Ipari lámpatestek

META LED lámpák Rino alumínium lámpák Rino rozsdamentes acél lámpa
 
Palazzoli lámpák
3 termék

A Rino rozsdamentes acél lámpák IP 66-os védettséggel rendelkeznek, alapanyaguk az AISI 304-es ausztenites rozsdamentes acél.
A vandálbiztos és vízálló, falon kívüli Rino alumínium hajólámpák védettsége IP 65.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS por- és páramentes LED lámpatestek EMOS csarnokvilágítók
 
EMOS ipari lámpatestek
2 termék

Por- és páramentes LED lámpatestek, "Bulkhead" LED hajólámpák és LED csarnokvilágítók.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand hajólámpák, vízmentes lámpatestek
 
Legrand hajólámpák, vízmentes és vandálbiztos lámpatestek

Ovális és kerek kivitelű hajólámpák, vízálló és vandálbiztos lámpatestek lakossági és ipari területekre, kül- és beltéri felhasználásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tracon védett világítótestek
 
Tracon védett világítótestek

Kör vagy ovális alakú LED hajólámpák IP65 védettséggel. Kézzel nyitható ovális fali lámpatestek (hajólámpák) IP44 védettséggel, valamint ovális vagy kerek, fém vázas, illetve ovális vagy kerek, műanyag házas védett fali lámpatestek (hajólámpák). Védett LED ipari lámpatestek és védett lámpatestek LED fénycsövekhez. Fénycsöves védett lámpatestek, IP65 védettséggel, valamint elektronikus előtétek T8-as fénycsővel szerelt lámpatestekhez. Inverteres vészvilágító kiegészítő egységek beépítésével a kültéri védett lámpatestek alkalmassá tehetők arra, hogy a tápfeszültség megszűnése után a lámpatest vészvilágítóként funkcionáljon. Az inverter biztosítja a fényforrás működését a tápfeszültség megléte esetén, a tápfeszültség megszűntekor pedig a fényforrás táplálását automatikusan átkapcsolja a benne található akkumulátorra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tracon LED csarnokvilágítók
 
Tracon LED csarnokvilágítók

Beltéri és kültéri LED csarnokvilágító lámpatestek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Canalis KDP flexibilis világítási sínrendszer Canalis KBA merev tokozott világítási sínrendszer Canalis KBB merev tokozott világítási sínrendszer Canalis KBX világítási csatorna
 
Canalis KBA, KBB, KBX, KDP világítási síncsatorna rendszerek
4 termék

A Canalis világítási sínrendszerek minden típusú épülethez és megvilágitási igényhez megfelelő és gazdaságos alternatívát jelentenek a kábeles világitási elosztáshoz viszonyítva. Szerelési idejük töredéke a kábeles megoldáshoz képest. Használatukkal a félrekötési, aszimmetrikus terheléselosztási, valamint hibázási lehetőségek teljesen kiküszöbölhetők.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az ipari világítás feladata jellemzően nagy belső terek, csarnokok (üzemek, raktárak) megfelelő szintű és fényelosztású megvilágítása, egyes gyártócsarnokokban akár nagyon mostoha körülmények között is. A világítás funkcionalitása és gazdaságossága egyszerre kell megvalósuljon szigorú követelmények mellett. A csarnokvilágító lámpák magas fokú védettséggel rendelkeznek, ellenállnak a korróziónak, szükség esetén robbanásbiztos kialakításúak. A LED-es megoldások alkalmazása kedvező tulajdonságai miatt (nagy fényáram kibocsátás, alacsony hőtermelés, energiatakarékosság, hosszú élettartam, alacsony karbantartási költség) az ipari világításban is elterjedt.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...