JOINON

JOINON I-ON elektromos autótöltő oszlop

Az I-ON (oszlopos verzió) és az I-ON fali (felületre szerelhető) töltőállomások a JOINON nyilvános és félig nyilvános hozzáférési megoldásai, amelyek tervezésükből adódóan ellenállnak a rongálásnak, vandalizmusnak és különböző légköri jelenségeknek. A töltőkbe épített Type-2-es aljzatok a piacon egyedülálló, garantált IP55-ös védettséggel rendelkeznek. A speciális hatszögletű kialakítás lévén helytakarékosak, és az egyszerű kezelőfelület lehetővé teszi, hogy az egységek bármilyen városi környezetben megkönnyítsék az elektromos járművezető felhasználói élményét.

Letöltések

JOINON I-ON és I-CON autótöltők - részletes termékismertető

részletes termékismertető

pdf 15.6 MB
JOINON I-ON és I-CON autótöltők
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése
További termékek a cégtől
Smart [PRO]e közepes és nagy teljesítményű fényvetők Visio [16] LED panel ELIA CL sorozatú burás LED lámpatest mennyezetre ROAD [5] sorozatú utcai közvilágítási LED lámpatestek
 
Gewiss világítástechnika
28 termék

A Gewiss világítási rendszerek alkalmasak minden helyiségbe, területre, és helyszínre egyaránt. A korszerű LED technológiával működő termékeket is magukban foglaló megoldások eleget tesznek az ipari és kereskedelmi szektorok, a sportlétesítmények és a vészhelyzeti világítási feladatok követelményeinek is.

28 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ChoruSmart szerelvények
 
ChoruSmart szerelvények

A ChoruSmart a Gewiss innovatív ökoszisztémája, amely funkcionális és esztétikai megoldások teljes skáláját kínálja minden telepítési igényhez, a lakosságtól az irodákig. Válasszon a különféle technológiák közül – hagyományos, vezeték nélküli és buszos –, amelyek jelentős előnyöket kínálnak a felhasználó számára a kényelem, biztonság, megtakarítás szempontjából. Tökéletes a szinergia az intelligens eszközökben rejlő lehetőségek, a hagyományos mechanizmusok megbízhatósága és a ChoruSmart keretek összetéveszthetetlen stílusa között. A ChorusSmart segítségével tervezhet és telepíthet – teljeskörűen és bővíthetően – hagyományos villanyszerelési, Összekapcsolt okosotthoni, vagy Home&Building Pro rendszereket, az elérhető legjobb technológiák felhasználásával, kiegészítve a Gewiss által kínált készülékek és keretek formáinak, színeinek és felületeinek széles választékával.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Smart [PRO] 2.0 sorozatú közepes és nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvetők
 
Smart [PRO] 2.0 sorozatú közepes és nagy teljesítményű innovatív LED-es fényvetők

A Smart [PRO] 2.0 a LED fényvetők új sorozata amely különösen alkalmas sportlétesítmények és nagy kültéri területek megvilágítására. Az új CSP nagy teljesítményű LED fényforrásnak köszönhetően a Smart [PRO] 2.0 jobb világítási teljesítményt, egyszerűbb telepítést, csökkentett karbantartási költségeket és nagyobb energiatakarékosságot biztosít az egyszerű és összetett rendszerekben egyaránt.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Gewiss termosztátok
 
Gewiss termosztátok

A Gewiss termosztátok beépített páratartalom érzékelővel sokrétűen felhasználhatók épületek komfortjának szabályozására. Az időzíthető, heti programozhatósággal ellátott eszközök automatikusan szabályozzák az épület hűtését/fűtését, párásítását vagy párátlanítását, legyen szó légkondicionálóról, fan-coilról, központi fűtésről. Digitális kijelzős vagy analóg tekerős változataik egyaránt megtalálhatók, és lehetőség van WIFI illetve KNX rendszerekkel történő összekapcsolásra is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Gewiss Q-MC 63 X kültéri energiaoszlop
 
Gewiss Q-MC kültéri energiaoszlopok

A Gewiss Q-MC sorozatú kültéri energiaoszlopai alkalmasak villamosenergia, víz, levegő, adattovábbítás és akár egyéb szolgáltatásokat biztosítására kikötőkben, kempingekben és városi környezetben. A termékek többféle méretben, kinézetben és anyagból készülnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Elektromos autó töltőállomások
Elektromos autó töltőállomások
Csatlakozó- és elágazódobozok
Csatlakozó- és elágazódobozok
Ipari csatlakozók, dugaszoló aljzatok
Ipari csatlakozók, dugaszoló aljzatok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...