Beltéri, mennyezetre és falra szerelt lámpatestek

Visio [16] LED panel ELIA CL sorozatú burás LED lámpatest mennyezetre ELIA AL sorozatú álmennyezetbe süllyeszthető pontvilágító LED ELIA DL sorozatú mélysugárzó LED
 
Gewiss szolgáltatóipari világítás
7 termék

A mai kereskedelmi szektor – különösen az irodák – környezete elegánsabb, ergonomikusabb és design-barátabb. A Gewiss süllyesztett és mennyezeti megoldásai egységes fényt garantálnak visszaverődés és tükröződés nélkül, homogén világítást hozva létre, amely magas szintű kényelmet biztosít.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LANO 4 M600 LED panel
 
Schrack Technik LED panelek

LED panelek többféle méretben és beépítési lehetőséggel irodák, tárgyalók és folyosók megvilágítására.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Zero<sup>3F</sup> lámpatest
 
Zero 3F lámpatest

Az új Zero3F lámpatestet kifejezetten arra tervezték, hogy növelje a környező és háttérterületek megvilágítását, ez által hatékonnyá tegye a vizuális feladatok végzését, különböző tevékenységi területeken. A fény egyenletesen oszlik el a falakon is. Ez csökkenti a „barlanghatást”, miközben jobban kiemeli a függőleges felületeket és bútorokat. Az új Zero3F egybefüggő fénysáv kivitelben is elérhető, megőrizve fényeloszlását és a kibocsátott fény homogenitását, amelyek a lámpatestsorozat összes változatára jellemző.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
KARO II LED fali/mennyezeti lámpatest
 
Schrack Technik fali/mennyezeti lámpatestek

Falra vagy mennyezetre szerelhető lámpatestek folyosók, mellékhelyiségek, lépcsőházak megvilágítására, valamint kültérre (LEILA LED).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity felületre szerelt és függesztett LED lámpatestek
 
Schrack Trinity felületre szerelt és függesztett LED lámpatestek

A Trinity LED felületre szerelt és függesztett lámpatestek ötvözik a funkcionalitást és a stílust. Ragyogással töltik meg a belső tereket, hatással vannak hangulatunkra, megfelelő légkört biztosítanak.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Trinity fali/mennyezeti lámpatestek
 
Schrack Trinity fali/mennyezeti lámpatestek

A Schrack Trinity fali és mennyezeti lámpák elegánsan illeszkednek minden helyiségbe, könnyen összeszerelhetők és biztosítják a tökéletes fényviszonyokat. Megfelelő belső világítást biztosítanak a jó közérzetünk és hangulatunk érdekében.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A beltérben elhelyezett közepes vagy kisméretű, közvetlenül oldalfalra vagy mennyezetre szerelt lámpatestek általános és helyi megvilágításra egyaránt alkalmasak lehetnek. Szűk terekben, alacsony belmagasságú helyiségekben különösen előnyösek. A lámpák közvetlenül a hálózatba vannak bekötve, de a falikaroknak lehet a vezetéken elhelyezett helyi kapcsolója is. A különböző kialakítású lámpatestekbe egy vagy több darab fényforrás (hagyományos, energiatakarékos izzó, LED, kompakt fénycső, halogén izzó, fénycső) helyezhető, illetve egyre elterjedtebbek az integrált (nem cserélhető) LED-es megoldások. A lámpabúra, lámpaernyő vagy panel anyaga lehet üveg, kristály, fényáteresztő műanyag, textil. Formája lehet gömb, lencse, sík, hasáb, egy vagy többféle színnel, különböző mintákkal, textúrával, festett, homokfúvott kialakításban elkészítve.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...