Ipari lámpatestek

META LED lámpák Rino alumínium lámpák Rino rozsdamentes acél lámpa
 
Palazzoli lámpák
3 termék

A Rino rozsdamentes acél lámpák IP 66-os védettséggel rendelkeznek, alapanyaguk az AISI 304-es ausztenites rozsdamentes acél.
A vandálbiztos és vízálló, falon kívüli Rino alumínium hajólámpák védettsége IP 65.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS LED porálló lámpa ZT30-as széria EMOS LED porálló lámpa ZT40-es széria EMOS por- és páramentes LED lámpatest, ZT15-ös és ZT16-os széria EMOS csarnokvilágítók
 
EMOS ipari lámpatestek
4 termék

Por- és páramentes LED lámpatestek, "Bulkhead" LED hajólámpák és LED csarnokvilágítók.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity labdavédett lámpatestek
 
Schrack Trinity labdavédett lámpatestek

A Schrack Trinity LED sportcsarnok világítása nemcsak labdavédett, hanem energiatakarékos is. Minden követelménynek megfelel, hogy a maximális teljesítményt nyújtsa.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
OVAL II E27 hajólámpa
 
Schrack Technik hajólámpa

Falon kívüli szerelhetőségű hajólámpa szervizhelységek, közlekedők, alagutak megvilágítására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity por- és páramentes lámpatestek
 
Schrack Trinity por- és páramentes lámpatestek

Falra, mennyezetre szerelhető és függeszthető kivitelű, polikarbonát és üvegszállal erősített lámpatestházakkal gyártott por-és páramentes lámpatestek vizes helyiségekbe, műhelyekbe, raktárakba, garázsokba, üzemi területekre, folyosókra.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest SMART[3] sorozatú vízmentes LED világítótest SMART[3]e sorozatú vízmentes LED világítótest SMART[4] sorozatú LED csarnokvilágító
 
Gewiss ipari világítás
7 termék

A világítási teljesítmény és dizájn tökéletes integrációja a Gewiss lámpatesteit számos alkalmazásra alkalmassá teszi ipari, (beltéri) sport- és kereskedelmi környezetben. Ezt az iparba szánt készülékcsaládot nemcsak a rendkívül strapabíró anyagok, valamint a lámpák és optikák kiváló minősége, hanem a költséghatékony kezelés is jellemzi.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity csarnokvilágító lámpatestek
 
Schrack Trinity csarnokvilágító lámpatestek

Az ipari világítótesteknek gyakran kell megbirkózniuk a speciális műszaki kihívásokkal, ezért a Schrack Trinity csarnokvilágító lámpatestek kiváló minőségű anyagokkal és alkatrészekkel készülnek, hogy megfeleljenek az egyedi követelményeknek. A LED-es csarnokvilágítók tökéletesen helyettesítik a hagyományos nagynyomású kisülőlámpákat csarnokokban, gyárakban és kiállítási termekben egyaránt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Legrand hajólámpák, vízmentes lámpatestek
 
Legrand hajólámpák, vízmentes és vandálbiztos lámpatestek

Ovális és kerek kivitelű hajólámpák, vízálló és vandálbiztos lámpatestek lakossági és ipari területekre, kül- és beltéri felhasználásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Canalis KDP flexibilis világítási sínrendszer Canalis KBA merev tokozott világítási sínrendszer Canalis KBB merev tokozott világítási sínrendszer Canalis KBX világítási csatorna
 
Canalis KBA, KBB, KBX, KDP világítási síncsatorna rendszerek
4 termék

A Canalis világítási sínrendszerek minden típusú épülethez és megvilágitási igényhez megfelelő és gazdaságos alternatívát jelentenek a kábeles világitási elosztáshoz viszonyítva. Szerelési idejük töredéke a kábeles megoldáshoz képest. Használatukkal a félrekötési, aszimmetrikus terheléselosztási, valamint hibázási lehetőségek teljesen kiküszöbölhetők.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Rino-EX robbanásbiztos lámpák
 
Rino-EX robbanásbiztos lámpák

A Palazzoli Rino-EX robbanásbiztos ipari lámpák ideális megoldást nyújtanak minden robbanásveszélyes helyiség vagy terület megvilágítására. Alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az ipari világítás feladata jellemzően nagy belső terek, csarnokok (üzemek, raktárak) megfelelő szintű és fényelosztású megvilágítása, egyes gyártócsarnokokban akár nagyon mostoha körülmények között is. A világítás funkcionalitása és gazdaságossága egyszerre kell megvalósuljon szigorú követelmények mellett. A csarnokvilágító lámpák magas fokú védettséggel rendelkeznek, ellenállnak a korróziónak, szükség esetén robbanásbiztos kialakításúak. A LED-es megoldások alkalmazása kedvező tulajdonságai miatt (nagy fényáram kibocsátás, alacsony hőtermelés, energiatakarékosság, hosszú élettartam, alacsony karbantartási költség) az ipari világításban is elterjedt.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...