Termékcsalád:  Gewiss világítástechnika
Gewiss

Gewiss ipari világítás

A világítási teljesítmény és dizájn tökéletes integrációja a Gewiss lámpatesteit számos alkalmazásra alkalmassá teszi ipari, (beltéri) sport- és kereskedelmi környezetben. Ezt az iparba szánt készülékcsaládot nemcsak a rendkívül strapabíró anyagok, valamint a lámpák és optikák kiváló minősége, hanem a költséghatékony kezelés is jellemzi.

Termékcsalád tagjai

SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest
 
SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest

A Smart[3] PLUS IP69-es védettségű, ütés- és vízálló LED-lámpák termékcsaládja, amely teljes egészében polikarbonátból készült. A teljes egészében Olaszországban tervezett, fejlesztett és gyártott termék egyszerű telepítést, széles kínálatot, háromfajta méretet (800, 1200 és 1600mm) és sokoldalú felhasználhatóságot rejt magában. A legújabb LED-technológia révén rendkívül alacsony energiafogyasztást, és költséghatékony megoldást jelent ipari és akár otthoni környezetben egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SMART[3] sorozatú vízmentes LED világítótest
 
SMART[3] sorozatú vízmentes LED világítótest

A Smart [3] új vízmentes LED világítótestek teszik teljessé a SMART termékek körét. Ideálisak még korlátozott magasságú (4 méternél alacsonyabb) beépítési helyzetekben is. Az új LED-technológia sajátosságait kiemelő elegáns kialakításuk teszi őket egyedivé, rendkívül alacsony az energiafogyasztásuk, nagy az ütésállóságuk és gyorsan, egyszerűen telepíthetők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SMART[3]e sorozatú vízmentes LED világítótest
 
SMART[3]e sorozatú vízmentes LED világítótest

A SMART[3]e a Gewiss SMART lámpacsalád új tagja, könnyen cserélhető, gyorsan felszerelhető és 5 év garanciával rendelkezik. A SMART[3]e egy kompakt kialakítású új vízálló lámpatest, egymásra fűzhetőségi lehetőséggel, és kiváló hatékonysággal. A megfelelő megoldást nyújtja a befektetés gyors megtérüléséhez, jó áron.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SMART[4] sorozatú LED csarnokvilágító
 
SMART[4] sorozatú LED csarnokvilágító

A SMART[4] az Olaszországban kifejlesztett és gyártott világítótestek sorozata a legújabb generációs LED-ekkel és új optikai megoldásokkal, amelyek kiváló világítási teljesítményt és mindig nagyobb energiahatékonyságot garantálnak. Széles és rugalmas választék, három méretben, 36.400 lm-ig terjedő fényárammal, három színhőmérséklettel, és különböző optikákkal szerelt opciókban. Az új design és technikai tulajdonságok miatt tökéletesen alkalmazható közepes és nagy csarnokokban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SMART[4] sorozatú speciális LED csarnokvilágító
 
SMART[4] sorozatú speciális LED ipari világítótest

A Smart[4] az Olaszországban kifejlesztett és gyártott világítótestek sorozata a legújabb generációs LED-ekkel és új optikai megoldásokkal, amelyek kiváló világítási teljesítményt és mindig nagyobb energiahatékonyságot garantálnak. Széles és rugalmas választék, három méretben, 36.400 lm-ig terjedő fényárammal, három színhőmérséklettel, és különböző optikákkal szerelt opciókban. Az új design és technikai tulajdonságok miatt tökéletesen alkalmazható közepes és nagy csarnokokban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ESALITE HB sorozatú ipari LED világítótest
 
ESALITE HB sorozatú ipari csarnokvilágító lámpatest

Az ESALITE, ipari világítótestek új, LED fényforrással rendelkező tagja. A magas csarnokvilágító lámpatestek alapvető jellemzője a hosszú távú megbízhatóság és kiemelkedő teljesítmény kültéri és beltéri alkalmazás esetén egyaránt. Az ésszerű formavilág és a számos felhasználási lehetőség ideális világítási megoldássá teszi akár fényvetőként vagy oszlopra szerelve is. A kiváló teljesítmény a kiemelkedő tulajdonságok kombinációja révén az ESALITE a technológia és a kivitelezés tökéletes keveréke, még a legextrémebb alkalmazásokhoz is.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ELIA HL sorozatú függeszthető csarnokvilágító LED
 
ELIA HL sorozatú függeszthető csarnokvilágító LED

Az ELIA HL egy csarnokvilágító termékcsalád, mely 5 év gyári garanciával, 2 mérettel (M és L), 16900 és 28.000 lm közti fényárammal, és 3 fajta optikával rendelkezik. Egyszerű telepíthetőség jellemzi, valamint DALI vezérlés is támogatott, így költséghatékony és optimális megoldást nyújt nagy ipari és raktárcsarnokok bevilágításához.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...