Gewiss

SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest

A Smart[3] PLUS IP69-es védettségű, ütés- és vízálló LED-lámpák termékcsaládja, amely teljes egészében polikarbonátból készült. A teljes egészében Olaszországban tervezett, fejlesztett és gyártott termék egyszerű telepítést, széles kínálatot, háromfajta méretet (800, 1200 és 1600mm) és sokoldalú felhasználhatóságot rejt magában. A legújabb LED-technológia révén rendkívül alacsony energiafogyasztást, és költséghatékony megoldást jelent ipari és akár otthoni környezetben egyaránt.

Letöltések

SMART[3] sorozatú vízmentes LED világítótest - általános termékismertető

általános termékismertető

pdf 436.1 kB
SMART[3] sorozatú vízmentes LED világítótest
 
SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 4.4 MB angol
SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
JOINON I-ON elektromos autótöltő oszlop
 
JOINON I-ON elektromos autótöltő oszlop

Az I-ON (oszlopos verzió) és az I-ON fali (felületre szerelhető) töltőállomások a JOINON nyilvános és félig nyilvános hozzáférési megoldásai, amelyek tervezésükből adódóan ellenállnak a rongálásnak, vandalizmusnak és különböző légköri jelenségeknek. A töltőkbe épített Type-2-es aljzatok a piacon egyedülálló, garantált IP55-ös védettséggel rendelkeznek. A speciális hatszögletű kialakítás lévén helytakarékosak, és az egyszerű kezelőfelület lehetővé teszi, hogy az egységek bármilyen városi környezetben megkönnyítsék az elektromos járművezető felhasználói élményét.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SMART[3] PLUS sorozatú vízmentes LED világítótest SMART[3] sorozatú vízmentes LED világítótest SMART[3]e sorozatú vízmentes LED világítótest SMART[4] sorozatú LED csarnokvilágító
 
Gewiss ipari világítás
7 termék

A világítási teljesítmény és dizájn tökéletes integrációja a Gewiss lámpatesteit számos alkalmazásra alkalmassá teszi ipari, (beltéri) sport- és kereskedelmi környezetben. Ezt az iparba szánt készülékcsaládot nemcsak a rendkívül strapabíró anyagok, valamint a lámpák és optikák kiváló minősége, hanem a költséghatékony kezelés is jellemzi.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SMART[3]e sorozatú vízmentes LED világítótest
 
SMART[3]e sorozatú vízmentes LED világítótest

A SMART[3]e a Gewiss SMART lámpacsalád új tagja, könnyen cserélhető, gyorsan felszerelhető és 5 év garanciával rendelkezik. A SMART[3]e egy kompakt kialakítású új vízálló lámpatest, egymásra fűzhetőségi lehetőséggel, és kiváló hatékonysággal. A megfelelő megoldást nyújtja a befektetés gyors megtérüléséhez, jó áron.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
ChoruSmart szerelvények System szerelvények 27 COMBI falra szerelhető szerelvénydobozok és moduláris készülékek Dahlia szerelvények
 
Gewiss Domotics szerelvények
5 termék

A Gewiss szerelvény rendszerek csúcstechnológiás megoldásokat kínálnak az otthonok és épületek akár intelligens felügyelettel rendelkező vezérléséhez. Az olasz és nemzetközi tervezésű eszközök garantálják a biztonságot, a kényelmet és a jó minőséget.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TONDA ES sorozatú védett mennyezetre szerelhető világítótestek
 
TONDA ES sorozatú mennyezetre szerelhető védett világítótestek

Védett, kompakt, vízálló mennyezeti lámpatest, teljes egészében polikarbonát alapanyagból, beltéri és kültéri alkalmazásra. Jellemzője a magas szintű mechanikai ütésállóság és az elektromos biztonság.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Ipari lámpatestek
Ipari lámpatestek
Készcsarnokok
Készcsarnokok
Fényforrások
Fényforrások
Acélszerkezetek, csarnokrendszerek
Acélszerkezetek, csarnokrendszerek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...