Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek

EMOS Cori mennyezeti LED lámpatestek	EMOS Dori mennyezeti LED lámpatestek	EMOS falon kívüli kisméretű LED panelek - kör alakú
 
EMOS beltéri mennyezeti és fali LED lámpák és panelek
3 termék

EMOS mennyezeti lámpák és falon kívüli kis LED panelek.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LEDVANCE Linear IndiviLED Direct mennyezeti lámpatestek
 
LEDVANCE Linear IndiviLED Direct mennyezeti lámpatestek

A LEDVANCE Linear IndiviLED Direct mennyezeti lámpatestek közvetlen fénykibocsátással általános beltéri alkalmazási területekhez készültek. Elérhetők DALI elektronikus előtéttel, valamint vészvilágító funkcióval is, melyben a beépített akkumulátor 3 órán keresztül látja el energiával a lámpatestet. Az egyes LED-eknél külön káprázáscsökkentő (UGR<16) lencsék és reflektorok biztosítják a homogén fényeloszlást. Alkalmazhatók fénycsöves lámpatestek közvetlen kiváltására, egyetlen lámpatestként való használatra vagy foltmentes sorolással irodák, iskolák, folyosók, közlekedők, bejáratok megvilágítására is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity felületre szerelt és függesztett LED lámpatestek
 
Schrack Trinity felületre szerelt és függesztett LED lámpatestek

A Trinity LED felületre szerelt és függesztett lámpatestek ötvözik a funkcionalitást és a stílust. Ragyogással töltik meg a belső tereket, hatással vannak hangulatunkra, megfelelő légkört biztosítanak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity fali/mennyezeti lámpatestek
 
Schrack Trinity fali/mennyezeti lámpatestek

A Schrack Trinity fali és mennyezeti lámpák elegánsan illeszkednek minden helyiségbe, könnyen összeszerelhetők és biztosítják a tökéletes fényviszonyokat. Megfelelő belső világítást biztosítanak a jó közérzetünk és hangulatunk érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tungsram LED Track ADV spot Tungsram LED panelek Tungsram LED mélysugárzók Tungsram lineáris lámpatestek
 
Tungsram LED beltéri lámpatestek
8 termék

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A beltérben elhelyezett közepes vagy kisméretű, közvetlenül oldalfalra vagy mennyezetre szerelt lámpatestek általános és helyi megvilágításra egyaránt alkalmasak lehetnek. Szűk terekben, alacsony belmagasságú helyiségekben különösen előnyösek. A lámpák közvetlenül a hálózatba vannak bekötve, de a falikaroknak lehet a vezetéken elhelyezett helyi kapcsolója is. A különböző kialakítású lámpatestekbe egy vagy több darab fényforrás (hagyományos, energiatakarékos izzó, LED, kompakt fénycső, halogén izzó, fénycső) helyezhető, illetve egyre elterjedtebbek az integrált (nem cserélhető) LED-es megoldások. A lámpabúra, lámpaernyő vagy panel anyaga lehet üveg, kristály, fényáteresztő műanyag, textil. Formája lehet gömb, lencse, sík, hasáb, egy vagy többféle színnel, különböző mintákkal, textúrával, festett, homokfúvott kialakításban elkészítve.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...