy csarnokok nappali fénnyel történő megvilágításához.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A sávfelülvilágítók nagy alapterületű, többnyire egyszintes csarnoképületek zenitális, természetes fénnyel történő sávos bevilágítására szolgáló nyílászáró szerkezetek. Leggyakrabban lapostetőkön vagy alacsony hajlásszögű tetőkön fordulnak elő, olyan épületeknél, ahol a homlokzati nyílászárókkal nem biztosítható megfelelő szintű megvilágítás. Formai kialakításuk jellemzően íves (donga) vagy nyeregtető jellegű. Leggyakoribb előfordulásuk: ipari gyártócsarnokok, raktárépületek, bevásárlóközpontok.

A sávfelülvilágítók üvegezése leginkább UV védelemmel ellátott többrétegű, víztiszta vagy opál színű cellás polikarbonát, esetenként profilozott üvegszál-erősítésű poliészter, de igényesebb környezetben (például bevásárló központoknál, irodaépületeknél) lehet biztonsági üveg is. A természetes megvilágítást biztosító fénybeeresztő lapok szerelése speciális, gumibetétes, extrudált alumínium profilokkal történik. A tartó- és rögzítőbordák között fix és nyitható mezők (integrált nyílószárnyak) alakíthatók ki. A sáv-felülvilágítók rendszerint fémlemez (például horganyzott acéllemez) anyagú, átlag 30-50 cm magas, hőszigetelt lábazattal csatlakoznak a tetőhöz.

A nyílószárnyak gravitációs elven működő napi szellőztetésre, illetve hő- és füstelvezetésre (RWA) is alkalmasak, megfelelő nyitószerkezetekkel felszerelve. A sáv-felülvilágító nyitható szakaszai egy vagy két (dupla) nyílószárnnyal készülnek, nyitásukhoz – zárásukhoz elektromotor vagy pneumatikus munkahenger szükséges, melyek vezérelhetők egyenként vagy csoportosan, kézzel, távirányítással, illetve automatikusan, vezérlőközpontról.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...