Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek

Legrand falon kívüli LED lámpatestek
 
Legrand falon kívüli LED lámpatestek

A falon kívüli LED lámpatestek ideálisak lakóépületekben, irodaházakban, közösségi terekben, lépcsőházakban, folyosókon. A lámpatestek közvetlenül felszerelhetők falra, mennyezetre.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
EMOS mennyezeti lámpák EMOS falon kívüli kisméretű LED panelek
 
EMOS beltéri mennyezeti és fali LED lámpák és panelek
2 termék

EMOS mennyezeti lámpák és falon kívüli kis LED panelek.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Tracon fali világítótestek
 
Tracon fali világítótestek

LED műanyag fali lámpatestek mozgásérzékelővel, IP20, IP44 vagy IP54 védettséggel, 270-346 mm közötti átmérővel. A biztonsági funkciókkal rendelkező változatok 276 vagy 296 mm-es átmérőben kaphatók. Ezek nagy előnye, hogy a természetes világítás nélküli terekben is egy energiatakarékos alapfényt adnak, valamint járulékos biztonsági iránymutatást adnak a térben közlekedő személyekről is, illetve az, hogy szakaszos üzemben a tápfeszültség nélküli üzemidő lényegesen hosszabbá válik. LED fali lámpatestek kaphatók még 276 vagy 320 mm átmérőben is IP65 védettséggel. Kör alakú fali, IP54 védett műanyag lámpatestek 270 vagy 360 mm átmérővel kaphatók. Az üvegburás fali- és mennyezeti lámpák (UFO lámpák), IP20 védettséggel, 300 mm átmérővel érhetők el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
LEDsec mennyezeti lámpa beépített mozgásérzékelővel
 
LEDsec mennyezeti lámpa beépített mozgásérzékelővel

LEDsec mennyezeti lámpa beépített mozgásérzékelővel.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A beltérben elhelyezett közepes vagy kisméretű, közvetlenül oldalfalra vagy mennyezetre szerelt lámpatestek általános és helyi megvilágításra egyaránt alkalmasak lehetnek. Szűk terekben, alacsony belmagasságú helyiségekben különösen előnyösek. A lámpák közvetlenül a hálózatba vannak bekötve, de a falikaroknak lehet a vezetéken elhelyezett helyi kapcsolója is. A különböző kialakítású lámpatestekbe egy vagy több darab fényforrás (hagyományos, energiatakarékos izzó, LED, kompakt fénycső, halogén izzó, fénycső) helyezhető, illetve egyre elterjedtebbek az integrált (nem cserélhető) LED-es megoldások. A lámpabúra, lámpaernyő vagy panel anyaga lehet üveg, kristály, fényáteresztő műanyag, textil. Formája lehet gömb, lencse, sík, hasáb, egy vagy többféle színnel, különböző mintákkal, textúrával, festett, homokfúvott kialakításban elkészítve.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...